Здравей Гост

Стиснатите Мъже

• 359 Отговора
  • 44160 Прегледи
*

irina

• **
  • 587
Re: Стиснатите Мъже
« Отговор #80 -: Август 10, 2013, 09:15:39 pm »
А за плащането на сметките по заведения, аз нали съм много отворена и много държаща да не съм случайно зависима от някой (все едно ще му дължа нещо, като плати, ама като ми е толкова акъла...) Няма лошо нито жената да плати, нито мъжа, нито да си делят сметката, както е удобно и за двамата. Но установявам, че на мъжете им харесва да се правят на кавалери, освен обсъжданите скръндзи в темата де, така че няма лошо да им се позволява да направят жест, като искат. 

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #81 -: Август 10, 2013, 09:19:36 pm »
*аси, в картата на Ирина само сатурн и плутон се държат възпитано. Всичко друго е леш.

А?

А защо Венера-Нептун да дава скръндзавост?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Август 10, 2013, 09:23:45 pm »
В реалния живот скъперничеството далеч не се ограничава с нежелание от страна на мъжа да поеме сметката в ресторанта.

Познавам доста по-фрапиращи случаи, пример за което е гореспоменатият Водолей с Луна в Рак. Това се казва дребна душичка, такова нещо съм виждала само по филмите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #83 -: Август 10, 2013, 09:24:35 pm »
Ооооо, само като му вида на тоя съвпада на венера с нептун каре към луната и няма да коментирам.. и друг път съм виждала такъв аспект при мъж, на когото му се свидиха два домата и една краставица - в буквалния смисъл.
Толкова е смотан, че и същите зеленчуци в преностния смисъл ще му се спаружат от проклетия.
Нова за коя от двете карти говш тази на везната или тази на девата

« Отговор #84 -: Август 10, 2013, 09:27:16 pm »
Една семейна приятелка (стара мома) е в момента в нас на гости на сладки приказки с родата ми. Та тя дъщеря има, но не и брак. Питам я аз, кой смята, че трябва да плаща сметката, тя ми вика "Веднъж единия, веднъж другият"...хубаво...ама след малко ми изтърсва "И скъпи подаръци да не приемаш никога, че после ще иска да те съблича". Е, умрях от смях ;D . Разбирам, защо не се е омъжила, кой знае на колко потенциални съпруга е отказала с подобно мислене.

« Отговор #85 -: Август 10, 2013, 09:29:28 pm »
И още нещо, че го забравих в предния пост - стига сте ни обвинявали теленцата, много лично го приемам като чуя за телец скръндза... аз съм с тооолкова широки пръсти, не е истина... Имам много близък приятел телец със стрелец на асцендента, той е с 3 пъти по-широки пръсти от мен  :blink:
Телеца е по-скоро пестелив...Нали си имам един до мен.Винаги прави ,на  кое ще му излезе по-изгодно.Което ме радва! Но пък си ме води на ресторанти,на кафенета  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #86 -: Август 10, 2013, 09:30:16 pm »
Ооооо, само като му вида на тоя съвпада на венера с нептун каре към луната и няма да коментирам.. и друг път съм виждала такъв аспект при мъж, на когото му се свидиха два домата и една краставица - в буквалния смисъл.
Толкова е смотан, че и същите зеленчуци в преностния смисъл ще му се спаружат от проклетия.

Нещо се разминахме, Елодия, говоря за картата, която качи Ирина.

Ти как си?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Август 10, 2013, 09:30:48 pm »
Не знам, аз ли съм със старовремски разбирания  :-[, но през целия ми живот мъж никога не ми е подарявал нищо, освен ако вече не сме в интимни отношения и във връзка, не просто секс. И обикновено подаръци се правят, ако има повод - Коледа, Рожден ден, Св. Валентин, 8 март, а не просто така.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #88 -: Август 10, 2013, 09:35:30 pm »
*аси, в картата на Ирина само сатурн и плутон се държат възпитано. Всичко друго е леш.

А?

А защо Венера-Нептун да дава скръндзавост?

Не дава скръндзавост за това, което говорим, освен ако не управляват нещо специфично в натала и не го разнищим.

Просто говорих, че е кофти съвпад, особено за мъж. И с това каре направо убиват рибата.

Лили, споко, те мъжете не се юркат ей така да правят подаръци. И да беше с нестаровремски разбирания, пак нямаше да са особено ларж. И си търсят повода. Ей така без нищо и на мен не са ми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Август 10, 2013, 09:40:26 pm »
На мен по-голямо удоволствие ми доставя аз да подарявам, да правя мили жестове.

По-скоро бих се гръмнала, отколкото да заприличам на една моя позната Водолейка с Луна в Овен - отива при женен любовник в Москва и той й казва "Ето ти, скъпа, хиляда долара за гащички, разходи се малко по магазините". И с всеки мъж е така - още преди да са станали интимни, го води в някой скъп магазин да й накупи разни дамски нещица, пък иначе се бие в гърдите пред него, че е финансово независима и печели добре.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #90 -: Август 10, 2013, 09:45:48 pm »
ето още една карта на стиснато момче, не познавам много такива..
Веднъж настоя да ме почерпи, понеже от компанията го бъзикаха- как може да ме е поканил и да не ме почерпи.. за мен не е проблем да си плащам сметките, но той настоя засрамен.. А пък преди това исках да отидем някъде да хапна, но просто не остана време.. е след като станахме от това заведение... човека три пъти се направи , че не ме чува, че съм гладна... Това, че съм излязла с него, не означава, че искам да ми плаща сметката.. Помолих друго момче от компанията да ме закара някъде да хапнем.. бързо му се отпушиха ушите на нечуващия  ;D
Пита ме какво ще ям да ми поръча, но същевременно ми дава два лева на касата да му взема и на него  ;D ;D ;D ;D викам прибери си парите , утре ще пиеш кафе с тях  ;D ;D ;D ;D ;D Просто го усетих как искаше да остава "ненабутан"..
Момчето има възможности, и преди това съм излизала с него/аз съм си плащала сметката/, но си е такъв, чака си рестото, дори да са жълти стотинки..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #91 -: Август 10, 2013, 09:46:20 pm »
Ами тя жената, за която говоря е със старовремски разбирания, поне според мен...вика ми, че без повод, повече от цвете/букет не е приемала.
Аз пък много обичам подаръци без повод и също правя такива. Всъщност не обичам много празници...хората като цяло се държат добре само по празници, после издивяват. Само един ден в годината ли трябва да бъдат добри с мен или да ми показват, че ме обичат ?! Все едно се сещат за мен, само, защото датите на календара казват, че трябва ;D .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #92 -: Август 10, 2013, 09:48:05 pm »
Хаха, Луна в квадрат със Сатурн - класика!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #93 -: Август 10, 2013, 09:48:57 pm »
На мен по-голямо удоволствие ми доставя аз да подарявам, да правя мили жестове.

По-скоро бих се гръмнала, отколкото да заприличам на една моя позната Водолейка с Луна в Овен - отива при женен любовник в Москва и той й казва "Ето ти, скъпа, хиляда долара за гащички, разходи се малко по магазините". И с всеки мъж е така - още преди да са станали интимни, го води в някой скъп магазин да й накупи разни дамски нещица, пък иначе се бие в гърдите пред него, че е финансово независима и печели добре.  ;D

И аз обичам да правя подаръци, ей така без повод като имам кеф, точно като жест го приемам. И затова и са ми подозрителни подаръци по празници, то така не ми се струва истинско, от сърце :)
А за втората част колко такива има, ама за тях нова тема трябва - Сребролюбивите жени примерно :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Август 10, 2013, 09:50:18 pm »
...хората като цяло се държат добре само по празници, после издивяват. Само един ден в годината ли трябва да бъдат добри с мен или да ми показват, че ме обичат ?!

Да, и това е вярно  - не може да сме добри и внимателни само по празниците, така е най-лесно.

Но добротата и милите жестове далеч не се изчерпват с подаръците - с повод или без повод.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #95 -: Август 10, 2013, 09:51:24 pm »
Ти остави карето със сатурна, ми що пак имаме и такъв с венера - трети поред  :unsure:

Явно се стискат и от вътре, и от вън.

А и този само потвърждава рачешко-девишката зависимост.

Абе... като цяло земя на хоризонта и рак. Това е. Щото не ми ги пишете козирозите особено щедри.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #96 -: Август 10, 2013, 09:51:53 pm »

Нещо се разминахме, Елодия, говоря за картата, която качи Ирина.

Ти как си?

благодаря добре предстои да се изясним дали ще се разделим

« Отговор #97 -: Август 10, 2013, 09:53:54 pm »

Не дава скръндзавост за това, което говорим, освен ако не управляват нещо специфично в натала и не го разнищим.

радвам се, че поне един човек е "разбрал" какво казах преди 3 страници, въпреки че си изтрих поста!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
« Отговор #98 -: Август 10, 2013, 09:54:51 pm »
Ако ще се разделяш с този, който ти иска парите следварително, не си хаби времето в разяснения, ами направо се пръждосвай.

И не се самоубивай. Изкарай доста време сама и ще видиш, че ще се почувстваш дишащо-свободна.

Тук можеш да споделяш. Аз не те познавам )) :unsure: :( :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Август 10, 2013, 09:59:57 pm »
Абе... като цяло земя на хоризонта и рак.

Ето две карти от мен, които са начело на класацията.

И в двата случая има лунно-сатурнов акцент.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.