Здравей Гост

Хората,които НЕ ИСКАТ да имат деца

• 175 Отговора
  • 23989 Прегледи
Re: Хората,които НЕ ИСКАТ да имат деца
« Отговор #40 -: Август 13, 2013, 04:38:02 pm »
Пуснах тема за белезите
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #41 -: Август 13, 2013, 04:40:28 pm »
В един сайт чета сега, че според ведическата астрология Меркурий в 1-ви дом дава синдром на Питър Пан. Това до някъде е свързано с нежеланието за деца, според мен.

« Отговор #42 -: Август 13, 2013, 04:42:45 pm »
В един сайт чета сега, че според ведическата астрология Меркурий в 1-ви дом дава синдром на Питър Пан. Това до някъде е свързано с нежеланието за деца, според мен.
Интересно...

« Отговор #43 -: Август 13, 2013, 04:45:37 pm »
Само бенки, луничките нямат общо с Кету, така ли?

Четох някъде, че там, където се намират Марс, Кету, Раху или Сатурн във ведическата карта, може да има белег, бенка или някакъв дефект.

това обяснява намесата на малефиците с белезите и бенките които посочи
...а това обяснява друга връзка

Цитат
Ако-Сатурн и Марс са conjuct(съединение), то те могат да бъдат заедно разгледани като Раху.

Ако Юпитер и Венера са в съвпад в диаграма, те могат заедно да се третира като Кету.

този пост преди време го бях поствал...а сега намесих Юпитер...хм[/b] :-\

Според Лал Китаб е тъкмо обратното. Венера и Юпитер заедно са като Раху, Марс и Сатурн - като Кету.

« Отговор #44 -: Август 13, 2013, 04:56:28 pm »
Оф, извинявай, това не е забележка. Просто допълнение. Обсъждаме.
Чакай, че може АЗ да съм объркала в мнението си. Ще проверя, сещам се къде.

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #45 -: Август 13, 2013, 04:57:52 pm »
Интересно защо на няколко пъти споменавате, че троновата Луна не иска деца :-\ Не е ли точно Луната свързана с майчинството, грижите, децата, а пък тронова - вече съвсем да бъде майчински настроена. Може би аспектите към Луната трябва да се разгледат, ако е наранена или нещо такова. Аз имам Луна в Рак и У5 ми е Сатурн, винаги съм искала поне 3 деца, но в днешно време това ми звучи доста нереално. Много строг родител съм и искам всичко, което кажа да се изпълнява тук и сега ;D Това предполагам е от У5-Сатурн.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #46 -: Август 13, 2013, 04:59:08 pm »
Ами защото ни е направило впечатление това - че много хора от форума с тронова Луна не искат да имат деца.

« Отговор #47 -: Август 13, 2013, 05:01:52 pm »
Четох някъде, че там, където се намират Марс, Кету, Раху или Сатурн във ведическата карта, може да има белег, бенка или някакъв дефект. Кету в 7 дом къде ще даде бенка - някъде до пъпа ли?  :blink:
Да някъде там...и може още даде поликистозни яйчници... ;) :(
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #48 -: Август 13, 2013, 05:02:20 pm »
Раху, не мога да си намеря Лал Китаб-а сега. ;D Опитвам се да си спомня идеята и май беше, че Венера и Юпитер заедно могат да дадат прекаляване, прекомерно желание за материални неща, каквото прави Раху. Докато Марс и Сатурн заедно могат да дадат аскетизъм като този на Кету. Нещо такова...

« Отговор #49 -: Август 13, 2013, 05:02:37 pm »
Интересно защо на няколко пъти споменавате, че троновата Луна не иска деца :-\ Не е ли точно Луната свързана с майчинството, грижите, децата, а пък тронова - вече съвсем да бъде майчински настроена. Може би аспектите към Луната трябва да се разгледат, ако е наранена или нещо такова. Аз имам Луна в Рак и У5 ми е Сатурн, винаги съм искала поне 3 деца, но в днешно време това ми звучи доста нереално. Много строг родител съм и искам всичко, което кажа да се изпълнява тук и сега ;D Това предполагам е от У5-Сатурн.
Когато една планета е тронова тя се чувства достатъчно изявена и не изпитва порив да се доказва  :blink: Аз също съм със Сатурн У5 и Тронова Луна. Нямам деца,но съм забелязала,че се държа много строго,даже студено с тях.

« Отговор #50 -: Август 13, 2013, 05:06:57 pm »
Само бенки, луничките нямат общо с Кету, така ли?

Четох някъде, че там, където се намират Марс, Кету, Раху или Сатурн във ведическата карта, може да има белег, бенка или някакъв дефект.

това обяснява намесата на малефиците с белезите и бенките които посочи
...а това обяснява друга връзка

Цитат
Ако-Сатурн и Марс са conjuct(съединение), то те могат да бъдат заедно разгледани като Раху.

Ако Юпитер и Венера са в съвпад в диаграма, те могат заедно да се третира като Кету.

този пост преди време го бях поствал...а сега намесих Юпитер...хм[/b] :-\

Според Лал Китаб е тъкмо обратното. Венера и Юпитер заедно са като Раху, Марс и Сатурн - като Кету.
Уф да... тези оприличавания. Аз съм срещала, че Раху действа като  сатур, а Кету като Марс...И  вчера се натъкнал на четвърта поредна версия къде  екзалтират  тези два малефика... В крайна сметка...май най-добре да се дистанцирам от  такива сравнения...
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #51 -: Август 13, 2013, 05:14:27 pm »
Когато една планета е тронова тя се чувства достатъчно изявена и не изпитва порив да се доказва  :blink: Аз също съм със Сатурн У5 и Тронова Луна. Нямам деца,но съм забелязала,че се държа много строго,даже студено с тях.

Не е само от Сатурн У5. Аз съм със същото положение, но не съм студена с децата. АЦ-то ти Дева ли е ?
Интересно ми е как може някой да се разплаче, защото е мил чинии ;D .

*

Uran

• 6041
« Отговор #52 -: Август 13, 2013, 05:17:57 pm »
Eдната ми сестра мисля, че не иска деца. Не го е заявявала в прав текст, но на 42 не се е разбързала да има, а има съпруг. На К5 е водолей. В 5 дом има СЛВ. Луна и е в 9 дом- близнаци. Тя работи цял живот с деца и в Бг, и в чужбина. Една от причините, според мен е, че имаше възможност да види проблем с дете на близък- наркотици. :( Вероятността да й се случи подобно нещо я демотивира. Това е лично мнение.

*

Uran

• 6041
« Отговор #53 -: Август 13, 2013, 05:25:28 pm »
и друго трябва да има  :-\ сатурн в 5ти сам по себе си, не би ли могъл да даде също прекалена сдържаност в забавленията? или пък строгост към децата, прекалено изискващ и строг родител?
Сурово отношение и възпитание. Да. Моят десети дом (според някои  ведически системи това е домът на бащата) е под управлението на Сатурн. Баща ми наистина беше прекалено строг към мене... :angry:...От една страна строг, от друга безотговорен...(Сатурн в съединение с Венера в 12-ти)...
;D И двамата ми родители бяха много строги и безотговорни. Да, съчетават се тези две неща колкото и да е странно.

« Отговор #54 -: Август 13, 2013, 05:37:31 pm »

Не е само от Сатурн У5. Аз съм със същото положение, но не съм студена с децата. АЦ-то ти Дева ли е ?
Интересно ми е как може някой да се разплаче, защото е мил чинии ;D .
АЦ-то ми е Дева,да. И плача,защото съм Водолей  ;D Аз съм БГ варианта на Пеги Бънди с единствената разлика,че мога и обичам да готвя,но това е така,понеже приемам готвенето като творчески акт. Всичко друго дълбоко ме разстройва  ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #55 -: Август 13, 2013, 05:38:55 pm »
А Опра обичаш ли да гледаш?  :P

« Отговор #56 -: Август 13, 2013, 05:42:12 pm »
А Опра обичаш ли да гледаш?  :P
Ако можех цял живот щях да се пощя на дивана,но в БГ живота е малко по-сложен  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #57 -: Август 13, 2013, 05:45:11 pm »
akruks, а при теб Меркурий в Дева ли беше? Дали няма значение и неговото положение и дали е силно поставен или не?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #58 -: Август 13, 2013, 06:06:46 pm »
Странно, и при мен Уран У1 и Меркурий У5 са в съвпад, но са в съвпад и с Кету, и това може би дава нежеланието ми за деца.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Август 13, 2013, 06:11:10 pm »
За мен това са жените, които не искат семейство ;D ;D ;D

Раху, отде го изкара тоя клип!?  :haha:

Иначе мацката е готина, но с тия маниери... Само вие ли ще се оригвате и ще пръцкате пред телевизора? Да, това е привилегия на мъжа в семейството!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.