http://www.dnes.bg/world/2013/08/29/rusiia-i-franciia-stiagat-flota-si-v-sredizemno-more.197705Калояне, ставаш буквалист. Водна атака не означава, че с водни бомбички ще се стрелят, но не съм толкова дребнава

днес съм на център и ми е кеф.
Сънили е права, но никъде не е казала, че Сирия е в Европа. Дарлинг, аз те разбрах, мерси за отговора. Така е, искат контрол над Европа, но пък на мен ми се ще да спрат да си използват оръжията тук. Сигурно се сещате, че за началото на ВСВ, май Айзенхауер беше, но може и да бъркам, е обещал, че американски войници няма да участват в европейската война, тъй като американците не са искали война. Поради тази причина се оставят японците да атакуват Пърл Харбър, дори и да са знаели, че самолетите пътуват вече, не са предупредили собствената си база - с цел да провокират общественото мнение и да го накарат да иска участие във войната. Това е обяснено и от Чомски - манипулация на общественото мнение.
Лошото е, че много хора смятат, че хим. атака е от Сирия, и не допускат да е инсценировка. Лично за себе си съм преценила, че е умишлен повод от Запада да нападне.
Въпросът е кога. Може Калоян да е прав.
И ан мен като Акрукс ми е интересно да чета. А способните нека пишат, аз претенции за такава нямам