Здравей Гост

Войната в Близкия изток

• 308 Отговора
  • 55887 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Войната в Близкия изток
« Отговор #100 -: Август 28, 2013, 10:37:20 pm »

Аз съм си казал позицията за теб....
А ти си пускай оферти, анкети и ме цитирай...
Действай и така...:))))
Жал ми е да се подигравам с теб и да просиш пари уж за кауза...
Просто повече мисля да те игнорирам, то все едно на умрело куче нож да вадиш...
Ама като те кефи и ти се вдигат акциите...май само това се вдига..:)))

1. не прося пари, а както казах, наказвам твоята арогантност! Парите не са за мен.
2. ами бъди мъж и си спази думите - игнорирай ме. Обаче цял ден се занимаваш с мен и даже вече ме гониш от форума.
3. моите акции са си високи отдавна.. още преди да се появиш тук... така че... не се ласкай, че имаш някакви заслуги!

Всеки има акции... ;D
Но..опозето Юпитер/Плутон е ЗЕМЕТРЪС за всички борси...в това число и фондови...
Луната е намаляваща...Така,че не ПРОДАВАЙ! ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #101 -: Август 28, 2013, 10:37:48 pm »
Хайде...,къде е лулата на мира!
ЗАРАВЯЙТЕ ТОМАХАВКИТЕ ;D...Марс отива в ЛЪффф..,давайте го по-паркетно... ;D :P ;)

http://www.youtube.com/watch?v=vqsJp2tfP24&list=PL20D3E76C01230CB9
Идеално...само място трябва...
Организирай парти за форумците тук...
По скоро такава анкета трябва да се пусне..:)

Много пъти съм го првила... ;D
Това е добра идея... ;)
За кога?
Много пътувам..във вторник съм в София...Вече една съфорумка е организирана... :P
Ами казвате дата, час и място и съм там...
В петък само да не е , защото мисля да изпъна към моренцето..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #102 -: Август 28, 2013, 10:43:21 pm »
Имахме тема за обективността и май всички трябва да отидете там! Като гледам колко сте обективни, всеки гледа само според собствените си разбирания.
Нерил отново плаче като пале пред майка си да се банне Калоян, гроздето е кисело май. От известно време ми е страшно неприятно да влизам във форума, особено откакто се появиха разни нахални, които го обсебиха и оспамиха. Да не говоря и колко ме дразни правописът на някои съфорумци. Казвам ви директно какво мисля, който иска да се обижда. Всичко добро!
Няма драма, казах си мнението и позицията. Винаги съм го правил, независимо че съм нов в този форум.
А човека като иска гласуване и тн...
Аз предлагам лична среща и парти...:))))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #103 -: Август 28, 2013, 10:46:37 pm »
ЗАРАВЯЙТЕ ТОМАХАВКИТЕ ;D...Марс отива в ЛЪффф..,давайте го по-паркетно... ;D :P ;)

Това е добра идея... ;)
За кога?
Много пътувам..във вторник съм в София...Вече една съфорумка е организирана... :P

Значи..,ако не е в Софето...ще е на морето... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Август 28, 2013, 10:49:26 pm »
Имахме тема за обективността и май всички трябва да отидете там! Като гледам колко сте обективни, всеки гледа само според собствените си разбирания.
Нерил отново плаче като пале пред майка си да се банне Калоян, гроздето е кисело май. От известно време ми е страшно неприятно да влизам във форума, особено откакто се появиха разни нахални, които го обсебиха и оспамиха. Да не говоря и колко ме дразни правописът на някои съфорумци. Казвам ви директно какво мисля, който иска да се обижда. Всичко добро!

Пълна ми е пощата с Молби да бъде Баннат Калоян... ;D
Питаш ли ме? :-\ :rolleyes:
ЗА ВСЕКИ ИМА МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО! ;D

« Отговор #105 -: Август 28, 2013, 10:51:18 pm »

Това е добра идея... ;)
За кога?

Йес...:)

« Отговор #106 -: Август 28, 2013, 10:54:55 pm »

ами ето сега ще видим колко са пилците.. вече идва есен!
Ще ги преброим ... точно! ... и молбите, и мелбите!
« Последна редакция: Август 28, 2013, 11:00:36 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Август 28, 2013, 11:13:39 pm »

ами ето сега ще видим колко са пилците.. вече идва есен!
Ще ги преброим ... точно! ... и молбите, и мелбите!

Няма есен...има само пролет в душата ми...Вероятно и в твоята ще настъпи... ;) ;D
Иначе..,много,ама мнооого обичам есента.
Красив сезон..като жена на попрището жизнено в средата... ;)Душата ми пролетнна...опита ми есенен...
НЯМА ДА БРОЯ..НИЩО ДРУГО ОСВЕН КРАСОТАТА НА ТОВА УЧИЛИЩЕ НАРЕЧЕНО ЖИВОТ! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=CM0nZKwtzIE

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #108 -: Август 29, 2013, 12:46:26 am »

Това е добра идея... ;)
За кога?

Тука, на морето Марая. Сега докато са отворени заведенията по морето!!! :)))
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #110 -: Август 29, 2013, 08:57:19 am »
Аз съм нов в този сайт и имах наистина намерението да науча за астрологията нещо, знание за самият мен.
Извинявам се на всички в желанието ми за знание да съм нахалствал и задавал глупави и най вече повтарящи се въпроси.
Ако има начин настоявам Калоянчо или де да го знам какъв е да бъде блокиран и изтрит.
Моля за това.
Ако има желание нека се пререгистрира пак, като преосмисли поведението и писаниците си.
И нека този жълт картон, да излекува социопатията на този човек.
Нека всеки който се интересува от астрология и има желание( при мен бе с блъскане с лакти както е видно от темата за новорегистрираните), бъде тук, а не хора които избиват комплексите си в най крайна и обидна форма(особено агресивни към жени)
Не искам в желанието ми да осмея този, да се разсейвам с желанието ми за знания.

Според мен тумора се реже до живо месо...
НЕКА И МОЛЯ МОДЕРАТОРА ДА ПОГЛЕДНЕ ИЛИ НАЙ МАЛКОТО ВЗЕМЕ В ПРЕДВИД МОЛБАТА МИ.

Нерил, аз споделям чувствата ти към приноса на Калоян тук. Или се самоизтъква или се заяжда с някого (което си е пак разновидност на първото).. Като на мен самоизтъкването щом не е за сметка на някой друг не ми пречи. Обаче ти писва да се отбаняваш от самоцелни атаки и да обяснаваш, че ни си казал това,  ами онова.  това ме изнервя силно. Всеки от време на време препречва рога с някого в името на някакви вярвания. Аз го правя често. Но когато това е само " Огледалце, огледалце от стената..." работата вече замирисва на патология.
Преди време аз също призовах Калоян да се махне. Не молих Марая да го трие, а се обърнах лично към него, в специална тема и го приканих да си ходи. И досега не знам дали съм била права. Всъщност волята е негова. И той избра да не си ходи. Приемам това. Ние също имаме избор. Да го търпим и приемаме такъв какъвто е, или не.  Марая е права. От всеки учим.

« Отговор #111 -: Август 29, 2013, 09:06:06 am »
Аз съм нов в този сайт и имах наистина намерението да науча за астрологията нещо, знание за самият мен.
Извинявам се на всички в желанието ми за знание да съм нахалствал и задавал глупави и най вече повтарящи се въпроси.
Ако има начин настоявам Калоянчо или де да го знам какъв е да бъде блокиран и изтрит.
Моля за това.
Ако има желание нека се пререгистрира пак, като преосмисли поведението и писаниците си.
И нека този жълт картон, да излекува социопатията на този човек.
Нека всеки който се интересува от астрология и има желание( при мен бе с блъскане с лакти както е видно от темата за новорегистрираните), бъде тук, а не хора които избиват комплексите си в най крайна и обидна форма(особено агресивни към жени)
Не искам в желанието ми да осмея този, да се разсейвам с желанието ми за знания.

Според мен тумора се реже до живо месо...
НЕКА И МОЛЯ МОДЕРАТОРА ДА ПОГЛЕДНЕ ИЛИ НАЙ МАЛКОТО ВЗЕМЕ В ПРЕДВИД МОЛБАТА МИ.

Нерил, аз споделям чувствата ти към приноса на Калоян тук. Или се самоизтъква или се заяжда с някого (което си е пак разновидност на първото).. Като на мен самоизтъкването щом не е за сметка на някой друг не ми пречи. Обаче ти писва да се отбаняваш от самоцелни атаки и да обяснаваш, че ни си казал това,  ами онова.  това ме изнервя силно. Всеки от време на време препречва рога с някого в името на някакви вярвания. Аз го правя често. Но когато това е само " Огледалце, огледалце от стената..." работата вече замирисва на патология.
Преди време аз също призовах Калоян да се махне. Не молих Марая да го трие, а се обърнах лично към него, в специална тема и го приканих да си ходи. И досега не знам дали съм била права. Всъщност волята е негова. И той избра да не си ходи. Приемам това. Ние също имаме избор. Да го търпим и приемаме такъв какъвто е, или не.  Марая е права. От всеки учим.
Виж, на мен ми е забавно да се хиля на социопатията му...Негова си е...Ама да е смешен и да се приема на сериозно и да се заяжда с жени и да извърта думи и проси пари за дарения...Съмнително ми е...
Тея който му се кефят, няма да мине много време и ще го отсвирят, ще видиш...
Най малкото не знаят, кой е какъв е и тн...
И ще си влезе в ролята...
Профи Вуки...:))))

« Отговор #112 -: Август 29, 2013, 09:24:19 am »
Нерил, гледай да не облечеш пак някоя нацистка униформа за партито с Марая, че би било, как да го кажа меко, insensitive.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #113 -: Август 29, 2013, 09:25:30 am »
Нерил, гледай да не облечеш пак някоя нацистка униформа за партито с Марая, че би било, как да го кажа меко, insensitive.

Би било intensive ))

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #114 -: Август 29, 2013, 09:31:23 am »
http://www.vesti.bg/sviat/blizak-iztok-i-afrika/sasht-asad-e-izpolzval-himicheskite-oryzhiia-5992576
Благодаря за препратката, но чак толкоз руса не съм, че да не смогна да отворя новинарски сайт и прочета к'во стаа по света и у нас  ;D
имах предвид, че посетих темата с намерението да прочета астрологичен поглед, по-скоро погледи, върху събитията, все пак темата е в графа “Астрология“, не в разни други

Akruks, мила.. не си ли забелязала, че всяка тема рано или късно става дискусия далеч от астрологията  ;D ;D ;D Това е чара на форума  ;D ;D

« Отговор #115 -: Август 29, 2013, 09:39:00 am »

Би било intensive ))
;D

*

satin_

« Отговор #116 -: Август 29, 2013, 09:48:11 am »
http://www.vesti.bg/sviat/blizak-iztok-i-afrika/sasht-asad-e-izpolzval-himicheskite-oryzhiia-5992576
Благодаря за препратката, но чак толкоз руса не съм, че да не смогна да отворя новинарски сайт и прочета к'во стаа по света и у нас  ;D
имах предвид, че посетих темата с намерението да прочета астрологичен поглед, по-скоро погледи, върху събитията, все пак темата е в графа “Астрология“, не в разни други

Не, не беше заради твоя пост  :blink: Те всички теми в последно време май са за графа разни.

Постнах го главно заради този абзац:

Цитат
Според съобщения от Техеран командирът на елитното подразделение "Ал Кудс", влизащо в състава на Корпуса на гвардейците на ислямската революция, ген. Касем Сулеймани предупреждава Запада, че "в отговор на всяка ракета, която падне върху Дамаск, ще се изстрелва сирийска реката по Тел Авив".

« Отговор #117 -: Август 29, 2013, 10:23:12 am »

Би било intensive ))
На това парти имаше евреи...
А иначе споко, на морето мисля да съм по како дойде облечен...
Важна е компанията, не кой какъв е и тн...
:))))))

« Отговор #118 -: Август 29, 2013, 10:42:55 am »

пусни си една тема за морето, или ходи в Дрън-Дрън да се хвалиш как ще "пътуваш с моторчето си към дъното на морето"...
тук все пак темата е сериозна - за войната в Сирия.
Така ми вземаш палмата за спамерство! Досега "официално" аз бях неин носител ... ама ти прекали!!!!!
« Последна редакция: Август 29, 2013, 10:51:00 am от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Yaya

• 2265
« Отговор #119 -: Август 29, 2013, 02:02:09 pm »
И аз не обичам САЩ. И не говоря за обикновените американци, въпреки че повечето от тях са много лесно манипулируеми, ами за лидерите им, както и за разни самопровъзгласили се за богове като Рокфелер, Ротшилд (неслучайно винаги евреи стоят в дъното на всеки един конфликт) и други разни финансисти, бизнесмени и тем подобни.

Eвреите..

И на мен ми харесва написаното тук и затова го цитирам. Тук много се имат за християни. Ами какви християни са като не знаят, че черно на бяло в Библията пише, че евреите са избраният народ. Педпочитат да четат теории на конспирацията. Подобни на теории дето са ги чели   тези дето са гласували за Хитлер преди тях. О свещена простота!

Влизам след отпуската да чета темата. Викам си, те сега са обсъдили астрологичните аспекти, и тъй като ме няма в муданната, ще чета наготово.
И какво виждам - 6 страници спор кой е по-по-най-велик, кой кого не харесва, кой кого мрази и не на последно място - кой е богоизбрания народ!
АЛОУУУУУУ!!!! Вие не сте у ред, да знаете  ;D
Първо, нека си говорим за астрология.
Второ, този форум е на Марая, за съжаление, и аз споделям в една голяма част мнението на Калоян-Иван или който и да е там. НО не ми пука. Влизам тук не заради нея, нищо, че касовия апарат върти в нейния джоб. Редно е и останалите сами да правят своя избор, а не някой си Сульо Пулев да ги гони. `Ш мъ прощааш, Нерил или къвто беше, ама не си прав/а. Като те дразни някой, игнорирай го. Но ти си прекалено първосигнален и неспособен да се самоконтролираш и вероятно затова така реагираш. Владей Марса си.
Трето. Абе, мама му стара, Ропотамо, НИЕ ДА МРЕМ ЛИ, след като богоизбраните са евреите???? Затова ли прочистват света от останалата сган? Или просто Бог ги е избирал по други критерии? Да ти кажа, не ми пука за евреите. Пука ми за хората, без значение какви са. А докато се делят сами от останалите на някакъв си признак, няма да ме вълнуват евреите. Древните са казали - докато си в Рим, дръж се като римлянин. Ти, ако си от богоизбраните, иди там, където се помещават те.

Аз, с моя ретро Марс (давам го за пример, тъй като се зачекна и тази тема) не разбирам защо сами се дърляте, карате, разделяте и дразните при положение, че, освен психолозите, вие сте едни от най-запознатите с причините един човек да реагира по определен начин. Цялото това поведение ме навежда на мисълта, че не сте усвоили астрологията, въпреки че парадирате за това. Не сте толерантни към другия. Не сте единни. Вие сте причината за подобни конфликти, а се обявявате срещу тях.
Всички имат парво да са в този форум, щом той е публичен. Всички имат право да си пишат прогнозите и другите, ако искат, да ги четат. Всички имат право да са конкретни или мъгляви. Това е стил на поведение - единият застава зад себе си, а другият застава зад каквото стане. Всички са богоизбрани, щом са на тази земя - живеят, дишат и никой няма право да им го отнеме.
Пфуууууууу! А за останалите - Господ си събира вересиите, в това няма съмнение.
Уважавайте се повече, липсата на уважение към отсрещния говори за личностни проблеми.
Пожелавам повече усмивки на всички съфорумци и не бъдете злобни един към друг.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер