Здравей Гост

Септември - Венера преминава през Сатурн и Северен Лунен Възел в Скорпион

• 189 Отговора
  • 27061 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Да аз още си чакам да му минат, проблемите ама така, като гледам няма да е скоро .За съжеление,а в живота ми се появи, нов мъж и буквално съм на кръстопът какво да правя.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Аз в прогресиите не виждам нещо специално, странно, че той има натално съвпад сатурн СЛВ, и в момента транзитния съвпад е в секстил с неговия натален съвпад и явно е от това.

Опозицията на сатурн към луната и марс, макар, че още не е в допустимия орбис, също влияе според мен.

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
Да аз още си чакам да му минат, проблемите ама така, като гледам няма да е скоро .За съжеление,а в живота ми се появи, нов мъж и буквално съм на кръстопът какво да правя.
Това е хубаво, че се е появил нов мъж, ориентирай се към него по добре. Напред и нагоре, както аз обичам да казвам.  :88:
А пък аз... времето ще покаже..
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Yaya

• 2265

Божкееее, толкова го чаках този съвпад, срещу наталната ми Венера в 7ми.... А накрая - нищо!
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Asol

• 4140
Мунданните цикли създават предпоставки и условия за активността и акцента по определени теми, които се разгръщат във времето.

*

Yaya

• 2265
Особено, когато участва Сатурн....
Интересното е, АКО НЕ БЪРКАМ, ч затъмнението ноември месец май е в 10-11гр, та попада в орбисата на съвпада. Тогава Меркурий е ретро и наистина бавно ще се разгръщат събитията по него.

А на мен там ми е и соларния Сатурн....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Ха, и на мен ми е там, пак на К5. Забавен период се очертава, особено и с тригоните към нат. ми Венера, а Сатурн ми е У7. Хайде да се узакони нещо де, да се раздвижи основната тема по 5 дом!!!

*

Lillie

• 30532
Мунданните цикли създават предпоставки и условия за активността и акцента по определени теми, които се разгръщат във времето.

И вероятно действат по-силно при тези, които имат такава тема в натала.

В случая говорим за Венера/Сатурн, а Лунните възли могат да внесат ускорение, но често бележат и болезнени опитности.

Добре, че вече излязох от даша Сатурн/Венера, може да ми се размине. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Smarta

• **
  • 575
Аз имам взаимна рецепция Венера Сатурн и квадрат между тях. По случай датата сложих окончателна точка на илюзиите и надеждите за последната ми връзка. Гледам в бъдещето.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

На колко градуса в Скорпион ще стане това?
Между 8мия и 9тия градус на Скорпион.

В 3 натален дом  при мен,съвпад Луна/Плутон и секстил Нептун.

Донесе ми много,ама много лоши новини,които успяха да ми скапят целия ден.Единственото хубаво -увеличавам списъка с племенниците. ;D

*

Milkyway

• 3770
На мен нищо не ми донесе този съвпад.
Нищо не ми донесе и прекрасния тригон на предното новолуние с венерата ми ;DДаже напротив,само нерви.

Що така спряха да работят тез лунации и аспекти? :-\

*

remedeos

• **
  • 1038
Предпочитам да не ми влияят големите водни тригони и големите мунадни цикли,откакто миропомазания Варненски и Високопреславски митрополит излезе за миди,а го споходи скоропрестижно дуенде.Видях как го отнесе водния тризъбец към ексклузивна среща с Шефа му.Имаше сатурнов и юпитеров възврат,мерси..

*

Smarta

• **
  • 575
Аз имам взаимна рецепция Венера Сатурн и квадрат между тях. По случай датата сложих окончателна точка на илюзиите и надеждите за последната ми връзка. Гледам в бъдещето.
А той взе че надуши това и се обади след дълго затишие в същия тоя ден. Знаех си аз. Сродни души, какво да правиш, телепатия! Сега игра на нерви, мамка му!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

remedeos

• **
  • 1038
Имаме реално събитие!Успех в плуването!

*

remedeos

• **
  • 1038
Смарта,въпросният господин е усетил,че му спираш енергийното кранче.Всичко е борба за енергия.Имайки любовни мисли към някой,ние му отдаваме от женската си енергия.При мен също се случва,когато зачеркна някой,той да се материализира от небитието ,където е бил сврян :blink:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Защо пък да ги прекратява,стига се шашка.Може да даде и обратното-затвърждаване.Възможно е по-скоро вътрешна ретроспекция и премисляне на посоката на отношенията.

Прекрати ги.

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
Защо пък да ги прекратява,стига се шашка.Може да даде и обратното-затвърждаване.Възможно е по-скоро вътрешна ретроспекция и премисляне на посоката на отношенията.

Прекрати ги.
Съжалявам... и при мен така се случи... Дано поне ти по леко го преживееш..
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

Смарта,въпросният господин е усетил,че му спираш енергийното кранче.Всичко е борба за енергия.Имайки любовни мисли към някой,ние му отдаваме от женската си енергия.При мен също се случва,когато зачеркна някой,той да се материализира от небитието ,където е бил сврян :blink:
много съм съгласна с написаното...

*

Asol

• 4140
В такъв случай ако сме настроени бойно, "захранваме" другия с мъжката си енергия ?

*

remedeos

• **
  • 1038
Приема се,че в жената преобладава женската,а в мъжа мъжката енергия,затова се стремят един към друг.Ако по някакви причини в жената надделее мъжката енергия е по-вероятно да го отблъсне + и + се отблъскват,освен и той ако не е с нарушен хормонален баланс  :P