за съжаление, и аз споделям в една голяма част мнението на Калоян-Иван или който и да е там.
а къде ти е разликата с моята прогноза?
Каква е твоята!? Това е любопитно вече.
Нямам, защото не съм достатъчно близка с муданната астрология. Ако държиш да се изкажа, дори и неподготвена, ок - до 12 септ. Марс ще е в куинконс с Нептун - може да се започне с удари от морето, но Нептун е ретро, те няма да поразяват цели. По-късно Марс ще е в тригон с Уран - и двете планети в огнени знаци, както и в куинконс с Плутон. Друг негов аспект ще е квадратът със Съвпада на Сатурн и Венера, дори и с голяма орбиса. Въобще, Марс е доста аспектиран в Лъв. Допускам да има удари заради тригона с Уран, но куинконсите няма да позволят ударите да са масирани или да са началото на нещо по-сериозно. Не и сега. Сега САЩ само ще запалят фаса, колкото да измият срама в международен план, щото бяха категорични за удари. Смятам, че Хисбула ще удари Израел и така Сирия ще отговори косвено, чрез подкрепата на Ливан.
Тъй като Русия, Китай, Иран, Ливан, а напоследък и Египет стоят зад Сирия, не смятам, че понастоящем ще има сериозна офанзива. Но аз следя ситуацията и като политика, и като геополитика. Рано е да свалят Сирия. А и Русия няма явно да се включи, защото в моента тя прегрупила арсенала си и се превъоръжава. Всички имат нужда от време, само САЩ бързат, щото Ротшилд икомпания ги притискат. Да ме прощават сестрите еврейки тук

И още нещо, вероятно ще чакат новолуние.