Здравей Гост

Септември - Венера преминава през Сатурн и Северен Лунен Възел в Скорпион

• 189 Отговора
  • 27008 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
не съм сигурна какво значи да идват от дом...имаш предвид в кой дом са натално ли? ако да, то сатурн ми е в 12ти, венера в 1ви. венера натално ми прави аспект само с марс от 10ти, който е у7. сатурн натално има аспекти с планети от 1ви, 9ти и 10 ти дом....а самите планети, с които сключва аспекти са управители на 3ти, 7ми и 10ти дом.
значи ли това, че след като пак са замесени сатурн и венера, пак ще са засегнати същите домове?

*

Asol

• 4140
Да, точно това имам предвид. Само че условията ще са други, но насоките би трябвало да имат нещо общо. А ти каза за фокус през този период на 4,7 и 10 домове нали ? Виждаш че картината се допълва. Всъщност по това време е имало преплитане на няколко мунданни цикъла освен Сатурн/Венера, Венера/Марс и Сатурн/Марс. И всичко като съвкупност е било предпоставка за активност и акцент на изброените от теб домове.
« Последна редакция: Август 30, 2013, 12:39:06 pm от Asol »

*

Kler

• **
  • 576
благодаря за обяснението  :blink:

*

Yaya

• 2265
При мен Пълнолунието ще е по оста 5-11 и ще прави Тао с Нептун като У5. Ще е свързано с детето вероятно.
Съвпадът с Венера ми е по-скоро в опозиция на Хирон, отколкото на Венера на 13гр Телец.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Може ли да се отчете 3 гр. орбис за съвпад с натален СЛВ в 11 дом?
В същото време е точния квадрат с нат.Плутон в 10-ти, ама до минути :( Венера ми е У 6 и 10, а Сатурн - на 2-ри. Някакви проблеми в работата или ми се привиждат?!

*

Rose

• *
  • 92
........
 Какви са вашите аспекти с този стелиум?И какво очаквате?

При мен ще е в 4-и дом, освен това ще е в тригон с наталната Венера, която е У4 въобще нещо свързано с дома ще е надявам се хубаво :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Пиша от телефон и ми е трудно, но да вметна венера е планета на любовта красотата и парите на отношенията  на изкуството. Сатурн  е планета  на реда,  дисциплината на  правилата.
така,че свържете думичките и вярвайте ввенера в скорпион обича да притежава и от дефекта да супер ефект.
-

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

remedeos

• **
  • 1038
Нямам илюзии и очакване за този стелиум.При мен се случва на 3 гр.от натална Венера и на три от Уран.Но от Сатурн на мидпойнт Венера/Уран не чакам ненадейно любовно преживяване.Севрен възел и той ми е там близо,ама кво...Сатурн е в натален квадрат с Венера,колко още да ме нарани,вече ще му е трудно..

Пиша от телефон и ми е трудно, но да вметна венера е планета на любовта красотата и парите на отношенията  на изкуството. Сатурн  е планета  на реда,  дисциплината на  правилата.
така,че свържете думичките и вярвайте ввенера в скорпион обича да притежава и от дефекта да супер ефект.
-
:08:

*

Divna

• 2478
Тогава започва нов цикъл Венера - Сатурн, а във Везни се намира Меркурий, който активира квадратурата Плутон - Уран. Основната идея се "върти" около някакъв тип преструктуриране и реорганизация на статукво свързана с емоционални потребности, взаимоотношения, емоционални модели,  приоритети и начинания, а целта е придобиване на нов фокус ориентиран с поглед към бъдещето (СЛВ).

Добре казано, Асол  :blink:

Сатурн показва целите. В зависимост, в кой дом попада мунданния съвпад може да определим и къде ще са насочени те. С Венера взимаме решения (в радикса тя е нашият стратег). И тъй като Сатурн винаги носи проблеми от миналото, Венера ще спомогне за взимане на правилни решения, а СЛВ ще очертае переспективите в бъдеще. Съвпадът е подкрепен от Плутон (точен секстил). В радикса Плутон е пътят. Най-малкото няма да има объркване и тръгване в грешна посока  ;)

Мунданният съвпад ми е в точен съвпад с нат. Луна (1ви дом).  :blink: Сатурн идва от 8ми (У3), Венера от К12 (управлява АЦ, 8ми & 12ти), а СЛВ идва от 4ти. Ще ми е интересно да прочета мнението ти.

*

Asol

• 4140
Дивна, препоръчвам ти да си гледаш и профекциите за годината, за по-голяма яснота на какъв фон се случва този мунданен съвпад. За профекциите е важно да се знае с точност какъв е изгряващия знак. По тази домификация, която си описала профекцията ти попада в знак Овен и Марс ти излиза на преден план. Партньорства или работа, пътувания са ти по-актуални и на фокус сега ?

Иначе конфигурацията може да има отношение към теб лично като възприятие за нещо и животът ти в чужбина.

*

Divna

• 2478
Мерси, Асол!

И трите, които си изброила са актуални.  :blink:

*

Milkyway

• 3770
Дивна, препоръчвам ти да си гледаш и профекциите за годината, за по-голяма яснота на какъв фон се случва този мунданен съвпад. За профекциите е важно да се знае с точност какъв е изгряващия знак. По тази домификация, която си описала профекцията ти попада в знак Овен и Марс ти излиза на преден план. Партньорства или работа, пътувания са ти по-актуални и на фокус сега ?

Иначе конфигурацията може да има отношение към теб лично като възприятие за нещо и животът ти в чужбина.
При мен профекционен АС е в козирог -6ти дом.Аз какво да очаквам от този съвпад?

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
При мен транзитът ще е в 6-ти дом и ще направи опозиция с наталната ми Венера, която пък е господар на 6-ти дом...Какво да очаквам според вас?

*

Veselin

• 2737
А възможно ли е да не стане абсолютно нищо, дори и да имаме точни аспекти?

*

Emma

• *
  • 321
Луницата ми ще страда. Много карма, много нещо.
В този ден е точен квадрат на Сатурн/Венера/Слв към рождената Луна, у6, съвпад с Дсц.
тр. Плутон ми е в съвпад с Юлв. А Сатурн/Венера/Слв тригонират наталния Слв в 5 дом.

Все казвам, че няма какво да ме изненада, но живот ми поднася някой кофти подарък. Стискам зъби и това е. Психиката ми до момента е здрава, след толкова шамари някак се държа.

Весо, възможно е да не стане това, което очакваш и да пропуснеш събитието от транзита, ако си се фокусирал в друга тема.  ;D

*

Veselin

• 2737
По-скоро, не очаквам нищо хубаво от транзита, затова мисля как да го избегна по някакъв начин. Във всеки случай ще бъда много внимателен, особено вкъщи.

*

Milkyway

• 3770
Какво да правиш....
всички тук сме с тежки карми......
ще търпим,ще стискаме зъби,докато можем ;)

А който има сили да се бори,нека го прави!

*

remedeos

• **
  • 1038
За себе си не очаквам събитие,въпреки аспектите,но ако дай или недай си ;D боже нещо се прояви ще споделя.Ако разбера де,че аз все чакам големи проявления и не забелязвам  дребния мащаб :P

*

Нова

• 3491
При мен са в съвпад с дупитера и не чакам нищо, освен в скоро време вече да не мога да нося къси поли. :'(