Здравей Гост

Септември - Венера преминава през Сатурн и Северен Лунен Възел в Скорпион

• 189 Отговора
  • 27074 Прегледи

*

Milkyway

• 3770
Мерси Асол,
аз какво да правя като пак не ми харесва ;D За АС в лъв....значи по твойте думи ще бъдат засегнати 2,3,4,6 и 10 ти домове ...тъпо :lol:
Няма угодия ;D

*

Smarta

• **
  • 575
elodiq, Нова, и аз се включвам към вас с моя Юпитер, върху който ще се случи събитието (1* орб.). Аз съм сигурна, че ще се случи нещо, само не знам какво. Има много неща, които чакат приключване. Юпи ми управлява 4 дом. Имам един недовършен ремонт вкъщи, по принцип планиран за довършване есента. Юпи ми е в 3 дом и транзита ще задейства квадрата му към Меркурий съвпад Луна в 5 дом. Луна ми управлява 11 дом, а Мерк - АС и МЦ - имам чувството, че ще започна работа тогава (търся си). Юпи е в тригон и със Слънцето в 6 дом.

Правилно ли е да гледам значението на транзитиращите планети? Сатурн ми е У5, а Венера е У2 и У9 (взаимна рецепция по знак). СЛВ пък е в Телец, пак тема на Венера. Чудя се дали няма да започна работа в сферата на образованието (но не висше), защото такава е едната възможност (9-ти дом). Исках да запиша и магистратура, но не обявиха държавна поръчка, а аз се разколебах дали точно това искам да уча, но може да се наложи да уча нещо във връзка с новата работа. Другата опция беше в банка (2-ри), но ми се струва, че няма да стане, макар с тая Венера?

Понеже Юпи е в тригон и към Слънцето, сега в съвпад с Нептун, У7 в 4. Най-важното, което очаквам, в стила на "приключването на емоционални неща, връзки и др.", както някой беше писал, е да си изясня отношенията със съпружето, от които всички съквартиранти по света могат да вземат пример, както и с "новата звезда" - ще изгрява ли накрая, ще залязва ли? Честно казано, и двамата не ме заслужават!  ;D

Във всеки случай, мисля да пусна едно тото! И без това не съм го правила от години, кой знае, може пък да спечеля!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Uran

• 6041
На мен пък ми омръзна ,все да слушам за рибите и 9ти дом.
И без това ми е активиран по натал,по солар ,по лунари, по всичко и всяка година.Аман от този 9ти дом,не ми е интересен.
Омръзна ми да съм мъдра,духовна и извисена и т.н :-X

Да ти дам активирания ми 8 дом. ;D

*

elodiq

• **
  • 903
това за ац в раци ако се окаже вярно ще съм много доволна да има най сетне някакви събития в личен план дано са положителни че вече аман от отрицателните

*

Milkyway

• 3770
И без това ми е активиран по натал,по солар ,по лунари, по всичко и всяка година.Аман от този 9ти дом,не ми е интересен.

Ааа не,предпочитам 5ти и 7ми ;D :-[ 

*

elodiq

• **
  • 903

Ааа не,предпочитам 5ти и 7ми ;D :-[

искаш ли моите и двата преотстъвам ги даже ги подарявам и 5ти и 7ми  ;D ;D

*

Milkyway

• 3770
Мерси.Разбира се в рамките на шегата е всичко.
Не,мойте 5ти и 7ми,тепърва ще ми се активират.Първо по прогресии,после по дирекции,по солари и лунари,така че се шегувам.
Просто този съвпад ми е в 4ти дом в натала,но за всяко нещо си има причина,така че щом съдбата и звездите избират да е там....значи не е случайно :-[

*

elodiq

• **
  • 903
Не,мойте 5ти и 7ми,тепърва ще ми се активират.Първо по прогресии,после по дирекции,по солари и лунари,така че се шегувам.
Просто този съвпад ми е в 4ти дом в натала,но за всяко нещо си има причина,така че щом съдбата и звездите избират да е там....значи не е случайно :-[
е ще доживем да видим ,какво ще споделиш ,ако го аправиш ,като се aктивират

*

Milkyway

• 3770
Ами то и без тяхната активация,аз все си споделям за събития по 5т и 7ми ;D ,така че няма да е нещо ново ;D

*

elodiq

• **
  • 903
Ами то и без тяхната активация,аз все си споделям за събития по 5т и 7ми ;D ,така че няма да е нещо ново ;D
дано поне да е хубаво да не е като при мен  ;D ;D

*

elodiq

• **
  • 903
А, дойде на мойта за 5 и 7 дом. Такива хубави транзити и прогресии те очакват, че да ти завиди човек ;D Само търпение! :wub:
мале аз почнах вече тайночко да завиждам  ;D ;D

*

Milkyway

• 3770
Благодаря,много сте мили :blink: :rolleyes:

*

Kler

• **
  • 576
http://www.youtube.com/watch?v=04Qv2DAUugo
на мен ми беше много полезно, благодаря.

предният път /7-8,05,2002, на 14град в близнаци/, до колкото се ориентирах, не е бил точен съвпадът с лунен възел, имало е и съвпад с марс, макар и не точен също.
това нещо ми е било в 9ти дом, рефлектирало и върху 10, 7 и 4. имаше събития. на момента не толкова забележими, също и на вътрешно ниво трансформация и нова посока в приоритетите. от сегашна гледна точка - решенията, които съм взела тогава са дали посока на живота ми.

*

Milkyway

• 3770
Транзитния съвпад,ще ми е в опозиция с венера/У4-11/в 10 ти дом и секстил юпитер в 6ти /У 5ти и 9ти/ :-\

Ще бъде и в опозиция с прогресивното ми слънце!

*

Asol

• 4140
Kler, Да така е. Съвпадът на планета със СЛВ индикира поемане в нови насоки и развиване на нови опитности. При теб Сатурн и Венера имат ли връзка с наталните теми, които спомена ?

Иначе тогавашната ситуация е донякъде сходна с настоящата с някои разлики. Сатурн и Плутон са в опозиция, сега са в секстил, но и във взаимна рецепция. Тогава новото начало може да е било свързано с изграждане на нови ценности, приоритети посредством идеи. Сега обаче рецепцията Скорпион/ Козирог върви съвместно и с квадратурата Плутон - Уран. А "хорото" се води от двойката Сатурн - Марс. Новото начало олицетворение на което е Уран в Овен т.е. Марс - активното начало, непремерените действия, агресията, противоборствата, непоносимостта се противопоставя на нефункциониращото вече както трябва статукво и старите структури - взаимната рецепция Плутон - Сатурн т.е. на всичко, което го спъва и подтиска. Най-общо казано Сатурн/Венера може да даде зелен светофар към изчистване на стари емоционални модели и приоритети, раждането на нови структури въз основа на това и поемането по нови пътища.

*

Kler

• **
  • 576
Kler, Да така е. Съвпадът на планета със СЛВ индикира поемане в нови насоки и развиване на нови опитности. При теб Сатурн и Венера имат ли връзка с наталните теми, които спомена ?

сатурн ми е У4, а венера - у1 и у8
Най-общо казано Сатурн/Венера може да даде зелен светофар към изчистване на стари емоционални модели и приоритети, раждането на нови структури въз основа на това и поемането по нови пътища.
дай боже. от кога го чакам това :rolleyes:

*

Asol

• 4140
Клер, имах предвид от кой дом идват, дали са във взаимодействие с други планети, които имат връзка с тези домове ? За домофикацията предположих каква е като каза, къде ти попада съвпада.