Здравей Гост

Войната в Близкия изток

• 308 Отговора
  • 55844 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Войната в Близкия изток
« Отговор #40 -: Август 28, 2013, 08:14:07 pm »
Защо сме?

Защото съм еврейка...Веско. :blink:
Ти ме познаваш..виждал си ме...страшна ли съм? Груба ли съм била с теб? С нещо нагрубила ли съм?
Все еврейте сме трън в очите на хората... :blink:
И тук е било така... :unsure: :(

Веско не си го нагрубила... вероятно щото ти се подмазва постоянно.
Да не говорим за новия ти любимец, който тормози всички с поведението си... ама даже не му правиш забележка! (не говорим за БАН)
Кажи нещо за отношението си към други хора, примерно към мен!
Даже преди малко пак беше "необективна" и дори го написа от ника си като админ! (което принципно е неприемливо = конфликт на интереси)

Слушай сега моето момче... :blink:
От писанията ти и от начина ти на общуване виждам, че си малък комплексар. Интелигентен...,НЕвъзпитан...и вероятно с ретрограден Марс.
В теб обаче има някакъв чар...както бих казала за Челентано ;D Толкова е грозен, че чак ми е симпатичен.
На моменти си забавен..,сивото ежедневие не прощава никому. НО ЩОМ СИ ТУК...ЗНАЧИ ЕГРЕГОРА НА ФОРУМА ИМА НУЖДА ОТ ТЕБ...Имаш фенки...цял камион...харесват те...забавляваш ми момите...и момците ;D...Толерантна и снизходителна съм била към агресивните ти слова... ;D
Неуравновесен и неоценен...Вероятно имаш ниска самооценка за себе си... ;D.

П.П. Изобщо не ме вълнува мнението ти..кой се подмазва..,кой не се подмазва..,кой какъв е в твоите очи.
Нито си ми на годините..,нито на опита..., имаш различни от мойте ценности и различен мироглед.
Това мен не ме ощетява...,а обогатява...Помисли за себе си....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #41 -: Август 28, 2013, 08:19:27 pm »
Не го знаех това.  :o
Извинявай много!
Както писах по-горе, нямах предвид всички евреи, ами такива като Ротшилд, които "командват света"
А ти си била винаги много добра с мен. Не го приемай лично, моля те!

Не се притеснявай... :blink:.
Извинен си.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #42 -: Август 28, 2013, 08:24:06 pm »
Благодаря ти! И наистина не съм го мислил това. А и често не мисля, когато пиша.

« Отговор #43 -: Август 28, 2013, 08:25:18 pm »

От писанията ти и от начина ти на общуване виждам, че си малък комплексар. Интелигентен...,НЕвъзпитан...и вероятно с ретрограден Марс.
В теб обаче има някакъв чар...както бих казала за Челентано ;D Толкова е грозен, че чак ми е симпатичен.
На моменти си забавен..,сивото ежедневие не прощава никому. НО ЩОМ СИ ТУК...ЗНАЧИ ЕГРЕГОРА НА ФОРУМА ИМА НУЖДА ОТ ТЕБ...Имаш фенки...цял камион...харесват те...забавляваш ми момите...и момците ;D...Толерантна и снизходителна съм била към агресивните ти слова... ;D

П.П. Изобщо не ме вълнува мнението ти..кой се подмазва..,кой не се подмазва..,кой какъв е в твоите очи.
Нито си ми на годините..,нито на опита..., имаш различни от мойте ценности и различен мироглед.

Ти защо пък си мислиш, че мен ме вълнува твоето мнение за мен. Освен това то е ужасно грешно.
Единственото ти конкретно предположение, е невярно. Марсът ми не е ретрограден. И не е бил месеци преди и след раждането ми такъв.
Ама ти винаги говориш неконкретно и общо... и затова рядко сбъркаш. Но когато опиташ да кажеш нещо конкретно и ... опа!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #44 -: Август 28, 2013, 08:25:45 pm »

Всъщност израелците са потърпевша страна във въпроснияконфликт. Ако американците  ударят Сирия, Сирия ще удари Израел. Представм си каква паника е в момента там, как хората се редят на опашки за противогаши и антидот, как се запасяват с продукти, как минералната вода в магазините свършва. Летището сигурно е задръстено от желаещи да се евакуират в чужбина... Само тези, които имат къде да отидат и пари, с които да отидат...Хората спят на тръни, не спят направо, защото чакат сирените  да завият всеки момент. Багажът с нещата за скривалището стои   в  бойна готовност до входната врата...

Това го знаеш от някого (от очевидци или от телевизията) или си го фантазираш, че е така в момента? Питам за опашките, противогазите, летищата, паниката и прочие....
Щото онова за Сирия-Израел е ужасно невярно! Сирия няма да удари Израел.... Може да го удари Иран, но това ще е самоубийство и затова няма да го направи!
Да бе, фантазирам си... :rolleyes: Живяла съм в Израел 4 години по времето на Садам и Интифадата...Предполагам, че в момента е така...Те тези неща се повтарят там периодично, като  стане напечено. Хората са изнервени по принцип. А като приближи такава ситуация превъртат направо. Уж си  повтарят "ние сме свикнали", но това не е истина. Никой нормален човек не може да свикне с идеята, че може всеки момент да  го убият.  А в Израел може. От една страна е подредено, чисто, уредено, като в Европа едва ли не... Но това е само фасада. Иначе Израел си е военна база. Всеки момент може  някъде да изгърми бомбата  и да рукне кръв....По време на престоя си там видях доста неща, сблъсках се с какви ли не човешки съдби... Беше като един друг живот...Период, в който животът реши да ми  се покаже озъбен, свиреп и безпощаден.
Срещнах в нета информация, че Сирия ще отговори на атаките с удар по  Израел.  Не мога да видя в астрологическата карта. Просто не знам как и какво се гледа...Ако се вгледам и замисля, може ще намеря разковницето... Може би по 6-ти дом..., който във ведическата карта се управлява от Сатурн...Бавна реакция, може би...Заплахите на арабите, че ще си отмъстят на американците върху Израел също е стар банален номер, който се разиграва от десетилетия. Израел е разменна монета, израелците са пушечно месо... Но повечето от тях, особено  сабрите са с достатъчно промити в мозъците, че са патриоти и  е чест да умрат за медината (страната)...
Войната няма да продължи дълго според мене и всичко ще се развива по въздуха и във виртуалната реалност...Целта... Тя вече е почти постигната. Цените на петрола и златото скочиха, акциите паднаха... Тези, които  трябваше да си напълнят джобовете от поредните  борсови далавери  потриват доволно ръце... Сега продават златото скъпо и купуват евтини акции. А народът да скърца със зъби... :(
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #45 -: Август 28, 2013, 08:27:58 pm »
Gauri GanDevi .. пуснал съм две карти на Сирия.
Току-що гледах израелските новини. Нищо тревожно не показаха.
Разполагат още комплекси Пейтриът на Голан... за да свалят сирийските ракети, ако има такива...
Те са свикнали с ракетните нападения на Хизбула.
За златото не си права. Още ще поскъпне. Петролът също...
Войната ще продължи поне месец.

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Август 28, 2013, 08:29:43 pm »

Ти защо пък си мислиш, че мен ме вълнува твоето мнение за мен. Освен това то е ужасно грешно.
Единственото ти конкретно предположение, е невярно. Марсът ми не е ретрограден. И не е бил месеци преди и след раждането ми такъв.
Ама ти винаги говориш неконкретно и общо... и затова рядко сбъркаш. Но когато опиташ да кажеш нещо конкретно и ... опа!

Не ти вярвам!
ДОКАТО ОКО НЕ ВИДИ И РЪКА НЕ ПИПНЕ-НЕ ВЯРВАМ!
Картата ти НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛА..,А И НЯКОЙ ОТ ФОРУМА...ХАЙ...ХЕЛОУУ...ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ Я?
Така,че Марса ти е до 3-то пришествие ретро...И ранен 6-ти дом...и управителя му...вероятно в 12-ти...или 4-ти...

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Август 28, 2013, 08:31:03 pm »
Gauri GanDevi .. пуснал съм две карти на Сирия.
Току-що гледах израелските новини. Нищо тревожно не показаха.
Разполагат още комплекси Пейтриът на Голан... за да свалят сирийските ракети, ако има такива...
Те са свикнали с ракетните нападения на Хизбула.
За златото не си права. Още ще поскъпне. Петролът също...
Войната ще продължи поне месец.

Война в Сирия през септември няма да има!

« Отговор #48 -: Август 28, 2013, 08:33:07 pm »

Не ти вярвам!
Картата ти НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛА..,А И НЯКОЙ ОТ ФОРУМА...ХАЙ...ХЕЛОУУ...ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ Я?
Така,че Марса ти е до 3-то пришествие ретро...И ранен 6-ти дом...и управителя му...вероятно в 12-ти...или 4-ти...

"Приятелски" съвет - спри да гадаеш, че става все по-грешно.
Не си разваляй реномето пред Веско и останалите твои фенове.
Щото моите фенки са само виртуални, а твоите - реални.

« Отговор #49 -: Август 28, 2013, 08:34:38 pm »

Нире, нире...:)
« Последна редакция: Август 28, 2013, 08:38:49 pm от Gauri GanDevi »
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Август 28, 2013, 08:36:46 pm »

Не ти вярвам!

"Приятелски" съвет - спри да гадаеш, че става все по-грешно.
Не си разваляй реномето пред Веско и останалите твои фенове.
Щото моите фенки са само виртуални, а твоите - реални.

Дай картата- нали си мъж..,не ти пука от нищо...? ;D..пЪРдон...- нали си БОГ? :rolf: :haha:

« Отговор #51 -: Август 28, 2013, 08:37:44 pm »

не се подвеждай по човека с 500-те лева!
освен ако мнението ти е, че войната ще е през октомври, а не през септември! )))

Цитат
нали си мъж..,
кой ти каза, че съм мъж????????????
ти лично твърдеше уверено и упорито, че съм жена!

Между другото, замислих се върху тази част от поста ти:

...

Май трябва да се махна от форума (ти), за да ти "умрат" момите...и момците (ти) от скука.
Това май си го заслужаваш вече... Да обърнем ситуацията .... Да взема аз да ти БАННА форума.. от себе си!
  ;D
Ще изчакам още 10 дни да почне войната и да видим кой кум, кой сват.. и кой на булката брат!
И после... и да ме викаш - няма да се върна! Дано новият ти светски паркетен лъв се справи със задачата...
« Последна редакция: Август 28, 2013, 08:50:30 pm от Калоян Иванов »

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Август 28, 2013, 08:45:42 pm »

освен ако мнението ти е, че войната ще е през октомври, а не през септември! )))

Цитат
нали си мъж..,

Нее..,нали си БОГ? ;D
Голям смешшник си...понякога мнооого ме разсмиваш... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Август 28, 2013, 08:52:00 pm »

Цитат
нали си мъж..,

Между другото, замислих се върху тази част от поста ти:

...

Май трябва да се махна от форума (ти), за да ти "умрат" момите...и момците (ти) от скука.
Това май си го заслужаваш вече... Да обърнем ситуацията .... Да взема аз да ти БАННА форума.. от себе си!
  ;D
Ще изчакам още 10 дни да почне войната и да видим кой кум, кой сват.. и кой на булката брат!
И после... и да ме викаш - няма да се върна!

:rolf: :haha:нИ можеш...Ето това сме ние еврейте...Такива сме. ;D
И не съм сама..,много се радвам , че тук има и други еврей...като мен.
Такива като теб е имало и ще има... :P
Форума е краста и зависимост..,ако не си го разбрал-ще го разбереш... :P
http://www.youtube.com/watch?v=DSc-aPG8zoI

Нали търсиш поле за изява- къде ще ходиш... ;D
Ааа в поредния ник Иван Калоянов :haha: :rakeattack:как не се сетих по-рано... ;D

http://www.youtube.com/watch?v=2syZ4YpRkrE

После регистрация...нема отрегистрация... :03: :rolf: :haha:
« Последна редакция: Август 28, 2013, 09:02:02 pm от Марая »

« Отговор #54 -: Август 28, 2013, 08:58:44 pm »
Цитат
:rolf: :haha:нИ можеш...Ето това сме ние еврейте...Такива сме. ;D
И не съм сама..,много се радвам , че тук има и други еврей...като мен.
Такива като теб е имало и ще има... :P
Форума е краста и зависимост..,ако не си го разбрал-ще го разбереш... :P

Нали търсиш поле за изява- къде ще ходиш... ;D
Ааа в поредния ник Иван Калоянов :haha: :rakeattack:как не се сетих по-рано... ;D

хм... евреи, евреите, ... откъде го вземаш постоянно това Й?
Бил съм из много форуми.. и даже не си ги спомням вече. За мен не е проблем да се махна от където и да било.
Сещам се за фразата на Де Ниро от Жега: "Не се обвързвай с нищо, от което да не можеш да се отървеш за 30 секунди, ако усетиш жегата зад ъгъла"

Ласкай се, но не позна... няма да си сменям ника... Ако се махна - ще е за винаги.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #55 -: Август 28, 2013, 09:00:57 pm »
eee stiga taka , ostani tuka , no moje bi ne tolkova provokativno  :blink: Prognozata ti beshe mnogo dobra

« Отговор #56 -: Август 28, 2013, 09:02:06 pm »

Сещам се за фразата на Де Ниро от Жега: "Не се обвързвай с нищо, от което да не можеш да се отървеш за 30 секунди, ако усетиш жегата зад ъгъла"

Много добър филм.

« Отговор #57 -: Август 28, 2013, 09:02:23 pm »
okoло тази личност има много въздух...
..повечето мадами които му симпатизират са огнени
..а само създуха може да разпали огъня....(зямята го гаси)
..в подкрепа на теорията ми - девите (квадратиращи стихията му)
много лесно го "хващат", но и бързо се отказват да му вадят кирливите ризи...

...тази луна е наранена...

« Отговор #58 -: Август 28, 2013, 09:02:48 pm »
eee stiga taka , ostani tuka ,   ... Prognozata ti beshe mnogo dobra

коя от всичките?
за войната, за папата, за земетресенията..?
преди 4 дни казах, че днес (28.08) ще има земетресение.
Сатовча, 10 сутринта - два земетръса, единият от 4-та степен по Рихтер.
Марая, ти кога си познавала ден на земетресение в България?
Аз този месец за втори път! ... Документирано е в темата ми ОСТРОВЪТ на Калоян.

Така че не се хвали колко си по-опитна, а докажи с пример!
« Последна редакция: Август 28, 2013, 09:12:17 pm от Калоян Иванов »

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #59 -: Август 28, 2013, 09:05:05 pm »
za voinata , ne sam gi 4el drugite , no za papata shte mi intesno ako pratish linka  :blink: