Извинявам се, ако повтарям някоя по-стара тема, но не се сещам наскоро да сме го коментирали.
Тук ми се ще да повдигна следния въпрос:
Случвало ли ви се е по време на някой сатурнов транзит да се активират някои подсъзнателни страхове?
Или на повърхността периодично да изплуват отдавна забравени спомени от ранна детска възраст?
В съседната тема Марая спомена за Сатурн (предполагам, транзитен) в 12 дом.
От края на миналата година Сатурн ми транзитира през 12 дом и забелязах, че през последните месеци има моменти, в които внезапно изплуват неосъзнати страхове. Вече няколко пъти получавам необясним страх от задушаване, за няколко минути изпадам в паника и после отминава. И го провокират все дребни нещица - или гълтам пухче, или започва да ми дразни гърлото някой хвърчащ цвят (на алергична основа), преди малко ми се стори, че съм глътнала малка рибешка кост и едва не полудях. Това усещане отмина за 1-2 минути и установих, че кост няма.
През последните месеци успях да стигна до състояние, в което вече не се страхувах от смъртта. И сега не мога да си обясня защо изпадам в паника от толкова дребни неща - прашинка или косъмче в гърлото, които реално не могат да доведат до летален изход. Представям си какво изпитват болните от астма по време на всеки пристъп.