Здравей Гост

.

• 126 Отговора
  • 19181 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Чехльовците
« Отговор #80 -: Август 05, 2013, 01:56:41 pm »
Цялата работа е, че угода нямаме - да не е чехльо, ама да е добър и послушен и да прави, каквото ние кажем. Да не е скандалджия, ама видиш ли, да е мъж с характер. Да е добър любовник, но само наш - то опита от къде да дойде, ама хайде ))) Да печели добре, но да има време за нас, да е щедър, само нас да обича, но да държи меркантилните жени на далеч.

Еееееее, писна ми от нас си.
Опита в секса не се придобива само от различни партнъори.  :blink: При добро желание,ентусиазъм и въображение човек спокойно може да си измисля нови пози.  :blink:

Така де, ако не си ял шоколад, няма как да знаеш, че е вкусно. Щото кафеви неща има много. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #81 -: Август 05, 2013, 01:58:18 pm »
Марс в знак, където Венера е силна, определено обича нежни, елегантни и възпитани мъже. Това като коментар върху Марса на Лили. Моят е във Везни и мога да се подпиша под същото.

С моята овнешка опозиция Слънце/Плутон въобще не си падам по мачовци, мускулести и арогантни мъже, мъже с мотори, с червени спортни коли, спортисти и т.н. Привлича ме по-скоро описаният от теб типаж, но същевременно трябва да е подчертано интелектуален. Докато знакът и аспектите на Слънцето със Сатурн и Плутон се проектират по-скоро в обкръжаващата ме среда.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #82 -: Август 05, 2013, 02:02:13 pm »
На мен не ми пречи да кара мотор. Секси е. Мъж на мотор. Като д-р Хаус. ;D Или д-р Брус Келърман. ;D
А мъж с червена състезателна кола също много харесвам. Т.е. той караше червена състезателна кола през определен период от кариерата си. Той е изтънчен и възпитан (Михаел Шумахер имам предвид). А също кара и мотори.

Лили, за теб човек на изкувството. ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Август 05, 2013, 02:03:40 pm »

Стига да може да вади хляб от това изкуство, все пак имам силен Телец в 7 дом.  ;D

Вярно е, че имам яка овнешка гърбина, но не може все аз да тегля, отговорностите трябва да са разпределени поравно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #84 -: Август 05, 2013, 02:08:47 pm »
Как се нарича беден мъж 170 кг? - Прасе.
Как се нарича богат бохем с огромна вила, 170 кг? - Мечо.

« Отговор #85 -: Август 05, 2013, 02:15:25 pm »

Стига да може да вади хляб от това изкуство, все пак имам силен Телец в 7 дом.  ;D

Вярно е, че имам яка овнешка гърбина, но не може все аз да тегля, отговорностите трябва да са разпределени поравно.
Мъжете на изкуството са големи бохеми, особено ако вадят и добри пари ;D
Имам братовчед художник лъв - яде, пие, пуши, умира за жени, прави пари, построи си огромна вила, но има една малка подробност - тежи 170кг. и въпреки това жените са луди по него.
Съни,тази подробност хич не е малка!  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #86 -: Август 05, 2013, 02:27:04 pm »
Типичен пример за такъв тип мъж е президентът Плевнелиев /р. 14.5.1964/. На много места вече като го коментират използват за прякор по негов адрес "Чехльо". Прави ми впечатление, че в хороскопа му няма никакъв огън. Един телешки стелиум с вкл. слънце+юпиер+марс+меркурий, съвпад луна+венера в рак, и никакви квадратури!!! Жалко, че не се знае часът му на раждане. Интересна е и картата на жена му Юлиана Плевнелиева /р. 28.01.75/ - водолейка със силен марс в козирог и лъвска луна. Да се обзаложим ли кой командва в къщи?  :mellow:

*

Нова

• 3491
« Отговор #87 -: Август 05, 2013, 02:30:33 pm »
Това, че е с луна в рак добре.

Ама може ли мъж /човек/ с такъв живот да е чехльо?  :unsure: Според мен е скрита лимонка. Изглежда благ и "безхарактерен", но не се знае знае ли се.

« Отговор #88 -: Август 05, 2013, 02:33:36 pm »
Това, че е с луна в рак добре.

Ама може ли мъж /човек/ с такъв живот да е чехльо?  :unsure: Според мен е скрита лимонка. Изглежда благ и "безхарактерен", но не се знае знае ли се.
Типична "кукла на конци", послушко. Но е работлив, затова е и преуспял.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Август 05, 2013, 02:37:01 pm »
Интересна е и картата на жена му Юлиана Плевнелиева /р. 28.01.75/ - водолейка със силен марс в козирог и лъвска луна. Да се обзаложим ли кой командва в къщи?  :mellow:

Няма нужда от залози.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #90 -: Август 05, 2013, 02:38:07 pm »
Същото мнение. ;D Вкъщи го юрка жената, в работата - ББ. ;D Горкият...

« Отговор #91 -: Август 05, 2013, 02:38:52 pm »
Кое в картата ни указва, че ще растем в скандалджийска среда? Живо ме интересува.

Ами може би ако разгледаш картите на родителите и ако нямат съвместимост по  Куджа доша, това вече е една предпоставка за недоразумения и скандали помежду им... Иначе в твоята карта може би някак си по планетния период. Срещала съм мнения, че хората, на които детството попада в  Раху даша могат (но не е задължително) да растат в напрегната  семейна  атмосфера. Но Раху периодът може да се прояви  и по друг начин, разбира се освен това е достатъчно дълъг. Казват, че в началото дава  положителни резултати, в края лоши. Моето детство мина под дашата на Меркурий и не мога да си спомня някога майка ми и баща ми да са се карали, за каквото и да било. Въпреки това се разведоха...По негова вина, но по взаимно съгласие. В новото семейство на баща ми имаше скандали под път и над път, за щяло и не щяло... Тя много искаше да го тури под чехъл, а той беше свикнал при майка ми да е Махараджа... Това съвпадна с моя Кету даша и  малко от началото на Венера...(Венера ми е в 12-дом).
Мисля, че в Джиотиша има и някакви йоги, които позволяват да се определи дали даден човек е скандалждия или е спокоен и кротък. Най-вече по положението на планетата Марс. "300 Йоги" на Джамини, за който  има време и желание може да  надникне за повече инфо...
« Последна редакция: Август 05, 2013, 02:50:37 pm от Gauri GanDevi »
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #92 -: Август 05, 2013, 02:42:39 pm »
Веднага ще ти кажа такава йога - взаимен аспект, съединение (а може би и взаимна рецепция, не помня) между Марс и Сатурн. Имам го в картата си. Скандалджийка съм си аз. ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #93 -: Август 05, 2013, 02:44:40 pm »
Мерси, Гауди, не че разбрах нещо ))))

По западна моите са в съвпад, но не съм скандалджийка. Сатурнът е екзалтиран и въдворява дисциплината.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Август 05, 2013, 02:45:12 pm »
Веднага ще ти кажа такава йога - взаимен аспект, съединение (а може би и взаимна рецепция, не помня) между Марс и Сатурн. Имам го в картата си. Скандалджийка съм си аз. ;D

При мен в навамша има подчертана марсово-сатурнова тема - Луната е в съвпад с екзалтирал Марс, Сатурн ги аспектира и е в рецепция с Марс. Истината е, че не търся скандали, но привличам арогантност, враждебност и агресия. Най-силно се прояви в отношенията с майка ми - с нея имахме огледален напрегнат аспект Марс/Луна в западната синастрия.

Забелязах също така, че през последните две-три години вече не привличам такива хора и ситуации - може би вече съм си научила урока? Преди се проектираше и в службата - много враждебно и отхвърлящо отношение от страна на жените.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #95 -: Август 05, 2013, 02:45:22 pm »
Ти пък ми изглеждаш най-миролюбивата във форума, може би думата е предвидлива, или...мъдра,,,не си влязла в нито 1 скандал, или пререкание---следя те аз-изявата... ;D

« Отговор #96 -: Август 05, 2013, 02:46:33 pm »
Да се обзаложим ли кой командва в къщи?  :mellow:
Няма какво да се обзалагаме. Очевидно, че жената управлява в  къщи, но затова пък той може да управлява навън. За какво му е в къщи... Ако мъжът управлява в къщи няма да му остава енергия да управлява навън. Нещата при тази брачна двойка са си на мястото и подигравките по техен адрес са продиктувани от принизени емоции.
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #97 -: Август 05, 2013, 02:48:06 pm »
Абе що набеждавате телешкото Слънце за барут?? Ние сме едни от най-миролюбивите същественца на света. Имам си близък приятел теленце и двамата сме толкова кротки, за 16-17 години приятелство нито той ме е виждал да избухвам, нито аз него, не става въпрос за раздразнителност, такава има, но чак пък избухване ми е силна дума сякаш.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Август 05, 2013, 02:50:48 pm »
Бившият, с три лични планети в Телец и близнашка Венера на Асцендента, веднъж ми каза "С теб веднъж не сме се скарали, каква връзка е това!?". В това отношение бяхме в добра симбиоза - другаде може и да е избухвал, но никога с мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #99 -: Август 05, 2013, 02:52:03 pm »
Ти пък ми изглеждаш най-миролюбивата във форума, може би думата е предвидлива, или...мъдра,,,не си влязла в нито 1 скандал, или пререкание---следя те аз-изявата... ;D

О, благодаря ти. :-[ И аз не си търся скандалите сама, те сами ме намират. Тук съм спокойна, защото не ме предизвикват. Или не се чувствам предизвикана. В живота се намират разни гадняри, които едва ги издържам, и в един момент чашата прелива. Така ми се ще един убав бой да им ударя. ;D