Здравей Гост

Войната в Близкия изток

• 308 Отговора
  • 55859 Прегледи
Re: Войната в Близкия изток
« Отговор #20 -: Август 28, 2013, 03:51:02 pm »
Ама профи Вуци...няма как да го подмина и оставя да диша....Мдам...

Много си отмъстителен  ;D - какво пък ти е направил човекът? Не ти е спал на дивана.  ;D
Ах тиииииии....гасиш пожара с бензин...хахаххаахаххахаа
Не си падам по професорита в мъжки род...:))))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #21 -: Август 28, 2013, 03:52:40 pm »
Лиляна...Лилия...Лили,
СВЕТА ГОРИ, а ти какво правиш??????
СПИШ и гледаш, вместо точно ясно да го предвидиш, на база история наука култура, не само астрология...
Като не си цял бъди поне полу бог....
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #22 -: Август 28, 2013, 03:59:21 pm »

http://www.youtube.com/watch?v=WOwVwzJRtjo

Я се виж...:)...Идеален си....
Така те виждам в бъдещето...не е нужно да разбирам от астрология...:)

Марая, чакам сега да кажеш пак аз ли спамя темите!

КАЧВАМ МОЯТА КАРТА ПО ТЕМАТА! ... ДАНО ТОВА СПРЕ СПАМА ТУК!
Прогнозата ми за датата е правена преди 5 месеца и датата 11.09 е ориентировъчна/гранична. Дал съм още тогава период (начален) 9.09 - 11.09 като вариант... и 15-16 септември крайна дата! (повече с оглед хороскопа на Иран) Тогава очаквах вече Сирия да бъде ударена и режимът свален. Тъй като това не стана, заради събитията в Турция, новата ситуация предполага по-ранната дата от двете. Денят 9.09 е критичен в картата на Сирия. (Ползвам нац.празник - 17 април 1946 г., а не цитираната от Марая - 16.09.1941)
На 9.09 около обяд тр. Луна (заедно с трСатурн) "покрива" Луната върху оста ИС/МС в скорпион (опозиция със Слънце), и то при застрашително приближаване на тр.Юпитер към Сатурн и почти съвпад на Марсовете в лъв. (Добавям точно опозе на меркуриите и квадрат трЛуна-Марс) ...Според мен това е критичната точка - най-подходяща за удар и най-неблагоприятна за Сирия. Разбира се, атаките се извършват рано сутрин... но дните започват от полунощ!

За да не изглежда положението много "скоприонско" и "марсово" (едва ли не победоносно), искам да кажа, че лилит с юпитер в рак придава доста двусмислен характер на случката - атаката срещу Сирия ще има (заради Сатурна там) много кофти последици и за атакуващите. Ще си вземат голяма беля на главата май (= главоболия).

Gauri GanDevi говори за 2.09. В интерес на истината тази дата също е подходяща. Картата тогава е почти като "моята", но трЛуна е в конфигурацията на марсовете (в лъв) - което също е супер подходящо за начало на действие. Но аз заложих на скорпиона и на по-голямата близост с датата 11 септември (2001)...
Комбинирания вариант може да бъде: въздушно-ракетни удари на САЩ на 2 септември и начало на сухопътна операция една седмица по-късно (2+7 = 9)
« Последна редакция: Август 28, 2013, 04:57:03 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #23 -: Август 28, 2013, 04:02:35 pm »
не се включвам в темите когато нямам астрологично какво да кажа/докажа
....предпочитам да чета и дори понякога се възхищавам за прозорливостта на някои потребители...НО
отвратително е когато темата бъде буквално осрана от коментари (особено когато в намесено и егото) :angry:

« Отговор #24 -: Август 28, 2013, 04:13:53 pm »
не се включвам в темите когато нямам астрологично какво да кажа/докажа
....предпочитам да чета и дори понякога се възхищавам за прозорливостта на някои потребители...НО
отвратително е когато темата бъде буквално осрана от коментари (особено когато в намесено и егото) :angry:
Афектчо,
Когато някой разбира от свирка( духов музикален инструмент) до атомна бомба...Нама как да не бъде коментиран, а да не говорим за целия или полу целия...БОГ...
И няма как друго да бъде....
Аз нямам его, винаги съм се самоиронизирал и никога не съм обидил никого, защото знам, кой съм и колко струвам...И не ме е срам от себе си...
Ама да намесва мен , Марая, Веско и кой се сетиш....Айде нема нужда...

ПП. Професор Вучков си е умен и прочел много книги, ама отзивите от публиката са такива...
Това бе посланието ми...:))))

*

Asol

• 4140
« Отговор #25 -: Август 28, 2013, 04:36:49 pm »
Егото винаги е намесено - всеки се интересува най-вече от себе си. Едни се интересуват от това което касае техните натални карти, други за световни събития, но пак го правят заради себе си.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #26 -: Август 28, 2013, 04:38:35 pm »
Егото винаги е намесено - всеки се интересува най-вече от себе си. Едни се интересуват от това което касае техните натални карти, други за световни събития, но пак го правят заради себе си.
Така е. Всички сме малко или много егоисти, дори и да не си го признаваме.
Аз поне за себе си знам, че съм такъв.

« Отговор #27 -: Август 28, 2013, 04:42:32 pm »
Мдам, ама СВЪРШИХ..:) с натала и Асц....Но да егоизъм всеки има...
Ама слава богу не се нито имам за ПОЛУ или ЦЯЛ...Бог...
Това визирам...:)

*

astro

• 475
« Отговор #28 -: Август 28, 2013, 06:32:04 pm »

http://www.youtube.com/watch?v=WOwVwzJRtjo

Я се виж...:)...Идеален си....
Така те виждам в бъдещето...не е нужно да разбирам от астрология...:)

Марая, чакам сега да кажеш пак аз ли спамя темите!

КАЧВАМ МОЯТА КАРТА ПО ТЕМАТА! ... ДАНО ТОВА СПРЕ СПАМА ТУК!
Прогнозата ми за датата е правена преди 5 месеца и датата 11.09 е ориентировъчна/гранична. Дал съм още тогава период (начален) 9.09 - 11.09 като вариант... и 15-16 септември крайна дата! (повече с оглед хороскопа на Иран) Тогава очаквах вече Сирия да бъде ударена и режимът свален. Тъй като това не стана, заради събитията в Турция, новата ситуация предполага по-ранната дата от двете. Денят 9.09 е критичен в картата на Сирия. (Ползвам нац.празник - 17 април 1946 г., а не цитираната от Марая - 16.09.1941)
На 9.09 около обяд тр. Луна (заедно с трСатурн) "покрива" Луната върху оста ИС/МС в скорпион (опозиция със Слънце), и то при застрашително приближаване на тр.Юпитер към Сатурн и почти съвпад на Марсовете в лъв. (Добавям точно опозе на меркуриите и квадрат трЛуна-Марс) ...Според мен това е критичната точка - най-подходяща за удар и най-неблагоприятна за Сирия. Разбира се, атаките се извършват рано сутрин... но дните започват от полунощ!

За да не изглежда положението много "скоприонско" и "марсово" (едва ли не победоносно), искам да кажа, че лилит с юпитер в рак придава доста двусмислен характер на случката - атаката срещу Сирия ще има (заради Сатурна там) много кофти последици и за атакуващите. Ще си вземат голяма беля на главата май (= главоболия).

Gauri GanDevi говори за 2.09. В интерес на истината тази дата също е подходяща. Картата тогава е почти като "моята", но трЛуна е в конфигурацията на марсовете (в лъв) - което също е супер подходящо за начало на действие. Но аз заложих на скорпиона и на по-голямата близост с датата 11 септември (2001)...
Комбинирания вариант може да бъде: въздушно-ракетни удари на САЩ на 2 септември и начало на сухопътна операция една седмица по-късно (2+7 = 9)

Струва ми се..,че неадеватното ти поведение от време на време е в следствие на 6-ти дом...и тежки транзити към него.
Оценките ти не ме интересуват и вълнуват...това , което ме вълнува е липсата на такт и отношение към определени потребители.
10% астрологични постове нямаш..,а си с претенции? :-\

« Отговор #29 -: Август 28, 2013, 07:02:53 pm »
И аз не обичам САЩ. И не говоря за обикновените американци, въпреки че повечето от тях са много лесно манипулируеми, ами за лидерите им, както и за разни самопровъзгласили се за богове като Рокфелер, Ротшилд (неслучайно винаги евреи стоят в дъното на всеки един конфликт) и други разни финансисти, бизнесмени и тем подобни.

Eвреите.. Хората обичат все да търсят вината  някъде навън, извън себе си, в някой друг. Преди в България на много хора им бяха виновни империалистите, после дойдоха на ред  ккомунистите, сега са евреите.. Все едни такива клишета и стереотипи... :(
Всъщност израелците са потърпевша страна във въпроснияконфликт. Ако американците  ударят Сирия, Сирия ще удари Израел. Представм си каква паника е в момента там, как хората се редят на опашки за противогаши и антидот, как се запасяват с продукти, как минералната вода в магазините свършва. Летището сигурно е задръстено от желаещи да се евакуират в чужбина... Само тези, които имат къде да отидат и пари, с които да отидат...Хората спят на тръни, не спят направо, защото чакат сирените  да завият всеки момент. Багажът с нещата за скривалището стои   в  бойна готовност до входната врата... Знаете ли как изглежда противогаз за  новородено бебе и малко дете...Видяла съм я тази картинка с очите си... Участвала съм в нея и затова... Не хвърляйте вината така на ангро, по етническа преинадлежност. Мислете, не повтаряйте клишета. Това не е политически  форум. За участниците се предполага, че притежават определена степен на духовна и интелектуална зрелост, умение да погледнат нещата отстрани и отгоре. Неуместно е също така да третираме прогнозите си като на спортно състезание.  Ние сме тук не да се конкурираме, състезаваме и надхващаме, а за да  се приближим максимално с общи усилия към  универсалната истина. Приносът на всеки е ценен и трябва да го уважаваме..Така си мисля...Ша прощавате ако някой се е засегнал.
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

*

astro

• 475
« Отговор #30 -: Август 28, 2013, 07:22:35 pm »
И аз не обичам САЩ. И не говоря за обикновените американци, въпреки че повечето от тях са много лесно манипулируеми, ами за лидерите им, както и за разни самопровъзгласили се за богове като Рокфелер, Ротшилд (неслучайно винаги евреи стоят в дъното на всеки един конфликт) и други разни финансисти, бизнесмени и тем подобни.

Eвреите.. Хората обичат все да търсят вината  някъде навън, извън себе си, в някой друг. Преди в България на много хора им бяха виновни империалистите, после дойдоха на ред  ккомунистите, сега са евреите.. Все едни такива клишета и стереотипи... :(
Всъщност израелците са потърпевша страна във въпроснияконфликт. Ако американците  ударят Сирия, Сирия ще удари Израел. Представм си каква паника е в момента там, как хората се редят на опашки за противогаши и антидот, как се запасяват с продукти, как минералната вода в магазините свършва. Летището сигурно е задръстено от желаещи да се евакуират в чужбина... Само тези, които имат къде да отидат и пари, с които да отидат...Хората спят на тръни, не спят направо, защото чакат сирените  да завият всеки момент. Багажът с нещата за скривалището стои   в  бойна готовност до входната врата... Знаете ли как изглежда противогаз за  новородено бебе и малко дете...Видяла съм я тази картинка с очите си... Участвала съм в нея и затова... Не хвърляйте вината така на ангро, по етническа преинадлежност. Мислете, не повтаряйте клишета. Това не е политически  форум. За участниците се предполага, че притежават определена степен на духовна и интелектуална зрелост, умение да погледнат нещата отстрани и отгоре. Неуместно е също така да третираме прогнозите си като на спортно състезание.  Ние сме тук не да се конкурираме, състезаваме и надхващаме, а за да  се приближим максимално с общи усилия към  универсалната истина. Приносът на всеки е ценен и трябва да го уважаваме..Така си мисля...Ша прощавате ако някой се е засегнал.

Смислен пост...Благо-даря!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #31 -: Август 28, 2013, 07:30:53 pm »
Нямах предвид обикновените евреи, а тези, банкерите, с многото власт и пари. Сещате се.  :blink:

« Отговор #32 -: Август 28, 2013, 07:44:44 pm »

Всъщност израелците са потърпевша страна във въпроснияконфликт. Ако американците  ударят Сирия, Сирия ще удари Израел. Представм си каква паника е в момента там, как хората се редят на опашки за противогаши и антидот, как се запасяват с продукти, как минералната вода в магазините свършва. Летището сигурно е задръстено от желаещи да се евакуират в чужбина... Само тези, които имат къде да отидат и пари, с които да отидат...Хората спят на тръни, не спят направо, защото чакат сирените  да завият всеки момент. Багажът с нещата за скривалището стои   в  бойна готовност до входната врата...

Това го знаеш от някого (от очевидци или от телевизията) или си го фантазираш (представяш, предполагаш), че е така в момента?
Питам за опашките, противогазите, летищата, паниката и прочие....
Щото онова за Сирия-Израел е ужасно невярно! Сирия няма да удари Израел....
Може да го удари Иран, но това ще е самоубийство и затова няма да го направи!
« Последна редакция: Август 28, 2013, 07:52:43 pm от Калоян Иванов »

« Отговор #33 -: Август 28, 2013, 07:51:28 pm »
Нямах предвид обикновените евреи, а тези, банкерите, с многото власт и пари. Сещате се.  :blink:
Тия с многото власт и пари хич не са само евреи...
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #34 -: Август 28, 2013, 07:53:35 pm »
Е й, какво като сме еврей? :rolleyes:
Още мирише от концлагерите на смърт...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #35 -: Август 28, 2013, 07:54:43 pm »
Защо сме?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #36 -: Август 28, 2013, 08:04:01 pm »
Защо сме?

Защото съм еврейка...Веско. :blink:
Ти ме познаваш..виждал си ме...страшна ли съм? Груба ли съм била с теб? С нещо нагрубила ли съм?
Все еврейте сме трън в очите на хората... :blink:
И тук е било така... :unsure: :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #37 -: Август 28, 2013, 08:06:49 pm »
Не го знаех това.  :o
Извинявай много!
Както писах по-горе, нямах предвид всички евреи, ами такива като Ротшилд, които "командват света"
А ти си била винаги много добра с мен. Не го приемай лично, моля те!

« Отговор #38 -: Август 28, 2013, 08:07:27 pm »
Защо сме?

Защото съм еврейка...Веско. :blink:
Ти ме познаваш..виждал си ме...страшна ли съм? Груба ли съм била с теб? С нещо нагрубила ли съм?
Все еврейте сме трън в очите на хората... :blink:
И тук е било така... :unsure: :(

Веско не си го нагрубила... вероятно щото ти се подмазва постоянно.
Да не говорим за новия ти любимец Н., който тормози всички с поведението си... ама даже не му правиш забележка! (не говорим за БАН)
И тази тема той я оспами с глупостите си и дори хората му направиха забележка!
Кажи нещо за отношението си към други хора, примерно към мен!
Даже преди малко пак беше "необективна" и дори го написа от ника си като админ! (което принципно е неприемливо = конфликт на интереси)
Що се отнася до моите астрологични проценти.... има обективни факти! Така че мненията ... не важат!
Щом мога да прогнозирам дати на земетресения и войни с голяма точност - явно не съм чак толкова зле.
Вече съм казвал 100 пъти, че всеки може да тълкува назад и да обяснява постфактум минали събития.
Майсторството е да предвидиш бъдещето! ... и колкото по-конкретно, толкова по-трудно!
« Последна редакция: Август 28, 2013, 08:17:21 pm от Калоян Иванов »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #39 -: Август 28, 2013, 08:09:11 pm »
Марая, ако смяташ, че съм те нагрубил, готов съм да понеса съответното наказание, дори и бан. В крайна сметка, грешката си беше моя.
И това не е подмазване,както твърди Калоян!