Здравей Гост

Войната в Близкия изток

• 308 Отговора
  • 55981 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Войната в Близкия изток
« Отговор #120 -: Август 29, 2013, 02:06:41 pm »
 ;D Като видях твой пост и веднага влязох. )))

Е, как не те домързя да се обясняваш. Твоят ретрото как е днес? )))))

*

Yaya

• 2265
« Отговор #121 -: Август 29, 2013, 02:13:53 pm »
НОВАААААААААААААА
Кво да ти кажа, Марсът е на морето и се пече. В момента Уран е в действие. ОТНОВО! ;D ;D ;D Взе да ми идва ташкън тоя див Уран. А не ми е най-аспектираната планета!!!!  :-[
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #122 -: Август 29, 2013, 02:15:10 pm »
Ще ни отминат и тези транзити! )))) Няа съ плашиш.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #123 -: Август 29, 2013, 02:16:39 pm »
Аз съм на 1 ръка разстояние да му се поддам отново на ретро Уран в 6ти  като У4 ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #124 -: Август 29, 2013, 02:17:24 pm »
Дълго те държи! ))) Аз вече те бях забравила.

« Отговор #125 -: Август 29, 2013, 02:29:07 pm »
Цитат

за съжаление, и аз споделям в една голяма част мнението на Калоян-Иван или който и да е там.

а къде ти е разликата с моята прогноза?
Каква е твоята!? Това е любопитно вече.

И аз така, абсолютно споделям мнението на Яя, но за религиозни спорове тук няма да говорим, че ще стане страшно. Ще видим септември ще има ли война или не, а дотогава няма смисъл от всички спорове за това кой е по-велик. Овенът е най-велик, да ви светна аз :ariess:

Не, Луна в Рак (което е утре) е най-силно за начало, но аз държа, че ще е при Луна в Скорпион!
« Последна редакция: Август 29, 2013, 02:34:16 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Yaya

• 2265
« Отговор #126 -: Август 29, 2013, 02:45:12 pm »
Цитат

за съжаление, и аз споделям в една голяма част мнението на Калоян-Иван или който и да е там.

а къде ти е разликата с моята прогноза?
Каква е твоята!? Това е любопитно вече.

Нямам, защото не съм достатъчно близка с муданната астрология. Ако държиш да се изкажа, дори и неподготвена, ок - до 12 септ. Марс ще е в куинконс с Нептун - може да се започне с удари от морето, но Нептун е ретро, те няма да поразяват цели. По-късно Марс ще е в тригон с Уран - и двете планети в огнени знаци, както и в куинконс с Плутон. Друг негов аспект ще е квадратът със Съвпада на Сатурн и Венера, дори и с голяма орбиса. Въобще, Марс е доста аспектиран в Лъв. Допускам да има удари заради тригона с Уран, но куинконсите няма да позволят ударите да са масирани или да са началото на нещо по-сериозно. Не и сега. Сега САЩ само ще запалят фаса, колкото да измият срама в международен план, щото бяха категорични за удари. Смятам, че Хисбула ще удари Израел и така Сирия ще отговори косвено, чрез подкрепата на Ливан.
Тъй като Русия, Китай, Иран, Ливан, а напоследък и Египет стоят зад Сирия, не смятам, че понастоящем ще има сериозна офанзива. Но аз следя ситуацията и като политика, и като геополитика. Рано е да свалят Сирия. А и Русия няма явно да се включи, защото в моента тя прегрупила арсенала си и се превъоръжава. Всички имат нужда от време, само САЩ бързат, щото Ротшилд икомпания ги притискат. Да ме прощават сестрите еврейки тук ;D
И още нещо, вероятно ще чакат новолуние.

А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #127 -: Август 29, 2013, 02:49:33 pm »
Поклон и респект, "сестро"!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #128 -: Август 29, 2013, 02:52:15 pm »
Поклон и респект, "сестро"!

мноо съм дООбра, а?  :lol:

А Шопенхауер

« Отговор #129 -: Август 29, 2013, 02:53:55 pm »
Да, добра си.. остава и да познаеш! )))
само това е критерия кой е добър!

новолуние - 5 октомври - ми се вижда далече. Цял месец претопляне на обяда... Надали!

Луната влиза в скоприон около 4 сутринта на 9.09... Точно по това време се правят ударите... рано сутрин.
Мисля, че е доста подходяща дата...  След 2 дни е 11 септември и общественото мнение в САЩ ще е на патриотична вълна!
Това ще е алиби, за да се тушират критиките срещу намесата.

*

Нова

• 3491
« Отговор #130 -: Август 29, 2013, 02:55:14 pm »
5 септември има новолуние!

Яя, каквото и да е, звучиш много уверено и компетентно, убедително някак. )))
И логично.

« Отговор #131 -: Август 29, 2013, 02:58:00 pm »

И логично.

доколкото разбрах тя говори за следващото новолуние, не за това сега в септември, преди 12 септември.
Хора, казвайте дати! така стават грешки!!!!
Яя, коя дата имаш предвид!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #132 -: Август 29, 2013, 02:58:45 pm »

И логично.
Да, това новолуние имах предвид. Следва да се отбележи, че всички аспекти ще са предстоящи - може така да се развие атаката. Може на час по лъжичка да е. Но споделям мнение от форума, че и астрокартата е погледната също.
Интересно за мен ще е дали и Асад е погледнал картата, за да знае кога да отвърне на удара и до кога да си трае. Все пак, древна Персия е там.  ;) Казвала ли съм, че съм твърдо зад Асад?

А Шопенхауер

« Отговор #133 -: Август 29, 2013, 03:01:39 pm »
Ако говориш да 5-ти септември - нямаме много различия по (графика!
Аз говоря за удари на 9-ти, а за 11-ти - начало на по-сериозна операция.
« Последна редакция: Август 29, 2013, 03:08:17 pm от Калоян Иванов »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #134 -: Август 29, 2013, 03:01:52 pm »

И логично.

доколкото разбрах тя говори за следващото новолуние, не за това сега в септември, преди 12 септември.

Абе, човече, това ми е първата муданна прогноза, бре, чадоо.... Ако позная... ще е .....  :sagittariuss:

А Шопенхауер

« Отговор #135 -: Август 29, 2013, 03:06:01 pm »

И логично.

Абе, човече, това ми е първата муданна прогноза, бре, чадоо.... Ако позная... ще е .....  :sagittariuss:
Виж сега ти прочетох дългите писания...Съгласен съм, тук не е да се дарадори, ама тоя човечец го взех на подбив, защото се е взел на сериозно...
Виж в другата тема в каква мизерия живее, дървена дограма, стари мебели, евтини хранителни продукти и дава акъл на хората...
И неговите последователи кълнат, като жаби...Е какво му се разправяш...?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #136 -: Август 29, 2013, 03:07:57 pm »
Нерил....говориш за грешният човек, снимките бяха на Нова... не на Калоян.. и това е адска снобария... моля те недей така...
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #137 -: Август 29, 2013, 03:10:07 pm »
Обаче съм в недоумение какво значи изречението:
Цитат
може да се започне с удари от морето, но Нептун е ретро, те няма да поразяват цели.
какво ще поразяват? Гарги из въздуха ли?+

другото странно:
Цитат
куинконсите няма да позволят ударите да са масирани или да са началото на нещо по-сериозно
значи ударите могат да бъдат само сериозни - за да се извади от строя голям военен потенциал, за да не може Сирия да отговори, като удари на свой ред Израел... Първо ще й ударят ракетите и локационните станции! Да я ослепят, за да не може да се сражава по въздух. После вече влизат командосите по суша и почват да прочистват терена с подкрепа от сателити...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #138 -: Август 29, 2013, 03:10:50 pm »
Ако говориш да 5-ти септември - нямаме много различия по (графика!
Аз говоря за удари на 9-ти, а за 11-ти - начало на по-сериозна операция.

Обаче съм в недоумение какво значи изречението:
Цитат
може да се започне с удари от морето, но Нептун е ретро, те няма да поразяват цели.
какво ще поразяват? Гарги из въздуха ли?+

другото странно:
Цитат
куинконсите няма да позволят ударите да са масирани или да са началото на нещо по-сериозно

Моменталистически обяснявам:

Няма да се поразяват важни цели, въпреки заявката на Обама за това. Помниш ли в Либия как започна? Отстреляха им ПВОто. Тук няма да им стиска, ще стрелят по някой завод за кисело мляко или локум, според мен, но ще стрелят, за да стрелят. В пресата, разбира се, ще пише, че са поразили важни обекти на противника - за обърсване на гордия хамерикански сопол.

За куинконсите - знаеш, че те са напасване, нагаждане към ситуацията. Ще се реагира към момента. САЩ ще се държат като малките деца - 2 мин удар по цел и 5 мин ослушване за реакцията на РИК (че ми е по-лесно на Русия, Иран и Китай така да им викам).
Така мисля аз. Ще започне началото на септември, колкото да започне, да си премерят пишките. Няма да е като в "арабската пролет" - целенасочено и агресивно.

Кало, виж затъмнението ноември - Марс в Дева, сакстил затъмнението в Скорипон. То пък секстил Плутон..... Какво мислиш за тогава?

А Шопенхауер

« Отговор #139 -: Август 29, 2013, 03:13:31 pm »
3 ноември е много далеч!
моята прогноза беше, че нещата ще се развият за 1 месец .. до 15-16 октомври...

може е да сбъркам, но това ми е прогнозата от началото на април! Все пак е правена преди 5 месеца. )))
Още съм под нейно влияние... вътре в нея съм ... Правя само малка корекция - издърпвам събитията с два дена напред.
Иначе ще излезе, че се нагаждам към събитията. ))))
Все пак не върви да се отмятам ... нали съм мъж! - Мъжка дума - хвърлен камък ... по гаргите!   ;D ;D ;D ;D