Здравей Гост

Спасителите - кои са те??

• 37 Отговора
  • 8630 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Спасителите - кои са те??
« Отговор #20 -: Август 25, 2013, 10:38:35 am »
Познавам ( всъщност това е неточна дума, но..) пълнолунен стрелец с гъчканица в слънчевия знак и Плутон- връх на тао с включено пулнолунието в него. Има у него такива нагласи за саможертва и месиянство.
А нептун в стрелец ли е?

Ще се въздържа. :blink: Не е етично от моя страна да му вея данните.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Август 25, 2013, 10:39:10 am »
Силна и благоприятно поставена Венера може да даде състрадателност, алтруизъм, всеотдайност. За отдаване на грижа, без да искаш нищо взамяна, за емпатия, съпричастност трябва да има и силна Луна. Между другото, въобще не е нужно Луната да е хармонично аспектирана - понякога силно ранените Луни трансформират болката в нещо конструктивно и избират да служат - на близките или обществото.
Юпитер е гуру, учител, но невинаги силно поставен Юпитер в хороскопа прави натива закрилящ и подкрепящ, той просто може даде закрила и протекции на него, наблюдавала съм го в доста карти. Юпитер освен всичко изброено е и "статусна" планета. На ниско ниво на съзнание може да даде ненаситност, лакомия, стремеж към материални блага, а не алтруизъм и жертвоготовност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #22 -: Август 25, 2013, 10:43:33 am »
Той си е наквадратен и пълнолунен и е Марая и Кайли в едно факториел. ;D ;D

п.п.Марая и Кайли, с добро беше от моя страна. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Август 25, 2013, 12:49:53 pm »
Съжалявам, нямам никакво време за превод, копирам го компилирано на руски:

Цитат

Гуру - Юпитер

Святые говорят: «О человеке можно судить по его идеалам: если идеал велик, то и человек велик». Высочайший идеал - это Бог, поэтому Юпитер силен в гороскопах святых, посвятивших свою жизнь служению Богу. Гуру, Юпитер - проводник высшего знания, знания о Боге.
Самые возвышенные мирские идеалы - патриотизм, служение людям - также даруются Гуру, Юпитером.
Юпитер олицетворяет закон Неба на Земле. Он самая благоприятная планета - показатель благочестивой кармы человека в гороскопе его рождения. Юпитер - дхарма-карака, показатель благочестия и хорошей кармы.

Чандра - Луна

Сильная Луна дает сострадание, эмпатию, душевность, заботу о людях, склонность к гуманизму.

Шукра - Венера

Шукра - благочестивый брахман, честный и благородный. В джйотише Венера - благоприятная планета. В гороскопе Венера показывает супружескую карму и способность человека любить. Сострадательный Шукра учит милосердию, прошению, дает чувство прекрасного.
Венера управляет всем тем, что связано с любовью. Само ощущение любви связано с Венерой. Бывает три типа любви. Любовь к Богу, это высшее проявление Венеры. Любовь к людям, в плане выполнения своего долга перед ними, это тоже высшее проявление Венеры. Милосердие – это проявление, высшее проявление Венеры. Милосердный человек, это значит, у него сердце милое. Это значит, что он склонен делать что-то с любовью для другого человека. И от этой любви все испытывают счастье. Когда человек сочувствует, это тоже проявление Венеры.

Шани - Сатурн

Сатурн в джйотиш - показатель негативной кармы, считается самой неблагоприятной, но очень важной планетой. Он разрушает ложные идеалы, заставляя задуматься над самым важным вопросом - поиском смысла жизни. Сатурн приводит ум в состояние внутренней концентрации, сосредоточенности на деятельности души и стимулирует стремление к духовному совершенствованию, поэтому его называют еще и мокша-каракой, показателем освобождения из круга перевоплощений.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Август 25, 2013, 01:06:38 pm »
Той си е наквадратен и пълнолунен и е Марая и Кайли в едно факториел. ;D ;D

п.п.Марая и Кайли, с добро беше от моя страна. :blink:

Някак си не го схванах това... :-[ :rolleyes:

В какъв смисъл? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #25 -: Август 25, 2013, 01:28:01 pm »
Като енергия най- общо казано. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Август 25, 2013, 01:29:44 pm »
Като енергия най- общо казано. :blink:

Нямаш грижа... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #27 -: Август 25, 2013, 08:12:02 pm »
и ако трябва отново да се върнем към темата
то...Мотивацията ли първо трябва да определим :)

можем ли да добавим и планета в 9ти дом...или по-точно - издигната планета

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Август 25, 2013, 08:25:50 pm »
и ако трябва отново да се върнем към темата
то...Мотивацията ли първо трябва да определим :)

можем ли да добавим и планета в 9ти дом...или по-точно - издигната планета

Вероятно ..за всяко действие трябва да търсим мотивация. :blink:

Защо 9-ти дом? :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #29 -: Август 25, 2013, 08:29:58 pm »
Moтивация+ подкрепа+ спънки
Е ли е възможно да постигнеш нещо значимо при една реактивна среда? Не ми посочвайте разни световни примери,защото не са показателни- не сте/сме наясно със задкулисието дало им възможност да "победят" средата. След време, когато Йоджелан излезе от затвора и влезе в политиката, съм убедена, че ще започнат едни- ала Мандела легенди.
Доколко е само мотивацията и от къде започва средата, независимо с какъв знак е тя?

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Август 25, 2013, 08:39:52 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=A7k93NFITaA

Зад всяко спасение стоят болки и забрава...,неустоими мотиви и желания...Всяко спасение е ВИК и ПИСЪК...и ЧОВЕЧНОСТ...много ЧОВЕЧНОСТ. :blink:
« Последна редакция: Август 25, 2013, 08:45:20 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Август 25, 2013, 08:50:58 pm »
Moтивация+ подкрепа+ спънки
Е ли е възможно да постигнеш нещо значимо при една реактивна среда? Не ми посочвайте разни световни примери,защото не са показателни- не сте/сме наясно със задкулисието дало им възможност да "победят" средата. След време, когато Йоджелан излезе от затвора и влезе в политиката, съм убедена, че ще започнат едни- ала Мандела легенди.
Доколко е само мотивацията и от къде започва средата, независимо с какъв знак е тя?

Да! Възможно е!
Просто трябва да промениш отношението към средата...да разчупиш матрицата... :blink:, да вложиш емоция..,ентусиазъм..,воля..,желание.

За политика... ;D, наполитичила съм се в последните месеци...и почти нямам време за нищо - освен за работа,политика,пътуване и секс ;D...нямам време , ааа...забравих и любовта. :P Та, не ми се мисли като излезе от затвора Йоджелан ;D ;)..,но нищо чудно да е така...
Така е било и така ще бъде...

« Отговор #32 -: Август 26, 2013, 06:06:17 pm »
Слагам картата й тук...
...не съм сигурен за координатите
т.к. съм ги задал с 12/13km разлика (най-близкото)

издигнати; квадратиращи и мотивиращи планети
южен възел - риби...
12ти дом :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #33 -: Август 26, 2013, 06:34:28 pm »
В едноинтервю Иван Славков спомена, че е била много самотен човек. Видно е това  от 12 и 11 домове. Да, смятам, че  11 дом дава самота в по-голяма степен от 12.

Мисля, че асцендентът й е лъв, а не дева. Съвпадът Слънце/Плутон как бихте го тълкували? Не мисля, че баща й е упражнявал някакъв сериозен натиск. Мисля, че при нея е знак за това, че е от "династия" с власт. Квдратът Марс/Уран  можем да го свържем с инцидентът който е преживяла- катастрофа. СЛВ в 1 дом дева, ще трябва да се труди и доказва себе си. В квадрат със Сатурн и Уран в 10 дом- във висшата администрация показвайки нов подход. Опозицията Луна?Венера по 5- 11 дом- неудовлетворение, а е била очевидно романтична. Рачешката Венера е такава, а в съвпад (макар и широк) с Юпитер, това е вдигало летвата на очакванията й. Все пак, мисля, че е успяла да трансформира сексуалната/романтичната енергия в обществена такава.
« Последна редакция: Август 26, 2013, 06:45:05 pm от Uran »

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #34 -: Август 26, 2013, 09:40:37 pm »
В едноинтервю Иван Славков спомена, че е била много самотен човек. Видно е това  от 12 и 11 домове. Да, смятам, че  11 дом дава самота в по-голяма степен от 12.

Мисля, че асцендентът й е лъв, а не дева. Съвпадът Слънце/Плутон как бихте го тълкували? Не мисля, че баща й е упражнявал някакъв сериозен натиск. Мисля, че при нея е знак за това, че е от "династия" с власт. Квдратът Марс/Уран  можем да го свържем с инцидентът който е преживяла- катастрофа. СЛВ в 1 дом дева, ще трябва да се труди и доказва себе си. В квадрат със Сатурн и Уран в 10 дом- във висшата администрация показвайки нов подход. Опозицията Луна?Венера по 5- 11 дом- неудовлетворение, а е била очевидно романтична. Рачешката Венера е такава, а в съвпад (макар и широк) с Юпитер, това е вдигало летвата на очакванията й. Все пак, мисля, че е успяла да трансформира сексуалната/романтичната енергия в обществена такава.
Плутон е и на мафията планета/бг, рашън/, особено в карти на политици...др. и може и да е "подводно" манипулативен.групи,-ровки...Не мисля, че е приемала баща си като тираничен, дори напротив, свързва ги обич, но все едно са от различни планети ДРУГИ ИСТОРИЧЕСКИ РОЛИ-това сравнение извън астрологията :blink:
Не знам какви са били отношенията с майка й-М.Малеева, но венера в рак си е една идеализирано грижовна, а луната в козирог-може би полит. и соц. роля на майка й-опозиция с луна в козирог точно в 5 дом-този на любовта от сърце, сляпата вяра в себе си и др-, оптимизъм, творчество-нещо е прекъснал онова чудесно приятелство и близост между майка и дъщеряПОРАДИ ИСТОРИЧЕСКАТА МИСИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО , сори за капса...
Но пък идеята за Асамблеята-творчеството, намиране на потенциала в чуждите деца/11и 5 дом-дадената и получената любов-тук наобратно/ като че ли компенсира липсата на прости отношения, заради политическата роля на семейството-със сублимиране на това, което ти липсва-даваш го на другите-не слизаш надолу, не деградираш, не "се опростяваш" както казват при нас... :P
По приницип при високо ниво на развитите/снобски е изразът, но по-добър не ми хрумва/ опозицията луна .-венера при жената означава лишение на 1 образ-любовния, или майчинския...та, може да се мисли, че лишавайки се от единия,в същност ще го дари на други-ще помогне те да го изявят. Мисля, че Жени е осъзнала това при майка й, нищо че в детството й може нещо да не й е било достатъчно, тя отвътре има и от алтруизма на майка си....
На мен ми прилича на дева по асц. заради източеното лице-долна част издължена, може при скулите да има и от луната в козирог, но...не знам
Мисля ,че тези,които с ролята в живота си движат цели общности, променят пластове, история, макар и избрани от божествения режисьор, отговарят повече на мунданната астрология, съпоставена с тяхната карта
Хайде сега, вместо да се дърлим заради прости човешки его-та-който знае и разбира от мунданни карти-синанстрично съпоставни с лични такива-на държ. глави, полит. личности -да бъде добър да ни покаже нещо интересно ;D Ще съм благодарна/color]
Да съпоставим картата й  като синастрия с тази на България
П.С.
" Невинната кръв гори карма-народна.."
Идеята за курбана, омилостивяващ Божествата, или саможертвата=изкупване я има във всяка религия.
Пример-природните катаклизми някак избягват Чикаго, макар да наобикалят съседните щати-Индиана, Илинойс, знаете ли защо?

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Август 26, 2013, 10:22:57 pm »
Няма проблем Енигма. ;) :blink:
Направете синастрична карта и ще поговорим...

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #36 -: Август 26, 2013, 10:24:56 pm »
коя карта на България да търсим, нали и там има спорове-аспаруховата, 9-септемврийската?

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Август 26, 2013, 10:27:45 pm »
коя карта на България да търсим, нали и там има спорове-аспаруховата, 9-септемврийската?

Ако има отношение..във всички карти ще го има... ;)
Качвайте...