Здравей Гост

Никога не се доверявайте на беден гадател

• 47 Отговора
  • 6876 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Добър вечер с усмивка на Всички пишещи и четящи..,на всички които ме харесват и не ме харесват.. ;D..,на всички , които ме мразят...и на всички които ме обичат... ;D ;) Абе , на всички...
Провокацията за тази тема идва от няколко месеца..,но търпеливо изчаквах времето...
Никога не се доверявайте на беден гадател
- Аджан Брам...
Фаталистичните прогнози на древните астролози..,както и на руската школа са пословични. В течение на годините /американската и не само тя /школите търсят другите страни на планетите...,за да кажем днес западна школа...
Аз съм езотерик..,на които не му липсват нито знания..нито познания..нито търсене в дебрите на астрология..Уважавам всички школи...,прекланям се пред всяка от тях с благо-дарност за оноова,което съм усвоила като знания...в/у които да градя.Уважавам всеки начинаещ , любител, професионалист астролог...без нзчение неговата ориентация в школите....НО , някак си...днес признавам, че е пълно не само с отровни хора...,а и отровни астролози. Знам, че някой ще каже...астролозите са хора, но дали в това клише би могъл да се побере онзи,който разпознава съзвездията...борави с планетарните енергии? :rolleyes:
Признавам...,че си заслужаваме и цените и хулите...и прозвището гадатели...
Не можем да се правим на богове..,дори и да сме богоизбрани...да четем звездната наука....
И така след няколко прогнози..,вече зад гърба ми като време.../за радост неесбъднати/ казвам на всички Ви:
Не се доверявайте на астролог...,който не чувствате...Който оглежда ръцете Ви...И ЗАПОМНЕТЕ АСТРОЛОГА НЕ Е БОГ , А Е БОГОИЗБРАН...ТОЙ/ТЯ/ МОЖЕ ДА ДОПУСНЕ ГРЕШКА ПРИ ПРОЧИТА, НО НЯМА ПРАВО НА МАНИПУЛАЦИЯ И ПРОЕКЦИЯ-ОСОБЕНО,АКО Е ПРИЗВАН АСТРОЛОГ...

http://www.youtube.com/watch?v=g-tkSuBIIRw

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Никога не се доверявайте на беден гадател
« Отговор #1 -: Август 06, 2013, 08:44:49 pm »
Беден духовно или?!

Няма как да си богат духовно и да си беден материално. Едното не изключва другото - напротив!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Август 06, 2013, 09:12:37 pm »
Беден духовно или?!

Няма как да си богат духовно и да си беден материално. Едното не изключва другото - напротив!
Да, едното не изключва другото, що се касае за богат духовно, който е добре материално, но обратното е често срещано- богат материално, но духовно беден.
В крайна сметка всеки е свободен по отношение на това какви богатства да трупа- земни или за небесното царство  :P

Това въобще не е предмет на дискусия... ;) :blink:
Въпроса е..,че астролога...,не винаги е духовно богат. Както и, че астролога не е лишен от дребните и ежедневни необходимости,които в определени моменти...го превръщат по-беден и от най-богатите бездуховници... :P

« Отговор #3 -: Август 06, 2013, 09:37:34 pm »

За мен това е противоречие само по себе си :blink:
В Евангелието на Матей пише, че е по-лесно камила да мине през иглени уши, отколкото богаташ да влезе в Божието царство.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4 -: Август 06, 2013, 09:44:37 pm »
Нали знаеш, че се привличаме с хората поради една или друга причина и това в някаква степен има връзка с нас т.е. има нещо което резонира и действа "залепващо", за да се стигне дотам ти да си клиент на този астролог. Казват, че хората, които срещаме в някакъв период от време отразяват моментните ни настроения, нагласи и емоции или просто са етап от нашата еволюция.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Август 06, 2013, 09:52:46 pm »

В Евангелието на Матей пише, че е по-лесно камила да мине през иглени уши, отколкото богаташ да влезе в Божието царство.

:blink:..
Не бива да четем буквално...нито Евангелието на Матея..нито Стария..нито Новия завет.
Какво сега да линчуваме Бил Гейтс, да опорочим паметта на Стив Джобс.... :blink:
Просто...познавам бедни..които не умеят живеят..,познавам богати-също не умеят да живеят...
НО ГОВОРЯ ЗА АСТРОЛОГИЯ..И АСТРОЛОЗИ!
НИКОЙ НА ТОЗИ СВЯТ НЯМА НУЖДА ДА ОБМЕНЯ...С ОТРОВНИ ХОРА...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #6 -: Август 06, 2013, 09:53:05 pm »

Под богаташ мене ако питаш в новия завет се имат предвид евреите, които са имали закона, но не са разпознали Божия син, та затова няма да влязат в Божието царство.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Август 06, 2013, 09:54:18 pm »
Нали знаеш, че се привличаме с хората поради една или друга причина и това в някаква степен има връзка с нас т.е. има нещо което резонира и действа "залепващо", за да се стигне дотам ти да си клиент на този астролог. Казват, че хората, които срещаме в някакъв период от време отразяват моментните ни настроения, нагласи и емоции или просто са етап от нашата еволюция.

В този ред на мисли няма учители и ученици... :blink: Или..има уроци в двупосочна права...

Матей 25:1-30
1 Тогава небесното царство ще се оприличи на десет девици, които взеха светилниците, си и излязоха да посрещнат младоженеца.
2 А от тях пет бяха неразумни и пет разумни.
3 Защото неразумните, като взеха светилниците, не взеха масло със себе си.
4 Но разумните, заедно със светилниците си взеха и масло в съдовете си.
5 И докато се бавеше младоженецът, додряма се на всичките, и заспаха.
6 А по среднощ се нададе вик: Ето младоженецът [иде!] излизайте да го посрещнете!
7 Тогава всички ония девици станаха и приготвиха светилниците си.
8 А неразумните рекоха на разумните: Дайте ни от вашето масло, защото нашите светилници угасват.
9 А разумните в отговор казаха: Да не би да не стигне и за нас и за вас, по-добре идете при продавачите и си купете.
10 А когато те отидоха да купят, младоженецът пристигна; и готовите влязоха с него на сватбата, и вратата се затвори.
11 После дохождат и другите девици и казват: Господи! Господи! отвори ни.
12 А той в отговор рече: Истина ви казвам: Не ви познавам.
13 И тъй, бдете; защото не знаете ни деня, ни часа, [в който Човешкият Син ще дойде].
14 Защото е както, когато човек при тръгването си за чужбина, свиква своите слуги, и им предаде имота си.
15 На един даде пет таланта, на друг два, на трети един, на всеки според способността му; и тръгна.
16 Веднага тоя, който получи петте таланта, отиде и търгува с тях, и спечели още пет таланта.
17 Също и тоя, който получи двата спечели още два.
18 А тоя, който получи единия, отиде разкопа в земята, и скри парите на господаря си.
19 След дълго време дохожда господарят на тия слуги и прегледа сметката с тях,
20 И когато се приближи тоя, който бе получил петте таланта, донесе още пет таланта, и рече: Господарю, ти ми предаде пет таланта; ето, спечелих още пет.
21 Господарят му рече: Хубаво, добри и верни слуго! в малкото си бил верен, над многото ще те поставя; влез в радостта на господаря си.
22 Приближи се и тоя, който бе получил двата таланта, и рече: Господарю, ти ми даде два таланта, ето, спечелих още два таланта.
23 Господарят му рече: Хубаво, добри и верни слуго! над малкото си бил верен, над многото ще те поставя; влез в радостта на господаря си.
24 Тогава се приближи тоя който бе получил един талант, и рече: Господарю, аз те знаех, че си строг човек; жънеш гдето не си сеял, и събираш гдето не си пръскал;
25 и като се убоях отидох и скрих таланта ти в земята; ето, имаш своето.
26 А Господарят му в отговор каза: Зли и лениви слуго! знаел си, че жъна гдето не съм сеял, и събирам гдето не съм пръскал;
27 ти, прочее, трябваше да внесеш парите ми на банкерите, и когато си дойдех, щях да взема своето с лихва.
28 Затова, вземете от него таланта и дайте го на този, който има десет таланта.
29 Защото на всекиго, който има, ще се даде, и той ще има изобилие; а от този, който няма от него ще се отнеме и това, което има.
30 А тоя безполезен слуга хвърлете във външната тъмнина; там ще бъде плач и скърцане със зъби.

« Последна редакция: Август 06, 2013, 10:15:43 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Август 06, 2013, 10:12:46 pm »

Под богаташ мене ако питаш в новия завет се имат предвид евреите, които са имали закона, но не са разпознали Божия син, та затова няма да влязат в Божието царство.

Точно така!
Това е прочит!!!
Казва ти го една от многото еврейки... :blink:

И...има още нещо ...в Библията се казва..,че на тези,които имат ще им се даде още...

НО...,става дума в конкретика НЕ ЗА БОГАТИТЕ- ДА ГИ ОСТАВИМ ТЯХ...НЕ ЗА БЕДНИТЕ..И ТЯХ ДА ОСТАВИМ...

А ЗА АСТРОЛОЗИТЕ-  дебело подчертавам...при КОИТО Е НЕДОПУСТИМО...ДА БЪДАТ "ПРОСТО" или ПРОСТИ ЧОВЕЦИ!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Август 06, 2013, 10:36:39 pm »
Не разграничавам астролозите на бедни и богати, скъпи и евтини.

Но за мен лично астрологът трябва да има/изкарва достатъчно, за да не е зависим от клиентите. Това означава да може да си позволи да избере дали да приеме или да не приеме някой клиент, да не скача като куче според кокала.

Разбира се, има практикуващи астролози, на които астрологията им е основен занаят, те печелят от консултантски услуги. И това ги прави още по-отговорни към клиента, аз сигурно не бих могла да нося такова бреме, предпочитам други източници на доход.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #10 -: Август 06, 2013, 10:39:21 pm »
sunnily, и как ще си ги изкара ако е добър като астролог, пък ти не даваш пари на такива и съветваш другите така да правят ? Чрез използване на твои разплащателни средства без твое разрешение ?  ;D Или с всякаква друга дейност, в която е добър, само не и с астрология ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Август 06, 2013, 10:54:52 pm »
Не разграничавам астролозите на бедни и богати, скъпи и евтини.

Но за мен лично астрологът трябва да има/изкарва достатъчно, за да не е зависим от клиентите. Това означава да може да си позволи да избере дали да приеме или да не приеме някой клиент, да не скача като куче според кокала.

Разбира се, има практикуващи астролози, на които астрологията им е основен занаят, те печелят от консултантски услуги. И това ги прави още по-отговорни към клиента, аз сигурно не бих могла да нося такова бреме, предпочитам други източници на доход.

Много точно!!!

В тази връзка... ;D 2-ма се надпреварваха при кумата на най-малката ми дъщеря...щото тя е хотелиерка. Познаваш я Лили...
Обаче..,времето не проработи в тяхна полза...
Взеха и дребнистотинки..,на фона на онова,което тя е готова да заплати...
И...вчера ми каза...единия колко НЕ ПОЗНАВАЛ ДРУГИЯ...
РЕЗИЛ! ;D
Да се смея ли -да плача ли?

А за мен... :-X
Какво да ти кажа...АЗ СИ ЗНАМ..,КАК СЪМ ПРЕЖИВЯЛА 4-5 ЮНИ...Според индийските даши-маши.... :-\ :rolleyes: :'(
Е..,е...мина...,но..,ако беше някой с лабилна психика...щеше да е клиент на някое психиатрично заведение...

КАТЕГОРИЧНО ЗАЯВЯВАМ..,НЕОБХОДИМА Е ВИСОКА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА..,О Т Г О В О Р Н О С Т...ЗА ВСЯКА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ И ИЗРЕЧЕНА ДУМА!

Какво да чакам в подпериод на Венера...? Ужаси ли?!
Да ме простят всички астролози на планетата Земя...ХОРОСКОПА Е ТКЪВ КАКЪВТО СИ ГО НАПРАВИШ...САТУРН НЕ Е ПРОСТО САТУРН...И ЮПИТЕР НЕ Е ПРОСТО ЮПИТЕР....
« Последна редакция: Август 06, 2013, 10:59:18 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Август 06, 2013, 10:58:22 pm »
Спокойно, Asol, винаги ще има наивници, които ще плащат, няма да останат гладни нито добрите астролози, нито псевдо. Само дето всички твърдят, че са добри. Всеки се има за голямо величие и се е обожествил. При 5 астролози да отидеш, 5 различни неща ще ти кажат, и най-лошото е, че се допускат грешки, които са абсолютно недопустими за астролог. Явно не осъзнават каква огромна отговорност е и как могат да променят живота на един човек.

Адмирации!
Нямам какво да добавя!

ОТГОВОРНОСТ...ТОВА Е ВСИЧКО... :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #13 -: Август 06, 2013, 11:11:34 pm »
Избирайте си качествени астролози, а не после да се възмущавате от собствения си избор.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Август 06, 2013, 11:47:22 pm »
Избирайте си качествени астролози, а не после да се възмущавате от собствения си избор.
Аз мн. отдавна...не ходя на консултации... ;D Мн.случайно..,НО...на всеки може да се случи...
И все пак...take care of you ;) :blink:

« Отговор #15 -: Август 07, 2013, 06:09:20 am »
И как човек, Асол, който не разбира от астрология да си избере подходящ астролог, който в действителност ще му помогне, ще го насочи правилно. И как ще разбереш кой е добре подготвен и кой не, ако не си имал консултация с него/нея. От слухове ли да се водим?

*

Asol

• 4140
« Отговор #16 -: Август 07, 2013, 08:45:51 am »
Като за начало може да попита друг, който е ходил при астролог. Един вид да събере впечатления чрез опита на другите. Да не си избира такъв, който твърди че ще му оправи проблемите в живота и ще му направи перфектната прогностика, ще му даде "вълшебното хапче" и без усилия всичко ще е ок. Такива по-скоро гледат и се интересуват най-вече от джоба на клиента, което не гарантира качество на услугата и чрез евтин популизъм се опитват да привлекат клиенти, за да изберат именно тях. Всякакви величествени самообожествявания клонят именно към това. Може да се доверите на вътрешното си чувство за това дали ви "привлича" един астролог на база това, което вие от собствените си впечатления за него може да си направите като извод. Но проблемът не е в астролозите, а в очакванията към тях от този, който отива на астрологична консултация. Астролозите не са богове, нито богоибрани, а само хора развили и усъвършенствали някакви знания и умения, както е във всяка една друга сфера. И най-добрият астролог може да сгреши, просто защото е само човек. И астрологът не може да обърка ничий живот, защото е само преводач, а не Бог, на езика на Вселената (каквато метафора използва Гали - една според мен отлична астроложка).

Марая и мен ми стана чудно, че ти си астролог, пък ходиш на астрологични консултации и то при някакви образно казано от кол и въже. Ако човек има достатъчно средства да си плати при търсен, предпочитан и препоръчван астролог от по-голям кръг от хора, който взема по-скъпо, защо трябва да посещава какъвто и да е астролог ? Защо вие е да ходите при каквито и да е, че и да им отчитате прогнозите като нещо с голяма стойност ? Значи поне донякъде щом хващат дикиш прогнозите,  смятате че този човек има качества като астролог. Иначе никой не може да те манипулира, ако ти не позволиш.
« Последна редакция: Август 07, 2013, 08:55:18 am от Asol »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #17 -: Август 07, 2013, 09:03:33 am »
ц ц ц. предлагам Марайка да сподели на кого точно скача днес, щото такива прокламации: "жена без мъж не става за жена", "гадател без пари не става да гадае" са малко... плоскички.

конкретно сега за астролозите - има теми във форума, с обсъждани карти на различни модели астролози. но да допълним:

Цитат
Jyotisha career profile

If it's Jyotisha you're interested in as a second career, look for a prominent Ketu and super-strong graha Associated with bhava-12.

Astral information channels through vyaya, and Ketu creates the material detachment necessary to filter out anxiety and see clearly into the etheric/astral worlds.

Ketu makes a person psychic and when Ketu is in a key career house (7 or 10 radix, yuti L-10, and/or associated with 10th navamsha or 10th dashamsha) there will be a "liminal" career for sure.

Liminal careers are by definition not recognized by materially-oriented society. Yet, if one has the correct Jyotisha markers, Shri Ganesha will have His way, and a career dedicated to traveling the clairsentient pathways will evolve.

One of the classic indicators for a non-materially-recognized career is 10th-lord in Ari bhava, 10th-lord in Randhra bhava or 10th-lord in Vyaya bhava.

he 10th-lord may be a gracious and beneficial graha, but L-10's placement in a dusth-amsha creates difficulties(dus) in the process of achieving social recognitionfor the value of one's work (10).

Ketu + Chandra could make you a bit of an emotional outcaste.Chandra-Ketu = a good yoga for practicing intuitive Jyotisha but it also makes the native prone to tremendous mood swings along a continuum between very spiritual vs. depraved. That's Ketu!

IMO, the best indicators of a person's career whether in Jyotisha or any other discipline, are:

lord of the 10th navamsha, observe the characteristics this graha acquires in the radix (kundali, jataka)

lord of Swamsha rashi(navamsha lagna lord) , a major determinant of spiritual direction. Graha in the navamsha first house give an inward thrust that may be partly subconscious but these graha can tell us how the person will behave regardless of who one thinks one "should" be or how one "should" act.

Nakshatra pada of Swamsha, + its Lord - a clear determinant of natural spiritual direction in this life. This item requires a bit of contemplation. Look at the lords and the sublords, but more importantly, study the characteristics of the rising Nakshatra .

lord of the 10th radix: Observe the characteristics this graha acquires in navamsha (inner personality) and dashamsha (professional service).

lord of the 7th radix. 7th = 10th-from-10th, so bhava-7 becomes a reliable career indicator. All careers are built upon advising relationships. The higher the social position, the more advisors one acquires. Thequality of advisers will ultimately determine the native 's success. Of course, one's spouse is the primary adviser, so marriage partner also plays a determining role in professional life. Observe the characteristics of the L-7 within navamsha (inner personality) and within dashamsha (professional service).

All the other radix and navamsha and dashamsha planets play supporting roles. D-9 and D-10 must be consulted in every case for professional identity and actions.

Every individual graha contributes in some way to the professional identity. But radix L-10 and radix Surya are the leading indicators of career.

D-9's L-10 as it behaves in radix will accurately indicate not only the profession, environment or industry in which the person develops their career.

If multiple careers, the careers will be closely related in the logic of the native 's overall character even if not in terms of conventional social categories.

L-10 radix as it behaves in D-10, shows the strength of public success in one's chosen field.

Should radix L-10 be weak in D-10, the profession will be unrecognized, low status, marginal - not famous, not well paid.

Should radix L-10 be neechchain D-10, native is not much respected, even if the income is good.

L-10 radix's role in D-10 will give more information about the total career profile.

Even if the career is weak, it will still exist. Everyone has some sort of leadership role, public responsibilities, and career.

L-10 radix's role in D-10. Provides further details of the weak or strong or conventional or odd character of the profession.

See radix L-10 in D-10 o confirm:

Rashi. E.g., radix L-10 fallen in D-10 for example suggests low confidence overall in public life.

Domain.E.g., radix L-10 in bhava-2 of dashamsha for example would suggest a career in speech+Language, record-keeping, telling stories/history, or exploring aspects of one's family history.)

Insights from D-9 and D-10 are not directly determinative, except for the role of lord of 10th navamsha which is definitive.

Insights from seeing the role of the radix house lords as they take on a different character in the varga, are used to confirm and refine the core evaluations from the radix.

D-9 and D-10 = a confirming view of the career subject area of expertise and the environment. E.g., radix L-10 in D-9 or D-10's 4th house = an affinity for home/classroom. the native might be a professional schoolteacher if the radix indicators all point that way, and lord of 10th navamsha = Budha or Guru.

Yet if radix indicators are not so strong toward professional educator identity+ L-10 in bhava-4 of D-9 or D-10 can indicate a home-based business, or a home-schooling parent, or even a lifelong chronically ill homebound person. The radix indicators are determinative but varga must confirm or the prediction will be off the mark.
======================================================================================

Career factors may be confirmed in navamsha D-9 (higher wisdom) and dashamsha D-10 (higher karma).

However profession is normally understood as a social-material phenomenon, thus all career indicators whether they are first noticed in a varga or via the function of some amsha must be solidly anchored in the social-material functions of the radix D-1.

When a single graha occurs in several important career lagna (e.g., the graha = simultaneously lagnesha, lord of 10th navamsha and lord of dashamsha) then that dominant graha comes to define the visible public career.

If Shani plays several 10th-from roles, particularly if He is lord of the 10th navamsha, then the native will have a Shani-driven professional experience dominated by regulatory activities, rigidly structured step-wise hierarchies, conformism, fear of punishment, bosses and supervisors, a preponderance rules and an absence of creativity. Often also, demanding, heavy, time-driven, and routinized workload. The social focus is on duty.

If Shukra dominates the career pattern, particularly if He is lord of the 10th navamsha, the professional environments feature wealthy, luxurious, artistic, femininized artifacts and the social focus is on diplomacy, trust, and relationships.

Guru-dominated careers feature teaching and guidance in all of their multifarious global expressions. the native retains a wide philosophical perspective no matter the specific work tasks.

And so forth per the karaka labels of the Graha.

Everyone works, but not everyone's work is praised or recognized at the top levels of social importance.

For most nativities, career profile is spread across several radix graha. There are relatively few in the elite. Most careers consist of mixed duty roster and fluctuating visibility, with some periods of obscurity and some periods of relatively high social recognition. However if the graha = obscured, there may unfold a life of unacknowledged, unappreciated effort. Obscurity in public life may be due to an inner fear of visibility, a need for individual freedom from institutional rules, or perhaps a lifestyle which requires intentional hiding.

от тук - и има още за други данни за тълкуване на кариерни и призванчески наклконности в хороскопа:

http://www.barbarapijan.com/bpa/Vocation/bVocation.htm
« Последна редакция: Август 07, 2013, 09:10:02 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Август 07, 2013, 10:01:24 am »
Като за начало може да попита друг, който е ходил при астролог. Един вид да събере впечатления чрез опита на другите. Да не си избира такъв, който твърди че ще му оправи проблемите в живота и ще му направи перфектната прогностика, ще му даде "вълшебното хапче" и без усилия всичко ще е ок. Такива по-скоро гледат и се интересуват най-вече от джоба на клиента, което не гарантира качество на услугата и чрез евтин популизъм се опитват да привлекат клиенти, за да изберат именно тях. Всякакви величествени самообожествявания клонят именно към това. Може да се доверите на вътрешното си чувство за това дали ви "привлича" един астролог на база това, което вие от собствените си впечатления за него може да си направите като извод. Но проблемът не е в астролозите, а в очакванията към тях от този, който отива на астрологична консултация. Астролозите не са богове, нито богоибрани, а само хора развили и усъвършенствали някакви знания и умения, както е във всяка една друга сфера. И най-добрият астролог може да сгреши, просто защото е само човек. И астрологът не може да обърка ничий живот, защото е само преводач, а не Бог, на езика на Вселената (каквато метафора използва Гали - една според мен отлична астроложка).

Марая и мен ми стана чудно, че ти си астролог, пък ходиш на астрологични консултации и то при някакви образно казано от кол и въже. Ако човек има достатъчно средства да си плати при търсен, предпочитан и препоръчван астролог от по-голям кръг от хора, който взема по-скъпо, защо трябва да посещава какъвто и да е астролог ? Защо вие е да ходите при каквито и да е, че и да им отчитате прогнозите като нещо с голяма стойност ? Значи поне донякъде щом хващат дикиш прогнозите,  смятате че този човек има качества като астролог. Иначе никой не може да те манипулира, ако ти не позволиш.

Асол, :blink:
Всичко беше много случайно. Не съм търсила астрологична консултация...Беше среща м/у няколко астролога...И няколко компютъра... :blink: Просто разглеждахме собствените си карти....И така се случи...

Иначе , не съм съгласна с теб по повод на "събирането на мнения"...,защото мойте впечатления е твърде възможно да не се окажат нечии други...
Резонираме на различни честоти...и за жалост всеки трябва да срещне сам подходящия консултант....

« Отговор #19 -: Август 07, 2013, 10:06:28 am »
О, това е много полезно, Прия. Благодаря ти!