Никак не го отпуска карето с Юпитер, Сатурн здраво държи юздите.
Абе не че няма пари, просто е мизерник по душа.
Кой на 27 години се сдобива с жилище!? Идва от малък град и купува апартамент във Варна. Вярно е, че е на ипотека, но има и възможност да си я плаща. Има спестени пари за още един апартамент, от лихвата по тях си плаща ипотечната вноска. Има основна работа, работи и допълнително, така че не бих казала, че е ограничен финансово.
Жена му е същата (Сатурн в 7 дом в квадрат към Слънце/Венера) - колкото и да печели, все реве, че няма пари и има вид на силно нуждаеща се жена, а взема заплата, по-висока от моята. Според мен това е стратегия - за да ги съжаляват хората и да има аванта, където може.
А мъжът й, за да пести пари, е готов да кара само на хляб и леща. Дори за детенцето си се стиска - според него детето няма нужда да му се купуват дрешки и играчки. Когато жена му беше бременна, държеше я на хляб и картофи, после й се караше, че купува плодове за малкия. Вдигал й е див скандал пред сума ти народ в Метро, задето си е взела пакетче семки, които струват с няколко стотинки повече от тези, които обикновено вземат (от най-евтините!).
Другият мизерник се беше настанил за три месеца в нас, живееше изцяло на моя гръб. По два дни изкарваше при мен, на третия отиваше при мама, да се наплюска и там.

При мен си переше дрехите, за да пести вода в пералнята на мама. Купувах продукти за по няколко дни, изяждаше ги за един ден и казваше "Утре ще ида у нас, там няма да ям такова". Изяждаше по една тава манджа като невидял, защото аз си играех да правя специалитети, а при мама се тъпчеше с кебапчета. Правила съм експерименти на майтап - сервирам огромна тава с пилешки шишчета и го гледам колко ще изяде. Помиташе всичко, после го хваща запек.