Искам да се похваля, да ме похулите и вие за страните ми комбинации.
Краби от малка обича кисело мляко и моркови, та понеже приятелят ми напоследък беше решил да прави Лазания, Спагети, Пици, Пиле Къри с ориз и всякакви други високо калорични лиготии, след като си тръгна, Краби се беше позакръглила и така..
Реших че ще свалям, от 2 седмици съм твърдо на следните няколко неща.
Първо, за тези които са от Варна вървя от Центъра до Младост пеша всеки ден, понякога и в двете посоки а Събота и Неделя играя плажен волей или пак си правя разходки - поне по 3-4км+ да ден, сутринта на работа си нося една малка Активия (понеже са в промоция) обикновена и една праскова, на обяд най-много да ям сандвич или пак мляко и някакъв плод, а вечер ям МОРКОВИ И КИСЕЛО МЛЯКО.. да заедно, като Бъгс Бъни съм. И най-интересното е че всички тези неща ми е кеф да ги ям, кеф ми е да ходя и т.н.. А аз обичам храна, всякаква, особено тестяно, та не знам кви транзити ме пращят, но съм се стегнала, свалила съм малко и само по-добре става. Та да аз съм горда, ама много.. Щото не съм от тоя тип дето ще спре да яде, че да отслабва, ама някаква мотивация има в мен да си поддържам тялото напоследък, та който и транзит да ме пращи се надявам да поостане, защото ще съм доволна да запазя резултатите!
П.С - Трудно е да се поддържа тяло, когато бюста е голям. Особено от кръста на горе, ако някой има препоръки да се обажда!