Здравей Гост

До новорегистрираните

• 324 Отговора
  • 100862 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: До новорегистрираните
« Отговор #240 -: Август 23, 2013, 03:17:05 pm »
Съвпад на у2 и 6 в първи?
Няма връзка с проблема. По-скоро може да показва, че работиш добре на изпълнителско ниво, влагаш сили и емоция, желание в работата си, печелиш от нея и така... Както и други неща, разбира се, но не и връзка с любовта и ревността.

« Отговор #241 -: Август 23, 2013, 03:19:04 pm »
Съвпад на у2 и 6 в първи?
Няма връзка с проблема. По-скоро може да показва, че работиш добре на изпълнителско ниво, влагаш сили и емоция, желание в работата си, печелиш от нея и така... Както и други неща, разбира се, но не и връзка с любовта и ревността.
Нова ревнивите хора са принципно неуверени в себе си, предполагам си съгласна?
как може слънце на трон в 1ви дом да даде неуверен в себе си човек?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #242 -: Август 23, 2013, 03:21:45 pm »
А Лили с осмодомната си рачешка хич да не ми го играе тип "мен не ме е*е" ))))

Принципно имам по-изразено чувство за мое/твое  ;D - в смисъл такъв, че върху чуждо не посягам, не искам да пипат и моето.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #243 -: Август 23, 2013, 03:22:46 pm »
А Лили с осмодомната си рачешка хич да не ми го играе тип "мен не ме е*е" ))))

Принципно имам по-изразено чувство за мое/твое  ;D - в смисъл такъв, че върху чуждо не посягам, не искам да пипат и моето.  :P
Точно така е...!!!
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Нова

• 3491
« Отговор #244 -: Август 23, 2013, 03:27:36 pm »
Увереността е психическо и емоционално състояние и не знам защо я търсиш по първи дом и слънце.

Аз съвсем не казвам ти дали си или не си уверен в себе си, че си самонадеян се вижда, но с този огнен стелиум в първи, няма как. Което не е лошо. Дори ти е простено.
По-скоро да се фокусираме върху милата ти шестодомна козешка луна или какво, опериран си от емоции? Не мисля така. Има каре с плутон. Всъщност по шести е работата, където ти е у асц, имаш конфигурации стабилно по 1 и 6, със сигурност много добри показатели на ниво ежедневна работа за прехрана. Дано да ги овладяваш правилно. Само в твой плюс са, можеш да блестиш, докато не скачаш твърде на високо.

Впрочем защо Темата на Нерил е закарфичена, а Калоян е в трета глуха? Ааа, заради лъвския стелиум )))) Май е редно да се оформи още едно географско разположение на нашия сайт.

« Отговор #245 -: Август 23, 2013, 03:30:47 pm »
Увереността е психическо и емоционално състояние и не знам защо я търсиш по първи дом и слънце.

Аз съвсем не казвам ти дали си или не си уверен в себе си, че си самонадеян се вижда, но с този огнен стелиум в първи, няма как. Което не е лошо. Дори ти е простено.
По-скоро да се фокусираме върху милата ти шестодомна козешка луна или какво, опериран си от емоции? Не мисля така. Има каре с плутон. Всъщност по шести е работата, където ти е у асц, имаш конфигурации стабилно по 1 и 6, със сигурност много добри показатели на ниво ежедневна работа за прехрана. Дано да ги овладяваш правилно. Само в твой плюс са, можеш да блестиш, докато не скачаш твърде на високо.

Впрочем защо Темата на Нерил е закарфичена, а Калоян е в трета глуха? Ааа, заради лъвския стелиум )))) Май е редно да се оформи още едно географско разположение на нашия сайт.
Как да не искам да скачам на високо....
естествено че ще искам....На ръководна мениджърска позиция или в политиката, например...
какво лошо има в това не знам...

*

Нова

• 3491
« Отговор #246 -: Август 23, 2013, 03:35:35 pm »
Нищо .ошо не виждамл же.ая ти успех !
К.авиату,ата ми се п,ецака

Чао

Д,угите да кажат да.и с у 10 в 12 и у12 който е и у 3 ,ет,о в 1 ще стане номе,а

За всеки с.учай т,ябва да си по-убедите.ен )))))

Чао извинете за писането

« Отговор #247 -: Август 23, 2013, 03:39:04 pm »
Нищо .ошо не виждамл же.ая ти успех !
К.авиату,ата ми се п,ецака
Чао Нова телевизия..:)

Чао

Д,угите да кажат да.и с у 10 в 12 и у12 който е и у 3 ,ет,о в 1 ще стане номе,а

За всеки с.учай т,ябва да си по-убедите.ен )))))

Чао извинете за писането

*

Lillie

• 30532
« Отговор #248 -: Август 23, 2013, 03:43:14 pm »
То ако се гледаше само у10 в 12 и едно към гьотере, астрологията щеше да е много лесна.

Наздраве на Нова :49:, започва ракиено време. Една бургаска мускатова няма ли да ни сипеш?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #249 -: Август 23, 2013, 04:55:14 pm »
Ревността я свързвам с по-силното желание за притежание, значи трябва да имаме някакъв Скорпионски акцент. Водата е ревнива по принцип ;D . Въздушните, вятър ги вее на бял кон, особено ако говорим за въздушни Луни/Венери, не съм забелязала силно изразена ревност.

НЕ НЕ СЪМ РЕВНИВ АМА ГРАМ
Уверен съм в себе си и не съм имал проблеми в тази насока наистина...поне никоя не ми е казвала, че съм ревнивец...Държа на момичето което е с мен и мисля е редно, когато си с един човек, да си с него...
Мен са ме ревнували и е ужасно гадно

Лиз Грийн пише за Лъвската ревнивост, че Лъвовете са лоялни и очакват лоялност в замяна. Изневярата за вас се приемало като предателство и трудно се прощавало.

*

Uran

• 6041
« Отговор #250 -: Август 23, 2013, 05:37:02 pm »
Вярно ли е че  ретрограден нептун в стрелец в 5 ти дом бил характерен за леките жени..?
Моят не е ретрограден, но е в 5 дом. Не, не е характерно.

« Отговор #251 -: Август 23, 2013, 06:59:58 pm »
Вярно ли е че  ретрограден нептун в стрелец в 5 ти дом бил характерен за леките жени..?

Моят е ретро и за  мен не е характерно. ;D

« Отговор #252 -: Август 23, 2013, 07:04:10 pm »

Лиз Грийн пише за Лъвската ревнивост, че Лъвовете са лоялни и очакват лоялност в замяна. Изневярата за вас се приемало като предателство и трудно се прощавало.
[/quote]
Ами да, мисля е най нормалното нещо на света разсъждение....

« Отговор #253 -: Август 23, 2013, 07:07:00 pm »

Хм, бихте ли ми казали как да го тълкувам тогава....?

*

Uran

• 6041
« Отговор #254 -: Август 23, 2013, 07:23:03 pm »

Хм, бихте ли ми казали как да го тълкувам тогава....?

Когато нещо не се връзва ;D бива оправдавано с нива на проработване. 5 дом се свързва с творчество, а Нептун има отношение към тези неща. Може момичето, за което питаш, да е по- арт ориентирана- музика, кино, поезия, визуални изкуства. При мен работи по този начин Нептун, а и имам талантлива деца- 5 дом е и деца. Ако се окажеш баща ;D на нейните деца, чака те развеждане по извънкласни мероприятия- пиано, балет, рисуване..такива неща ;D
Получи ли студен душ?

« Отговор #255 -: Август 23, 2013, 07:25:10 pm »
Не напротив...даже ще се радвам, ако имам такава жена....
За моя Нептун говоря...хихихихихихихих

« Отговор #256 -: Август 23, 2013, 07:27:26 pm »
Моя Нептун е ретро в стрелец в 5ти..:)
А иначе, аз харесвам арт жени, защо да ме полива студен душ...?

*

Uran

• 6041
« Отговор #257 -: Август 23, 2013, 07:29:53 pm »

Заради децата. Ключовате дума беше дете, което е обвързване, ангажимент, край на някои неща.

« Отговор #258 -: Август 23, 2013, 07:31:19 pm »

Заради децата. Ключовате дума беше дете, което е обвързване, ангажимент, край на някои неща.
И какво означава това в моята карта...?..Би ли ми казала...?

*

Uran

• 6041
« Отговор #259 -: Август 23, 2013, 07:33:51 pm »
Проблеми при по- високата степен на образование т.е. висше, имал ли си?