И аз не обичам САЩ. И не говоря за обикновените американци, въпреки че повечето от тях са много лесно манипулируеми, ами за лидерите им, както и за разни самопровъзгласили се за богове като Рокфелер, Ротшилд (неслучайно винаги евреи стоят в дъното на всеки един конфликт) и други разни финансисти, бизнесмени и тем подобни.
Eвреите..
И на мен ми харесва написаното тук и затова го цитирам. Тук много се имат за християни. Ами какви християни са като не знаят, че черно на бяло в Библията пише, че евреите са избраният народ. Педпочитат да четат теории на конспирацията. Подобни на теории дето са ги чели тези дето са гласували за Хитлер преди тях. О свещена простота!
Влизам след отпуската да чета темата. Викам си, те сега са обсъдили астрологичните аспекти, и тъй като ме няма в муданната, ще чета наготово.
И какво виждам - 6 страници спор кой е по-по-най-велик, кой кого не харесва, кой кого мрази и не на последно място - кой е богоизбрания народ!
АЛОУУУУУУ!!!! Вие не сте у ред, да знаете

Първо, нека си говорим за астрология.
Второ, този форум е на Марая, за съжаление, и аз споделям в една голяма част мнението на Калоян-Иван или който и да е там. НО не ми пука. Влизам тук не заради нея, нищо, че касовия апарат върти в нейния джоб. Редно е и останалите сами да правят своя избор, а не някой си Сульо Пулев да ги гони. `Ш мъ прощааш, Нерил или къвто беше, ама не си прав/а. Като те дразни някой, игнорирай го. Но ти си прекалено първосигнален и неспособен да се самоконтролираш и вероятно затова така реагираш. Владей Марса си.
Трето. Абе, мама му стара, Ропотамо, НИЕ ДА МРЕМ ЛИ, след като богоизбраните са евреите?

Затова ли прочистват света от останалата сган? Или просто Бог ги е избирал по други критерии? Да ти кажа, не ми пука за евреите. Пука ми за хората, без значение какви са. А докато се делят сами от останалите на някакъв си признак, няма да ме вълнуват евреите. Древните са казали - докато си в Рим, дръж се като римлянин. Ти, ако си от богоизбраните, иди там, където се помещават те.
Аз, с моя ретро Марс (давам го за пример, тъй като се зачекна и тази тема) не разбирам защо сами се дърляте, карате, разделяте и дразните при положение, че, освен психолозите, вие сте едни от най-запознатите с причините един човек да реагира по определен начин. Цялото това поведение ме навежда на мисълта, че не сте усвоили астрологията, въпреки че парадирате за това. Не сте толерантни към другия. Не сте единни. Вие сте причината за подобни конфликти, а се обявявате срещу тях.
Всички имат парво да са в този форум, щом той е публичен. Всички имат право да си пишат прогнозите и другите, ако искат, да ги четат. Всички имат право да са конкретни или мъгляви. Това е стил на поведение - единият застава зад себе си, а другият застава зад каквото стане. Всички са богоизбрани, щом са на тази земя - живеят, дишат и никой няма право да им го отнеме.
Пфуууууууу! А за останалите - Господ си събира вересиите, в това няма съмнение.
Уважавайте се повече, липсата на уважение към отсрещния говори за личностни проблеми.
Пожелавам повече усмивки на всички съфорумци и не бъдете злобни един към друг.