Здравей Гост

До новорегистрираните

• 324 Отговора
  • 100958 Прегледи
Re: До новорегистрираните
« Отговор #220 -: Август 23, 2013, 02:29:31 pm »
Квинконксът слънце-луна е много точен, да, само на градус разходящ. За венерата, трябва да се пусне юнашки орбис, но като цяло е такъв аспекта, макар и неточен.
Значи има надежда да не си остана стар ерген, както ти преди ми каза...хахахахха
А този квинконс слънце луна, от това което съм чел си е направо стряскащо...
Макар да не мисля така...
Не може да има растеж без спадове и връщане от начало...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #221 -: Август 23, 2013, 02:33:28 pm »
Защо пък стар ерген. Уран У7 и У8 е в 4 дом - не би ли трябвало да значи, че ще имаш шанс да се задомиш и да създадеш семейство?
Ако се задомиш обаче, внимавай много с ревността - с този квадрат Луна Плутон да не стане така да се разпадне връзката и семейството.

« Отговор #222 -: Август 23, 2013, 02:35:28 pm »
Защо пък стар ерген. Уран У7 и У8 е в 4 дом - не би ли трябвало да значи, че ще имаш шанс да се задомиш и да създадеш семейство?
Ако се задомиш обаче, внимавай много с ревността - с този квадрат Луна Плутон да не стане така да се разпадне връзката и семейството.
Ама грам не съм ревнив...и това е истината...мен са ме ревнували и е ужасно...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #223 -: Август 23, 2013, 02:40:07 pm »
Нова телевизия ми каза, че с квинконс луна венера и с тоя Асц ще си пея...
I'm the man who wallks alone...
Заради това....хахахахахахха

*

Нова

• 3491
« Отговор #224 -: Август 23, 2013, 02:43:52 pm »
За втори път казваш нещо и ми се случва да не ти повярвам, сега е това, че не си ревнив. За мен си много ревнив, планети долу изключително, у 8 е в 5, у5 е в 4. Имаш развито собственическо чувство и акцент върху себе си и на чест го обръщаш.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #225 -: Август 23, 2013, 02:45:04 pm »
Не може да има растеж без спадове и връщане от начало...

Тъкмо това разправях преди малко и на колегите в офиса, че в човешката история има епохи на връщане назад и започване от начало.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #226 -: Август 23, 2013, 02:46:43 pm »
За втори път казваш нещо и ми се случва да не ти повярвам, сега е това, че не си ревнив. За мен си много ревнив, планети долу изключително, у 8 е в 5, у5 е в 4. Имаш развито собственическо чувство и акцент върху себе си и на чест го обръщаш.
НЕ НЕ СЪМ РЕВНИВ АМА ГРАМ
Уверен съм в себе си и не съм имал проблеми в тази насока наистина...поне никоя не ми е казвала, че съм ревнивец...Държа на момичето което е с мен и мисля е редно, когато си с един човек, да си с него...
Мен са ме ревнували и е ужасно гадно

*

Нова

• 3491
« Отговор #227 -: Август 23, 2013, 02:47:56 pm »
В допълнение у 7 е във втори, дома на собствеността, а секстила на дц с мц ни показва, че ще търсим лесното по партньорство-статус, което беше по първата ми невярванка, че би предпочел екстремистка ))) Всъщност е още едно доказателство към стария спор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #228 -: Август 23, 2013, 02:48:21 pm »
Споко, Нерил, и на мен никой не ми вярва, че не съм ревнива... с тоя хороскоп.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #229 -: Август 23, 2013, 02:49:24 pm »
В допълнение у 7 е във втори, дома на собствеността, а секстила на дц с мц ни показва, че ще търсим лесното по партньорство-статус, което беше по първата ми невярванка, че би предпочел екстремистка ))) Всъщност е още едно доказателство към стария спор.
А не може ли екстремистка със статус...:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #230 -: Август 23, 2013, 02:50:12 pm »
Какво разбирате под статус? :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #231 -: Август 23, 2013, 02:51:22 pm »
Споко, Нерил, и на мен никой не ми вярва, че не съм ревнива... с тоя хороскоп.  ;D
Ревноста си е загуба на време и ми е странно, как хората се вкарват във филми...
Еми като не ти вярват, какво да ти кажа...живот...:)

« Отговор #232 -: Август 23, 2013, 02:53:21 pm »
Ревноста си е загуба на време и ми е странно, как хората се вкарват във филми...
Еми като не ти вярват, какво да ти кажа...живот...:)
какво значи ли...
Като порастна и се оженя да ме гледаш по Нова телевизия...:)

*

Нова

• 3491
« Отговор #233 -: Август 23, 2013, 03:02:26 pm »
Лили, разбираме булка със зестра, да не му влиза на терена на Сантяго Бернабеу с празни ръце.

Нерил, колкото и многоточия и удивителни да ми пишеш, в нищо няма да ме убедиш, а още по-малко ще ми набиеш становището си като ползваш голям шрифт. То да е нещо друго да ми го набиеш, ама текст в очите.. няма как да стане.

А Лили с осмодомната си рачешка хич да не ми го играе тип "мен не ме е*е" ))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #234 -: Август 23, 2013, 03:03:16 pm »
Лили, разбираме булка със зестра, да не му влиза на терена на Сантяго Бернабеу с празни ръце.

С празни ръце и гол задник.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #235 -: Август 23, 2013, 03:04:25 pm »

С празни ръце и гол задник.  ;D

Виж как ме разбираш от съвпада на първи с пети )))))

« Отговор #236 -: Август 23, 2013, 03:11:38 pm »

Нерил, колкото и многоточия и удивителни да ми пишеш, в нищо няма да ме убедиш, а още по-малко ще ми набиеш становището си като ползваш голям шрифт. То да е нещо друго да ми го набиеш, ама текст в очите.. няма как да стане.

А Лили с осмодомната си рачешка хич да не ми го играе тип "мен не ме е*е" ))))
какво точно искаш да ти набия..?

*

Нова

• 3491
« Отговор #237 -: Август 23, 2013, 03:12:46 pm »
Доказателство в наталната ти карта, че не си ревнив.

« Отговор #238 -: Август 23, 2013, 03:14:35 pm »
Доказателство в наталната ти карта, че не си ревнив.
Слънце/ Юпитер например...

« Отговор #239 -: Август 23, 2013, 03:16:00 pm »
Вярно ли е че  ретрограден нептун в стрелец в 5 ти дом бил характерен за леките жени..?