Здравей Гост

Септември - Венера преминава през Сатурн и Северен Лунен Възел в Скорпион

• 189 Отговора
  • 27127 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
А спокойно ,той Сатурн го мори Дупитера.Аз моя така го наказвам, впрягам енергията на Сатурн и го уморявам от глад ;D

*

Нова

• 3491
Не, не съм оптимист, но се моля да си права.

Тогава започва нов цикъл Венера - Сатурн, а във Везни се намира Меркурий, който активира квадратурата Плутон - Уран. Основната идея се "върти" около някакъв тип преструктуриране и реорганизация на статукво свързана с емоционални потребности, взаимоотношения, емоционални модели,  приоритети и начинания, а целта е придобиване на нов фокус ориентиран с поглед към бъдещето (СЛВ).

Добре казано, Асол  :blink:

Сатурн показва целите. В зависимост, в кой дом попада мунданния съвпад може да определим и къде ще са насочени те. С Венера взимаме решения (в радикса тя е нашият стратег). И тъй като Сатурн винаги носи проблеми от миналото, Венера ще спомогне за взимане на правилни решения, а СЛВ ще очертае переспективите в бъдеще. Съвпадът е подкрепен от Плутон (точен секстил). В радикса Плутон е пътят. Най-малкото няма да има объркване и тръгване в грешна посока  ;)

Мунданният съвпад ми е в точен съвпад с нат. Луна (1ви дом).  :blink: Сатурн идва от 8ми (У3), Венера от К12 (управлява АЦ, 8ми & 12ти), а СЛВ идва от 4ти. Ще ми е интересно да прочета мнението ти.

:08:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
И на мен ми стана интересен тоя транзит, но не разбирам достатъчно  :rolleyes: . Аз да очаквам ли събитие към 20-ти септември? :)
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

remedeos

• **
  • 1038
Какво става хора,има ли проявление :blink:При някой май провокира вече емоционалните течения :P

*

luli

• *
  • 151
При мен ще е точно върху МС, и на градус от Юпитера. Юпитер ми е У11 и У12 и се намира на върха на МС. Сатурн ми е У1-намира се в 9, венера на У4 и У9 и е в 1 дом..... Нищо не ми се случва....
Всъщност на 10.09 почина първата ми любов, 8год връзка. Голям шок се оказа за мен.
Това ли е проявлението, мислех че ще е нещо хубаво....

*

Milkyway

• 3770
Какво става хора,има ли проявление :blink:При някой май провокира вече емоционалните течения :P
При мен няма засега проявление :-\
В 4ти дом ми е ,в широка опозиция с наталната венера/5гр/.
Има разни неща,но не мога да ги отчета като проявление на този аспект :-\
Може да се случи нещо,като се има предвид че и пълнолунието ще е в съвпад слънцето ми....та....

*

Smarta

• **
  • 575
По-точно не можа да го кажеш. При мен е това - отказвам се от илюзии по отношение на последната ми любов. Щом насън правя медитации как се разделям с него!  ;D
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

mail

• *
  • 233
Ето го при мен на К10  :-\  единственото което усещам е изнервеност...страдам от безсъние...и на никой не цепя басмата,чак аз се учудвам от себе каква скандалджийка съм... някой да не ми направи забележка,че ставам зла (нетипично за миличко стрелче като мен  :rolleyes:) но това може да е от тр марс квадратура плутон :-\
« Последна редакция: Септември 18, 2013, 03:48:33 am от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Kler

• **
  • 576
аз мисля, че може да не е точно събитие някакво, а промяна в мисленето и светоусещането, решение, което ще даде плодове след време. нещо, което ще даде тласък на събития или по-нататъшна насока. само предполагам  :rolleyes:
макар че като разпитвам познати за предното, на някои са им се случвали важни събития - например развод, взимане на решение за развод, преместване и подобни

*

Milkyway

• 3770
аз мисля, че може да не е точно събитие някакво, а промяна в мисленето и светоусещането, решение, което ще даде плодове след време. нещо, което ще даде тласък на събития или по-нататъшна насока. само предполагам  :rolleyes:
макар че като разпитвам познати за предното, на някои са им се случвали важни събития - например развод, взимане на решение за развод, преместване и подобни

Според мен,много вярно си го описала :blink:Мерси!
Сякаш става нещо вътре в нас,пораждане на някаква идея,която в бъдеще ще се реализира :blink:Според дома и аспектите.
Ето пример: При мен в 4ти дом.
Назрява в мен идеята да заведа съдебно дело за имот/нещо което никога в живота си,не съм мислила ,че ще направя!!!/

*

Kler

• **
  • 576
на мен ми е много интересно как ще се отрази на мен и на хората около мен. и всички ми споделят, че от известно време се чувстват някак особено, точно , че във всеки като че ли назрява някаква промяна

Много точно изказване на Клер, явно аспектът не заформя събития, а по-скоро подчертава бъдещата посока на събитията.Тъй като случващото се е в Скорпион, а след месец там е Слънчевото затъмнение,и на фона на Сатурн най-вероятно ще става въпрос за дела, които ще се разпрострат в дълъг период от време.
Лично при мен няма откроило се събитие, но като че ли съм все по-близо до взимането на кардинални решения, които отлагам от доста време.Свързани са с дом, дете, родители и най-вече със собствената самооценка и характер.

*

Veselin

• 2737
И при мен няма проявление. Решение има да, но то по-вероятно е свързано с пълнолунието.

*

remedeos

• **
  • 1038
И при мен се размътиха подводните течения.Май стационарно/директния Плутон в секстил към стелиума размести някой изтласкани,отлагани,неизцерени  емоционални модели и проблеми.

*

Yaya

• 2265
Хмммм :unsure: Аз пък искам да си купя телефон, но не ми се плащат по 200лв половин година.
И сега работя върух себе си, като неуспешно се опитвам да се въздържам. (неуспешно, защото изгледах всички клипчета в ютюб за сравнение на 2 модела, изчетох мнения в нета и пр., та почти съм се навила :-)))

Колко профанистично проявление. При мен е в 1д, опозиция на Венера. Венерата ми е и У8  :mellow: затова май се свърза с финансовия аспект.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
При мен само подчертава квадратурата на тр. сатурн в 4ти дом към натален в 12 ти. Наникъде съм, баси! :angry:

По-точно не можа да го кажеш. При мен е това - отказвам се от илюзии по отношение на последната ми любов. Щом насън правя медитации как се разделям с него!  ;D
Мда...и аз така! Отказах се от илюзиите си в любовта! Да се бориш за нещо,да го сънуваш,да мечтаеш за него,да плачеш...И какво от това? Колкото по-силно е било желанието ми,толкова по надалеч е отивало проявлението му...Вече не мечтая! Мечтите са за глупаците! Вече нямам мечти и нищо не искам! Пък и да искам така и така нямам контрол върху живота си заради тройния квадрат на Плутон,към лични планети...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
Вече не мечтая! Мечтите са за глупаците!

И аз стигнах до този извод, особено след прехода на Сатурн през Дева и Везни. Във Везни беше същинска к-ва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Малко помощ за тълкуването на този аспект в картата на гаджето, моля!
От няколко дни се чувствам някак си неуверена, без той да ми е дал причина за това. Аз ли си въобразявам или все пак е възможно да има някакви сътресения? Аспектите са следните: съвпада на Стаурн/Венера/СЛВ е в секстил с неговата Луна, и затваря т-квадрат с наталната му опозиция Слънце/Лилит. В същото време съвпада е в голям воден тригон с нат. съвпад Сатурн/Венера и Юпитер.
И утрешното пълнолуние му е по оста 1/7.
Дали ще реши да прекрати отношенията ни? На мен съвпада ми прави тригон с Венера и секстил с Юпитер. Не усещам никакви влияния, нищо не се случва.