Здравей Гост

Войната в Близкия изток

• 308 Отговора
  • 55943 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Войната в Близкия изток
« Отговор #60 -: Август 28, 2013, 09:10:46 pm »
Цитат
:rolf: :haha:нИ можеш...Ето това сме ние еврейте...Такива сме. ;D
И не съм сама..,много се радвам , че тук има и други еврей...като мен.
Такива като теб е имало и ще има... :P
Форума е краста и зависимост..,ако не си го разбрал-ще го разбереш... :P

Нали търсиш поле за изява- къде ще ходиш... ;D
Ааа в поредния ник Иван Калоянов :haha: :rakeattack:как не се сетих по-рано... ;D

хм... евреи, евреите, ... откъде го вземаш постоянно това Й?
Бил съм из много форуми.. и даже не си ги спомням вече. За мен не е проблем да се махна от където и да било.
Сещам се за фразата на Де Ниро от Жега: "Не се обвързвай с нищо, от което да не можеш да се отървеш за 30 секунди, ако усетиш жегата зад ъгъла"

Ласкай се, но не позна... няма да си сменям ника... Ако се махна - ще е за винаги.

Познавам..и то много познавам... ;D
НО НИКОЙ НЕ ТЕ ГОНИ...ТАКА, ЧЕ КАЛОЯН ИВАНОВ...ИЛИ ИВАН КАЛОЯНОВ- НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ;D..ВСИЧКО ТЕЧЕ-ВСИЧКО ИЗТИЧА... ;D
ВЯРВАЙ ПОВЕЧЕ В СЕБЕ СИ!
Защо е нужно постоянно да търсиш нечии аплаус... ;D и одобрение?
Остави на времето... ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #61 -: Август 28, 2013, 09:11:32 pm »
za voinata , ne sam gi 4el drugite , no za papata shte mi intesno ako pratish linka  :blink:

Спирам да пиша прогнози. Тук вече ще има само тълкувания на минали карти и събития! И любовни хорари.
Няма да се хабя заради Марая и нейните момци и моми! (Сякаш тя ги е раждала! Това някакъв еврейски комплекс за собственост ли е?)
Тук никой не е на никого! Скоро ще го разбереш на собствен гръб. 
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Август 28, 2013, 09:15:56 pm »
eee stiga taka , ostani tuka ,   ... Prognozata ti beshe mnogo dobra

коя от всичките?
за войната, за папата, за земетресенията..?
преди 4 дни казах, че днес (28.08) ще има земетресение.
Сатовча, 10 сутринта - два земетръса, единият от 4-та степен по Рихтер.
Марая, ти кога си познавала ден на земетресение в България?
Аз този месец за втори път! ... Документирано е в темата ми ОСТРОВЪТ на Калоян.

Така че не се хвали колко си по-опитна, а докажи с пример!

Много пъти..,имаш ли време да прочетеш всичките ми постове.... ;D
ВСЕКИ ДЕН ИМА ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ!
АЗ ГЛЕДАМ САМО ОНЕЗИ..,КОИТО СА НАД 5 ПО СКАЛАТА НА РИХТЕР....
http://www.youtube.com/watch?v=2K_BALJV7Qs

Лелее..,мъжа ми дето ме забърса тук...сиреч собственика вика- затваряй сайта... ;D :haha: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #63 -: Август 28, 2013, 09:19:07 pm »

Да, някъде по света. А в България? Кое беше земетресението вчера? Къде, час, място, сила?
Дай линк от медиите! Или онзи ден? Или по-онзи ден!
Чел съм ти постовете и даже сме спорили - защото съм те питам за нещо КОНКРЕТНО, а ти пишеш само общи работи.
Дай линк да прочета нещо от теб! Имам време сега!!!! Ама нещо конкретно!!! А не общи приказки.

Спомням си спора ни за ББ и ЦЦ.... че щяло да има осъдени този път.
Разследването по СРС-тата на Бойко изобщо го закриха.... Следствието на ЦЦ боксува. Така че май аз ще позная, а не ти!
« Последна редакция: Август 28, 2013, 09:26:00 pm от Калоян Иванов »

*

Asol

• 4140
« Отговор #64 -: Август 28, 2013, 09:30:01 pm »
А ти какво си познал, казал си час и място и сила на земетресение ли ? Не заради друго, а да мерим с един аршин нещата. Плюс това никаква астрологична обосновка не направи. Всеки може да каже същото и то да излезе вярно, просто защото такава е мунданната обстановка и то за по-дълго време. Земетресения има всеки ден някъде по света. Липсата на аргументи се брои за общи приказки.
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6592.2240.html

« Отговор #65 -: Август 28, 2013, 09:31:00 pm »

Да, някъде по света. А в България? Кое беше земетресението вчера? Къде, час, място, сила?
Дай линк от медиите! Или онзи ден? Или по-онзи ден!
Чел съм ти постовете и даже сме спорили - защото съм те питам за нещо КОНКРЕТНО, а ти пишеш само общи работи.
Дай линк да прочета нещо от теб! Имам време сега!!!! Ама нещо конкретно!!! А не общи приказки.

Спомням си спора ни за ББ и ЦЦ.... че щяло да има осъдени този път.
Разследването по СРС-тата на Бойко изобщо го закриха.... Следствието на ЦЦ боксува. Така че май аз ще позная, а не ти!
Ей мастурбантче, пред жени си много мъж или жена или в среден род...
Айде да се съобразяваш....
На паркетният Лъв, можеш да ми лъскаш обувките само...На един му приляга да лъска на другия да му лъскат, очевидно е...
Аз не се крия нито като визия нито като натална карта...

Пак ти казвам за мен говори каквото искаш ти и грознобойниците дето те имат за ЦЯЛ бог...
Ама да се правиш на мъж пред други жени момичета и тн...
Според мен ти си удрял жена....убеден съм!!!!
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Август 28, 2013, 09:32:51 pm »
za voinata , ne sam gi 4el drugite , no za papata shte mi intesno ako pratish linka  :blink:

Спирам да пиша прогнози. Тук вече ще има само тълкувания на минали карти и събития! И любовни хорари.
Няма да се хабя заради Марая и нейните момци и моми! (Сякаш тя ги е раждала! Това някакъв еврейски комплекс за собственост ли е?)

Щоо...? ;D
Аз много неща отдавна съм разбрала. ;D
НО ЩОМ СИ ПРОВОКАТОР- СЛЕДВА ДА ПРИЕМЕШ И МОЯТА ПРОВОКАЦИЯ!
Уважавам такива хора като теб...стига да не прекаляват и да не "пречат"много на другите...В смисъл- има много раними души в този форум...Трябва да ги уважаваме...
10 дни преди потъване на плавателния съд България направих прогноза/за това ме подсеща мъжа ми...самолетна катастрофа, военни конфликти..,криза в евросъюза..,терористични актове/...
Така,че-чети

« Отговор #67 -: Август 28, 2013, 09:35:37 pm »
А ти какво си познал, казал си час и място и сила на земетресение ли ? Не заради друго, а да мерим с един аршин нещата.
Плюс това никаква астрологична обосновка не направи.
Всеки може да каже същото и то да излезе вярно, просто защото такава е мунданната обстановка и то за по-дълго време. Земетресения има всеки ден някъде по света. Липсата на аргументи се брои за общи приказки.

Ами ти като си така сигурна, че е лесно и всеки може - кажи ТИ една дата да видим дали ще има земетресение, така че да го кажат в медиите, тоест да е достатъчно силно. Аз казах два пъти и два пъти познах. Ти кажи 5 пъти поред и да видим дали поне два от петте ще познаеш. Нямам нищо против! Ще изчакаме да видим какво ще покаже експеримента.
Обосновка няма да ти дам точно на тебе... особено след като вече няколко пъти доказа, че ме четеш както дяволът евангелието!

*

Asol

• 4140
« Отговор #68 -: Август 28, 2013, 09:36:01 pm »
Не съм забелязала знаещите хора в т.число добри като астролози  в този форум да ги напира да наставляват някого. Защо ли ? Даже казват, че са ... любители, лаици.  ;D

« Отговор #69 -: Август 28, 2013, 09:36:57 pm »
А ти какво си познал, казал си час и място и сила на земетресение ли ? Не заради друго, а да мерим с един аршин нещата.
Плюс това никаква астрологична обосновка не направи.
Всеки може да каже същото и то да излезе вярно, просто защото такава е мунданната обстановка и то за по-дълго време. Земетресения има всеки ден някъде по света. Липсата на аргументи се брои за общи приказки.

Ами ти като си така сигурна, че е лесно и всеки може - кажи ТИ една дата да видим дали ще има земетресение, така че да го кажат в медиите, тоест да е достатъчно силно. Аз казах два пъти и два пъти познах. Ти кажи 5 пъти поред и да видим дали поне два от петте ще познаеш. Нямам нищо против! Ще изчакаме да видим какво ще покаже експеримента.
Обосновка няма да ти дам точно на тебе... особено след като вече няколко пъти доказа, че ме четеш както дяволът евангелието!
ела да ми лъснеш обувките в петък съм на парти...Искам да станат черни, като на дявола окото..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #70 -: Август 28, 2013, 09:37:12 pm »

Щоо...? ;D
Уважавам такива хора като теб...стига да не прекаляват и да не "пречат"много на другите...В смисъл- има много раними души в този форум...Трябва да ги уважаваме...
10 дни преди потъване на плавателния съд България направих прогноза/за това ме подсеща мъжа ми...самолетна катастрофа, военни конфликти..,криза в евросъюза..,терористични актове/...
Така,че-чети

ок, не споря - дай линк да прочета поне една от тях! ПОНЕ ЕДНА!

« Отговор #71 -: Август 28, 2013, 09:39:04 pm »
Не съм забелязала знаещите хора в т.число добри като астролози  в този форум да ги напира да наставляват някого. Защо ли ? Даже казват, че са ... любители, лаици.  ;D

никого не наставлявам. Сама си противоречиш! Току-що каза, че не давам обосновка, а сега твърдиш че наставлявам хората.
Не уча никого как да прогнозира! Така че не ме обявявай за наставник. Или не знаеш какво значи думата!
прогнозирам по собствен метод.. така че каквото и да ти обясня - няма да разбереш!

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Август 28, 2013, 09:39:16 pm »

Щоо...? ;D
Така,че-чети

ок, не споря - дай линк да прочета поне една от тях! ПОНЕ ЕДНА!

Търси...толкова са много,че не ги помня...Цели 5 г. писане.... ;D и прогнозиране!
Който търси-намира!

« Отговор #73 -: Август 28, 2013, 09:40:18 pm »
Цитат
Търси...толкова са много,че не ги помня...Цели 5 г. писане.... ;D и прогнозиране!
Който търси-намира!

знаех, че така ще отговориш!  ;D ... конкретно и ясно!
Дори това познах наум!

« Отговор #74 -: Август 28, 2013, 09:41:42 pm »
Цитат
Който търси-намира!

знаех че така ще отговориш!  ;D ... конкретно и ясно!
Дори това познах наум!
КОГА ЩЕ ЛЪСНЕШ ОБУВКИТЕ НА ПАРКЕТНИЯТ ЛЪВ??!!!!
НЕ ТИ ИСКАМ ПРОГНОЗА, А СРОК...
Спри да умуваш, Кальо...

*

Uran

• 6041
« Отговор #75 -: Август 28, 2013, 09:42:25 pm »

А аз мислех да си изпрося астрологично утешение от теб, че от години ям хурката по всички фронтове.  :blink:

« Отговор #76 -: Август 28, 2013, 09:44:53 pm »
И аз не обичам САЩ. И не говоря за обикновените американци, въпреки че повечето от тях са много лесно манипулируеми, ами за лидерите им, както и за разни самопровъзгласили се за богове като Рокфелер, Ротшилд (неслучайно винаги евреи стоят в дъното на всеки един конфликт) и други разни финансисти, бизнесмени и тем подобни.

Eвреите.. Хората обичат все да търсят вината  някъде навън, извън себе си, в някой друг. Преди в България на много хора им бяха виновни империалистите, после дойдоха на ред  ккомунистите, сега са евреите.. Все едни такива клишета и стереотипи... :(
Всъщност израелците са потърпевша страна във въпроснияконфликт. Ако американците  ударят Сирия, Сирия ще удари Израел. Представм си каква паника е в момента там, как хората се редят на опашки за противогаши и антидот, как се запасяват с продукти, как минералната вода в магазините свършва. Летището сигурно е задръстено от желаещи да се евакуират в чужбина... Само тези, които имат къде да отидат и пари, с които да отидат...Хората спят на тръни, не спят направо, защото чакат сирените  да завият всеки момент. Багажът с нещата за скривалището стои   в  бойна готовност до входната врата... Знаете ли как изглежда противогаз за  новородено бебе и малко дете...Видяла съм я тази картинка с очите си... Участвала съм в нея и затова... Не хвърляйте вината така на ангро, по етническа преинадлежност. Мислете, не повтаряйте клишета. Това не е политически  форум. За участниците се предполага, че притежават определена степен на духовна и интелектуална зрелост, умение да погледнат нещата отстрани и отгоре. Неуместно е също така да третираме прогнозите си като на спортно състезание.  Ние сме тук не да се конкурираме, състезаваме и надхващаме, а за да  се приближим максимално с общи усилия към  универсалната истина. Приносът на всеки е ценен и трябва да го уважаваме..Така си мисля...Ша прощавате ако някой се е засегнал.

И на мен ми харесва написаното тук и затова го цитирам. Тук много се имат за християни. Ами какви християни са като не знаят, че черно на бяло в Библията пише, че евреите са избраният народ. Педпочитат да четат теории на конспирацията. Подобни на теории дето са ги чели   тези дето са гласували за Хитлер преди тях. О свещена простота!
« Последна редакция: Август 28, 2013, 09:49:19 pm от Ropotamo »

*

Uran

• 6041
« Отговор #77 -: Август 28, 2013, 09:45:28 pm »

никого не наставлявам. Сама си противоречиш! Току-що каза, че не давам обосновка, а сега твърдиш че наставлявам хората.
Не уча никого как да прогнозира! Така че не ме обявявай за наставник. Или не знаеш какво значи думата!
прогнозирам по собствен метод.. така че каквото и да ти обясня - няма да разбереш!
Мисля, че в болднатото е ключът към този спор. Не знам, може и да си прав за себе си, но тук, изключая Марая и още 1-2 ника, никой не се занимава професионално с това. Наистина сме лаици и интересите ни в астролгиятане надхвърлят бита и темите покрай него.  :blink:

« Отговор #78 -: Август 28, 2013, 09:46:49 pm »

А аз мислех да си изпрося астрологично утешение от теб, че от години ям хурката по всички фронтове.  :blink:

твоята кардинална грешка е, че се асоциираш с Уран. Мисля, че е адски неподходящо.
Не се програмираш правилно сама... а после се оплакваш! ))))

Какво значи за теб "астрологично утешение"?

*

Uran

• 6041
« Отговор #79 -: Август 28, 2013, 09:48:16 pm »

твоята кардинална грешка е, че се асоциираш с Уран. Мисля, че е адски неподходящо.
Не се програмираш правилно сама... а после се оплакваш! ))))
Дай идея.
Аз си мисля, че го омилостивявам.