В едноинтервю Иван Славков спомена, че е била много самотен човек. Видно е това от 12 и 11 домове. Да, смятам, че 11 дом дава самота в по-голяма степен от 12.
Мисля, че асцендентът й е лъв, а не дева. Съвпадът Слънце/Плутон как бихте го тълкували? Не мисля, че баща й е упражнявал някакъв сериозен натиск. Мисля, че при нея е знак за това, че е от "династия" с власт. Квдратът Марс/Уран можем да го свържем с инцидентът който е преживяла- катастрофа. СЛВ в 1 дом дева, ще трябва да се труди и доказва себе си. В квадрат със Сатурн и Уран в 10 дом- във висшата администрация показвайки нов подход. Опозицията Луна?Венера по 5- 11 дом- неудовлетворение, а е била очевидно романтична. Рачешката Венера е такава, а в съвпад (макар и широк) с Юпитер, това е вдигало летвата на очакванията й. Все пак, мисля, че е успяла да трансформира сексуалната/романтичната енергия в обществена такава.
Плутон е и на мафията планета/бг, рашън/, особено в карти на политици...др. и може и да е "подводно" манипулативен.групи,-ровки...Не мисля, че е приемала баща си като тираничен, дори напротив, свързва ги обич, но все едно са от различни планети ДРУГИ ИСТОРИЧЕСКИ РОЛИ-това сравнение извън астрологията :blink:
Не знам какви са били отношенията с майка й-М.Малеева, но венера в рак си е една идеализирано грижовна, а луната в козирог-може би полит. и соц. роля на майка й-опозиция с луна в козирог точно в 5 дом-този на любовта от сърце, сляпата вяра в себе си и др-, оптимизъм, творчество-нещо е прекъснал онова чудесно приятелство и близост между майка и дъщеряПОРАДИ ИСТОРИЧЕСКАТА МИСИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО , сори за капса...
Но пък идеята за Асамблеята-творчеството, намиране на потенциала в чуждите деца/11и 5 дом-дадената и получената любов-тук наобратно/ като че ли компенсира липсата на прости отношения, заради политическата роля на семейството-със сублимиране на това, което ти липсва-даваш го на другите-не слизаш надолу, не деградираш, не "се опростяваш" както казват при нас...

По приницип при високо ниво на развитите/снобски е изразът, но по-добър не ми хрумва/ опозицията луна .-венера при жената означава лишение на 1 образ-любовния, или майчинския...та, може да се мисли, че лишавайки се от единия,в същност ще го дари на други-ще помогне те да го изявят. Мисля, че Жени е осъзнала това при майка й, нищо че в детството й може нещо да не й е било достатъчно, тя отвътре има и от алтруизма на майка си....
На мен ми прилича на дева по асц. заради източеното лице-долна част издължена, може при скулите да има и от луната в козирог, но...не знам
Мисля ,че тези,които с ролята в живота си движат цели общности, променят пластове, история, макар и избрани от божествения режисьор, отговарят повече на мунданната астрология, съпоставена с тяхната карта
Хайде сега, вместо да се дърлим заради прости човешки его-та-който знае и разбира от мунданни карти-синанстрично съпоставни с лични такива-на държ. глави, полит. личности -да бъде добър да ни покаже нещо интересно
Ще съм благодарна/color]
Да съпоставим картата й като синастрия с тази на България
П.С.
" Невинната кръв гори карма-народна.."
Идеята за курбана, омилостивяващ Божествата, или саможертвата=изкупване я има във всяка религия.
Пример-природните катаклизми някак избягват Чикаго, макар да наобикалят съседните щати-Индиана, Илинойс, знаете ли защо?