http://www.youtube.com/watch?v=WOwVwzJRtjo
Я се виж...
...Идеален си....
Така те виждам в бъдещето...не е нужно да разбирам от астрология...
Марая, чакам сега да кажеш пак аз ли спамя темите!
КАЧВАМ МОЯТА КАРТА ПО ТЕМАТА! ... ДАНО ТОВА СПРЕ СПАМА ТУК!
Прогнозата ми за датата е правена преди 5 месеца и датата 11.09 е ориентировъчна/гранична. Дал съм още тогава период (начален) 9.09 - 11.09 като вариант... и 15-16 септември крайна дата! (повече с оглед хороскопа на Иран) Тогава очаквах вече Сирия да бъде ударена и режимът свален. Тъй като това не стана, заради събитията в Турция, новата ситуация предполага по-ранната дата от двете. Денят 9.09 е критичен в картата на Сирия. (Ползвам нац.празник - 17 април 1946 г., а не цитираната от Марая - 16.09.1941)
На 9.09 около обяд тр. Луна (заедно с трСатурн) "покрива" Луната върху оста ИС/МС в скорпион (опозиция със Слънце), и то при застрашително приближаване на тр.Юпитер към Сатурн и почти съвпад на Марсовете в лъв. (Добавям точно опозе на меркуриите и квадрат трЛуна-Марс) ...Според мен това е критичната точка - най-подходяща за удар и най-неблагоприятна за Сирия. Разбира се, атаките се извършват рано сутрин... но дните започват от полунощ!
За да не изглежда положението много "скоприонско" и "марсово" (едва ли не победоносно), искам да кажа, че лилит с юпитер в рак придава доста двусмислен характер на случката - атаката срещу Сирия ще има (заради Сатурна там) много кофти последици и за атакуващите. Ще си вземат голяма беля на главата май (= главоболия).
Gauri GanDevi говори за 2.09. В интерес на истината тази дата също е подходяща. Картата тогава е почти като "моята", но трЛуна е в конфигурацията на марсовете (в лъв) - което също е супер подходящо за начало на действие. Но аз заложих на скорпиона и на по-голямата близост с датата 11 септември (2001)...
Комбинирания вариант може да бъде: въздушно-ракетни удари на САЩ на 2 септември и начало на сухопътна операция една седмица по-късно (2+7 = 9)