Здравей Гост

Мрън-мрън

• 329 Отговора
  • 69022 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Мрън-мрън
« Отговор #240 -: Август 20, 2013, 10:28:59 am »
Благоприятен акцент по 9 дом, съвпад на луната с юпитер или у9...
Не знам, но трябва да отразяват аспектите доброта на характера и вътрешна чистота, защото животните това усещат, не се хващат за единия гол аспект.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #241 -: Август 20, 2013, 10:31:36 am »
Благоприятен акцент по 9 дом, съвпад на луната с юпитер или у9...
Не знам, но трябва да отразяват аспектите доброта на характера и вътрешна чистота, защото животните това усещат, не се хващат за единия гол аспект.
ами какво да кажа последно ме нападна един папагал в едно заведен,ие лепна се за мен и нямаше отърване от него, а преди него беше един нещастен кърлеж

*

Нова

• 3491
« Отговор #242 -: Август 20, 2013, 10:34:33 am »
Кърлежът не го броим ))))

Папагалът с любов ли се лепна или да те кълве?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #243 -: Август 20, 2013, 10:35:53 am »
Кърлежът не го броим ))))

Папагалът с любов ли се лепна или да те кълве?
с любов висеше хаивана на полата ми и после кацна на масата ни и нямаше изгонване вре се един такъв в мене

*

Нова

• 3491
« Отговор #244 -: Август 20, 2013, 10:37:56 am »
Усетил те е, ти не си лоша душа.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #245 -: Август 20, 2013, 10:56:48 am »
ами нз с Нептун в 6ти и уран там и стрелец на върха на дома все такива разни работи ми се случват по отношение на животните

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #246 -: Август 20, 2013, 11:41:20 am »
Ето го моя последен нападател  ;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #247 -: Август 20, 2013, 11:48:47 am »
Красавец!
Ако бях на теб, Елодия, щях да се фокусирам изключително върху него, а не върху някъв си Лъчезар )))))))

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #248 -: Август 20, 2013, 11:57:49 am »
Е той си беше нападател в заведение дето не ме пускаше до тоалетната  ;D ;D ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #249 -: Август 20, 2013, 01:00:07 pm »
И аз обичам много животинки, в 1-2 клас си намерих кученце още сляпо и глухо и го прибрах вкъщи и заявих, че ще го гледаме, реших (и настоях пред ветеринаря), че е мъжка немска овчарка и се казва Рекс, впоследствие мъжката немска овчарка порасна около 25-30 см височина и роди  ;D ;D ;D

То като цяло с животни се разбирам далеч по-добре и по-успешно, отколкото с хора...

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #250 -: Август 20, 2013, 01:11:46 pm »
Искам да се похваля, да ме похулите и вие за страните ми комбинации.

Краби от малка обича кисело мляко и моркови, та понеже приятелят ми напоследък беше решил да прави Лазания, Спагети, Пици, Пиле Къри с ориз и всякакви други високо калорични лиготии, след като си тръгна, Краби се беше позакръглила и така..

Реших че ще свалям, от 2 седмици съм твърдо на следните няколко неща.

Първо, за тези които са от Варна вървя от Центъра до Младост пеша всеки ден, понякога и в двете посоки а Събота и Неделя играя плажен волей или пак си правя разходки - поне по 3-4км+ да ден, сутринта на работа си нося една малка Активия (понеже са в промоция) обикновена и една праскова, на обяд най-много да ям сандвич или пак мляко и някакъв плод, а вечер ям МОРКОВИ И КИСЕЛО МЛЯКО.. да заедно, като Бъгс Бъни съм. И най-интересното е че всички тези неща ми е кеф  да ги ям, кеф ми е да ходя и т.н.. А аз обичам храна, всякаква, особено тестяно, та не знам кви транзити ме пращят, но съм се стегнала, свалила съм малко и само по-добре става. Та да аз съм горда, ама много.. Щото не съм от тоя тип дето ще спре да яде, че да отслабва, ама някаква мотивация има в мен да си поддържам тялото напоследък, та който и транзит да ме пращи се надявам да поостане, защото ще съм доволна да запазя резултатите!

П.С - Трудно е да се поддържа тяло, когато бюста е голям. Особено от кръста на горе, ако някой има препоръки да се обажда!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #251 -: Август 20, 2013, 01:15:54 pm »
Браво, момиче, кураж и сили ти желая. Много воля трябва и се възхищавам на тези, които го умеят.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #252 -: Август 20, 2013, 01:18:01 pm »
Да и аз се чувствам някакък горда, понеже както казах не е типично в мой стил. Да тренирала съм спорт 7-8 години и от това имам хубаво тяло, или поне не лошо така да се каже, но ефекта почна да отминава 1-2 години след като спрях... И от тогава го карам на мързел и калории, та и аз съм много горда и се надявам, тая мотивация да поостане. Мисля, че като имам партньор и по ми се правят такива неща, иначе ако съм си сама, хич не ме търси  ;D ;D

Аз воля нямам, по скоро съм благословена, че обичам да ям такива неща и музиката ми е стимул да вървя като кон с капаци. А приятелите ми само ми се оплакват, че ги подминавам на улиците, а аз просто съм като стрела, хич не виждам  :rolleyes: ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #253 -: Август 20, 2013, 01:21:18 pm »
Краби, не се лишавай от храна, само спорт му е майката. На твоята възраст тичах на стадиона по 5 обиколки, ама докато ида до него имах 40 минути път и се уморявах, оттам цял ден на лекции, вечер на купони и храна - никаква, така изкарах няколко години, докато не се запознах моя господин, който реши, че съм прекалено слаба и с майка му ме охраниха ;D
Та сега е много трудно да си възвърна предишното изкуствено поддържано тегло.
В какъв знак ти е прогресивната луна?
Лично аз бях най-слаба на Юпитер през 6 в дева и везни, тогава и Сатурн ми правеше тригони на светилата и прогресивна луна в козирог.

Не съм гледала къде е, но може и от това да е.

Проблем при мен е че аз пълнея от любимите си храни - тесто както споменах и по-рано, и ако не се ограничавам от това, и 100 часа да ходя ефекта ще е нулев.. при това само на корем и на ръце пълнея..  :-X :-X

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #254 -: Август 20, 2013, 01:42:42 pm »
Значи сменяш режима веднага.
Аз не бях яла хляб от малка, ама почти никакъв, лютото ми е абсолютно забранено от лекарите.
От 20 дена ям люто с хляб, и то по 1 хляб и съм свалила 2 кг.
Но не ям нещата, която преди ядях, просто смених режима.
Лошото е, че започна пак да ми се пуши, като съм по заведения, а ги спрях преди 10 месеца.

Ох да, и моите 4 лева заминават всеки ден... недей Съни, аз да имах твоята воля... да ги спра..

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #255 -: Август 20, 2013, 02:19:11 pm »
Абе не е вярно ПЪК това с качването на килограми, аз съм ги спирала за година и качих мааксимум 2 кг, които я са от това, я не...

*

Нова

• 3491
« Отговор #256 -: Август 20, 2013, 02:24:15 pm »
Значи Ирина е и некачваща? Още повече я мразим!

Не може толкова хубаво на едно място.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #257 -: Август 20, 2013, 02:28:30 pm »
 :rolf:
Тя Съни сега ме вижда в най-хубавия ми период откъм външност, щото не ме познава откъм бунтарско-пъпчивия тийн период, в който тренирах и бях с 10 кг отгоре...

*

Нова

• 3491
« Отговор #258 -: Август 20, 2013, 02:52:52 pm »
 :kissd:

« Отговор #259 -: Август 20, 2013, 04:06:38 pm »
Храня де що има улични животни около мен. Мисля да кандидатствам за европроект за приют за животни, но има време. С мъжа ми сме били хора по улицата, които са ритали котки, стреляли по кучета и котки. Ако някой докосне животно, съм готова да го убия направо. За съжаление най-злобните хора, са именно възрастните.

А като ги храниш не се ли замисляш, че спомагаш за размножаването им ?
Когато бях на 4 един от тези улични помияри ухапа майка ми...не бях виждала толкова кръв през живота си. Баща ми после го застреля без да му мигне окото. И аз да бях и аз щях да направя същото. Утре няма да е възрастен, а ще е някое дете.