Здравей Гост

Мрън-мрън

• 329 Отговора
  • 69169 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Мрън-мрън
« Отговор #260 -: Август 20, 2013, 04:08:17 pm »
 :-X

А!

Аз съм от ДЗЖ-то и това вече ми дойде в повече.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #261 -: Август 20, 2013, 04:13:05 pm »
Храня де що има улични животни около мен. Мисля да кандидатствам за европроект за приют за животни, но има време. С мъжа ми сме били хора по улицата, които са ритали котки, стреляли по кучета и котки. Ако някой докосне животно, съм готова да го убия направо. За съжаление най-злобните хора, са именно възрастните.

А като ги храниш не се ли замисляш, че спомагаш за размножаването им ?
Когато бях на 4 един от тези улични помияри ухапа майка ми...не бях виждала толкова кръв през живота си. Баща ми после го застреля без да му мигне окото. И аз да бях и аз щях да направя същото. Утре няма да е възрастен, а ще е някое дете.

Много съм съгласна, да не говорим, че те по начало са добродушни животни, които заради отношението на хората са докарани до злоба.
Не ме предизвиквай, моля те, не искам точно с теб да се карам. Убивайте си животни на воля, но няма нужда да го разказваш.
Животните винаги усещат хората, никое животно няма да те нападне без причина.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #262 -: Август 20, 2013, 04:13:15 pm »
Имало е случаи и за безпричинна агресия - глутница кучета да нападне самотна жена или възрастен човек. Но вероятно и тук ще им се намери оправдание - били гладни, в период на разгонване и т.н.

Иначе съм против агресията към беззащитни животни и ако видя такъв човек, с удоволствие ще го наритам или поне да го насмотам с думи. Но ако става въпрос за необходима самоотбрана, няма да ми мигне окото да гръмна побесняло куче, стига да имам оръжие. Ако нападне дете или възрастен, да стоим и да гледаме ли?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #263 -: Август 20, 2013, 04:27:09 pm »
Имало е случаи и за безпричинна агресия - глутница кучета да нападне самотна жена или възрастен човек. Но вероятно и тук ще им се намери оправдание - били гладни, в период на разгонване и т.н.

Иначе съм против агресията към беззащитни животни и ако видя такъв човек, с удоволствие ще го наритам или поне да го насмотам с думи. Но ако става въпрос за необходима самоотбрана, няма да ми мигне окото да гръмна побесняло куче, стига да имам оръжие. Ако нападне дете или възрастен, да стоим и да гледаме ли?
ама Лили мене просто ми се лепят нямам обеснение как став но е факт змиии папагали и жсяйви други твари са добре дошли

« Отговор #264 -: Август 20, 2013, 04:33:39 pm »
Ако нападне дете или възрастен, да стоим и да гледаме ли?

Е, как бе Лили, те винаги си имали причини да нападнат някого или поне така се говори ;D .

Когато бях малка и ходех на курс по английски, минавах по една улица и там имаше едно куче, което блъскаше като бясно и така лаеше, че ако не ни делеше оградата, сега нямаше да пиша във форума. То за мен е ясно, че съм зла, но защо ли тогава лаеше така разярено по всеки, които мине от там :rolleyes: ? Всички да са толкова зли, не вярвам.

За уличните кучета решението е едно - осиновяване. А като няма кой да осиновява - евтаназия.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #265 -: Август 20, 2013, 04:42:51 pm »
абе хора аз ви обяснявам друго те просто идват от нищо и се лепват за мен не мога да го обесня :blink: :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #266 -: Август 20, 2013, 04:50:18 pm »
Виждала съм по центъра глутници бездомни кучета, които се спускат след възрастен човек. Дай боже да не се случва никому, защото никога не знаеш как ще реагираш при форсмажорни обстоятелства. Не знам откъде се появяват тия глутници, нали общинските власти уж се грижат за тяхната популация... Но сред тях има и некастрирани, които продължават да се възпроизвеждат. Виждала съм и кучета, които явно някога са били домашни и после са изхвърлени навън, по различни причини - или на собственика му омръзва да се грижи, или не му се дават пари за ветеринарно лечение, ако домашният любимец се разболее. Изхвърлят навън породисти кучета и котки, ако хванат упорита краста. Що за хора са това - не са по-малко "помияри" от бездомните кучета.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #267 -: Август 21, 2013, 02:02:39 am »
Остави го да си троши главата ! Нали са казали хората, ако човек сам не си помогне и Господ не може да му помогне.

« Отговор #268 -: Август 21, 2013, 02:24:49 pm »
Дойде и моят ред да мрънкам във форума, обаче аз не мрънкам, защото ми е тежък животът(не, че е лек,но аз съм го приела такъв и му се радвам), а защото нон стоп някой мрънка на моята глава и се оплаква за неща, които в най-общия случай, са глезотии и капризи (надебелях, защото мъжът ми има 8 стомаха и не мога да отслабна сега и подобни).
 Само драми, драми, драми, обаче им намерих цаката на мрънкачите, казвам им следното: бъди благодарен за това, което имаш, престани да се фокусираш в евентуалните липси, всеки има такива в живота, важното е да ценим това, че сме здрави, че имаме покрив над главата си, че не живеем в размирни времена, че не си лягаме гладни. Да ви кажа помага, но докато открия "топлата вода" доста ми помрънкаха на главата и то за неща, които пак казвам, са абсолютно гонене на суета и алчност на моменти, но както и да е, казах си и ми поолекна малко.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #269 -: Август 21, 2013, 02:41:58 pm »
Това обаче няма да им оправи проблемите. Ако някой ми се е оплакал, че е надебелял, ще му връча диетично меню ;D . На теб може да ти се струва каприз, но за тях може да не е. Бих ги смъмрила само за да им кажа да действат по-въпроса, а да не си губят времето в оплакване.

« Отговор #270 -: Август 21, 2013, 02:47:46 pm »
О, да, разбира се, че го казвам и помощ предлагам, защото имам опит в тази област, но ми се отговаря, че е опитала всичко и нищичко не действа и пак се започва отначало.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #271 -: Август 21, 2013, 02:48:48 pm »
Пропуснах и любомото ми да спомена - Защо все на мен? Ей, като го чуя това и избеснявам.

« Отговор #272 -: Август 21, 2013, 03:00:21 pm »
Ами като му се случат на човек много кофти неща, започва да си задава този въпрос. И аз съм се питала с какво съм заслужила еди какво си, ама отговор не намирам :blink: . Ако човек се успокоява с мисълта, че "има и по-лошо" до никъде няма да го докара. Много хора заслужават повече, но явно не им се дава "отгоре"  или пък те не знаят как да си го получат.

*

Uran

• 6041
« Отговор #273 -: Август 21, 2013, 07:01:43 pm »
Съни, ти беше от Пловдив, нали? Да не би да става въпрос за SCI? Пирамида са си и жалкото е, че там има хора, които са се занимавали с фондови пазари и придават тежест на тази измекярщина.

« Отговор #274 -: Август 21, 2013, 10:05:48 pm »
Съни, аз също съм си мислила водолеите за еманация на интелекта, но откакто видях един водолей с Мерк там как позволи да му се качат на главата и да играят хоро там, и откакто прочетих за твоя познат, вземам да си мисля други неща.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #275 -: Август 22, 2013, 07:55:26 am »
И аз съм с водолеиски Мерк и на мен ми се качват често на главата,но не мога да съм гаднярка ,макар че прекалено много отстъпвам и търпя,това в никакъв случаи не ни прави тъпи нас водолеиските меркове .Но има и другия момент понякога просто оставаме другите да ни се качват на главите, за да видим до къде ще стигне наглостта им .Обаче това си има и друга страна ,като мине време този мерк е в състояние да напомня с години, на някого къде кога и как е прекалил поне при мен така се получава, така че монетата си има две страни .
« Последна редакция: Август 22, 2013, 08:00:00 am от elodiq »

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #276 -: Август 22, 2013, 08:50:12 am »
Аз пък не разбирам на тия пирамиди не им ли мина много отдавна и времето и модата, искрено се изненадвам, че още има хора, които се връзват на подобни глупости.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #277 -: Август 23, 2013, 01:21:19 pm »
Какъв е шансът да ми излезне херпес на крака?? Някой има ли опит с подобно нещо? На стъпалото отгоре седи едно хем като протрито от обувка, но не е такова... адски ме сърби периодично и днес ми мина през акъла дали пък не е херпес, защото малко прилича, но пък на такова място странна работа. Може да открият нова болест и да я кръстят на мен  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #278 -: Август 23, 2013, 01:26:03 pm »
Пробвай с най-обикновения, класическия крем Здраве, дето е в сините опаковчици, а ако у вас се търкаля някой стар от преди 10 и повече години, още по-добре )))

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #279 -: Август 23, 2013, 01:28:38 pm »
Какъв е шансът да ми излезне херпес на крака?? Някой има ли опит с подобно нещо? На стъпалото отгоре седи едно хем като протрито от обувка, но не е такова... адски ме сърби периодично и днес ми мина през акъла дали пък не е херпес, защото малко прилича, но пък на такова място странна работа. Може да открият нова болест и да я кръстят на мен  ;D

http://www.zdravno.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%B8-%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-news856.html

Случайно сега видях това
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...