Здравей Гост

Мъжки идеал

• 84 Отговора
  • 10122 Прегледи
Re: Мъжки идеал
« Отговор #40 -: Август 10, 2013, 02:01:36 pm »
Аз също съм директна...Да Слънцето ми е огнено и Меркурий..,но преобладава земната стихия...
Директен- май идва от Мерка... :rolleyes:
За да си директен,трябва и малко или много да си непукист,да не те е грижа,че ще нараниш чувствата на някого. При мен това е от Водолея  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #41 -: Август 10, 2013, 02:05:41 pm »
Аз каквото и да е, няма да го кажа, особено на 1-ва среща...просто 2-ра няма да последва  ;D .
Най-големите непукисти, които съм виждала са с много въздух и всякаква липса на вода.

« Отговор #42 -: Август 10, 2013, 02:10:03 pm »
Аз каквото и да е, няма да го кажа, особено на 1-ва среща...просто 2-ра няма да последва  ;D .
Най-големите непукисти, които съм виждала са с много въздух и всякаква липса на вода.
Аз на първа среща не съм го казвала това. Излизала съм с въпросните по месец-два,но бях само на 19 и нямах добра база за сравнение,нито пък добре изградена представа за мъжа-какъв трябва и какъв не трябва да бъде  :blink:

« Отговор #43 -: Август 10, 2013, 02:21:04 pm »
Предполагам затова Марая е направила темата за да сравни идеала за мъж с натала на жената. Представите ни за мъже са заложени там :rolleyes: .

Само ми е интересно женският Марс как се отразява на тези представи ? Ето тук намерих нещо по-темата - http://www.temura.net/марс-и-какви-мъже-харесват-жените/. За мен отговаря на 100%, дори и съвместимостта ;D !

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #44 -: Август 10, 2013, 02:27:57 pm »
Предполагам затова Марая е направила темата за да сравни идеала за мъж с натала на жената. Представите ни за мъже са заложени там :rolleyes: .

Само ми е интересно женският Марс как се отразява на тези представи ? Ето тук намерих нещо по-темата - http://www.temura.net/марс-и-какви-мъже-харесват-жените/. За мен отговаря на 100%, дори и съвместимостта ;D !

Браво!
Точно така.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #45 -: Август 10, 2013, 02:35:10 pm »
ето така а картата на идеалния мъж за мен и да вече съм го срещала

« Отговор #46 -: Август 10, 2013, 02:37:50 pm »
хаха  :blink: ако и венерата му беше лееееко в ляво -  пак в лъв, но в 10-дом - щеше да е перфектния стелиум.
но и така става! )))
« Последна редакция: Август 10, 2013, 02:45:08 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #47 -: Август 10, 2013, 02:40:34 pm »
 :blink: :blink:та човекът с тази карта е с перфектни обноски до най малките подробности за който можете  да се сетите

« Отговор #48 -: Август 10, 2013, 02:48:45 pm »
Значи затова държа да е красив и щедър-заради Венера в съвпад със Слънцето в 5-ти дом  :blink: А да обича колите,да разбира от тях и да е добър шофъор сигурно дължа на Марса в 3-ти. Мъж без кола за мен не е мъж...

« Отговор #49 -: Август 10, 2013, 02:49:07 pm »
:blink: :blink:та човекът с тази карта е с перфектни обноски до най малките подробности за който можете  да се сетите

Няма как да не е, с толкова Дева ;D . Твоят Марс къде е ?

луната и марс му са в скорпион

А твоят Марс е в Скорпион до колкото разбирам от подписа ти.

Зависимостта между женски Марс и мъжка Луна/Венера, май се потвърждава :rolleyes: !

*

Veselin

• 2737
« Отговор #50 -: Август 10, 2013, 02:49:45 pm »
Мъж без кола за мен не е мъж...
А ако няма кола, а има тир?  ;D

« Отговор #51 -: Август 10, 2013, 02:50:44 pm »
Мъжете, които харесвам, изцяло отговарят на моя натал. Имам слънце в овен в 1 дом и харесвам горди мъже, силни и властни, които да блестят над останалите със самочувствие. У7 дом ми е Венера в Риби - искам мъжът ми да бъде красив или поне да се поддържа, да се грижи за мен. Плутон в 7 и марс в скорпион - определено искам мъжът ми да притежава скорпионски качества - да е магнетичен, да обича секса и бизнеса, да се интересува от темите по 8 дом.
Срещнах точно такъв човек - управителя на асц. му е в 1 дом и прилича на овен, луната и марс му са в скорпион, а венера в лъв и е горд, обича да блести и да бъде център на вниманието.
Той харесва огнени жени със силен нептун, така че аз изцяло отговарям на представите му (има нептун на к7).
Мисля, че точно това отговори на тази тема.
Чудесно е когато човек намери сродната си душа и това е взаимно  :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #52 -: Август 10, 2013, 02:53:46 pm »

Няма как да не е, с толкова Дева ;D . Твоят Марс къде е ?

луната и марс му са в скорпион

А твоят Марс е в Скорпион до колкото разбирам от подписа ти.

Зависимостта между женски Марс и мъжка Луна/Венера, май се потвърждава :rolleyes: !

Марса ми е във везни а венерата във водолей

« Отговор #53 -: Август 10, 2013, 02:54:15 pm »
Абе трябва там да бръмчи с нещо,което има двигател  ;D

« Отговор #54 -: Август 10, 2013, 02:58:53 pm »
Разни Натали-разни идеали  ;D

« Отговор #55 -: Август 10, 2013, 03:01:03 pm »
Цитат

къв тир, кви 5 лева!???
аз откакто си купих хеликоптер и самолет, си продадох не само всички коли, а даже и тира!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Uran

• 6041
« Отговор #56 -: Август 10, 2013, 05:08:59 pm »

Kak да се отразява? Интелект, но не е зле и Марс да му е активен на обекта на въжделенията ни. Имам Марс в скорпион в градуса на разрушението- 19-ти. ;D Умници с марсов характер ми се лепят.
п.п.И аз не обичам дребнави и стиснати мъже и онзи девичи стелиум не ме блазни. Сега, вярно е, че на моменти тригонът Юпитер-Венера като Юпитер е във 2 дом и е У8, в картата на любимия, ме изкарва извън нерви, но е за предпочитане пред циция.

« Отговор #57 -: Август 10, 2013, 05:40:15 pm »
Умници с марсов характер ми се лепят.

А Луните или Венерите им във водни знаци ли са ?

*

Uran

• 6041
« Отговор #58 -: Август 10, 2013, 05:54:56 pm »
Умници с марсов характер ми се лепят.

А Луните или Венерите им във водни знаци ли са ?
Луна-Овча, телешка, водолейска.
Венера- водолей, телец, козирог.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #59 -: Август 11, 2013, 08:10:33 am »

Kak да се отразява? Интелект, но не е зле и Марс да му е активен на обекта на въжделенията ни. Имам Марс в скорпион в градуса на разрушението- 19-ти. ;D Умници с марсов характер ми се лепят.
п.п.И аз не обичам дребнави и стиснати мъже и онзи девичи стелиум не ме блазни. Сега, вярно е, че на моменти тригонът Юпитер-Венера като Юпитер е във 2 дом и е У8, в картата на любимия, ме изкарва извън нерви, но е за предпочитане пред циция.
странното тук е че този девешки стелиум изобщо не е стиснат