Здравей Гост

Войната в Близкия изток

• 308 Отговора
  • 55882 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Войната в Близкия изток
« Отговор #80 -: Август 28, 2013, 09:49:37 pm »
Не съм забелязала знаещите хора в т.число добри като астролози  в този форум да ги напира да наставляват някого. Защо ли ? Даже казват, че са ... любители, лаици.  ;D

никого не наставлявам. Сама си противоречиш! Току-що каза, че не давам обосновка, а сега твърдиш че наставлявам хората.
Не уча никого как да прогнозира! Така че не ме обявявай за наставник. Или не знаеш какво значи думата!
прогнозирам по собствен метод.. така че каквото и да ти обясня - няма да разбереш!

Хептен се обърках  ;D Може ли някой да ми обясни на русата главица какво е общото между астрологична обосновка и наставлявам. :rakeattack:  Както ти написах в темата, не се надценявай и не подценявай тези отсреща, защото понякога стават много смешни ситуации. Когато те поканят да даваш уроци давай.  Някой да е искал от теб да го учиш ? Иначе като цяло оставам с такова впечатление от коментарите ти във форума все поучаваш и даваш акъл на някой и му обясняваш колко е прост. Ето ти наставление в действие.

А що се касае прогнозите кога съм казала, че е лесно ? За другото ти търсиш да се съревноваваш, за да усетиш вкуса на това, че си познал, не аз. Въпросът по-скоро е, че казваш че на Марая са общи приказки, но твоята прогноза за земетресенията с какво се различава ? 

*

Uran

• 6041
« Отговор #81 -: Август 28, 2013, 09:50:03 pm »

А аз мислех да си изпрося астрологично утешение от теб, че от години ям хурката по всички фронтове.  :blink:

твоята кардинална грешка е, че се асоциираш с Уран. Мисля, че е адски неподходящо.
Не се програмираш правилно сама... а после се оплакваш! ))))

Какво значи за теб "астрологично утешение"?
Край на  ограниченията и изолацията. Само цветя и рози. :blink:

Прекръсти ме, пък после ще ти пратя бяла риза. ;D

« Отговор #82 -: Август 28, 2013, 09:52:34 pm »

А аз мислех да си изпрося астрологично утешение от теб, че от години ям хурката по всички фронтове.  :blink:

твоята кардинална грешка е, че се асоциираш с Уран. Мисля, че е адски неподходящо.
Дай идея.
Аз си мисля, че го омилостивявам.

как точно го омилостивяваш? Както Литвиненко полоний-210 ли? Радиоактивното си е радиоактивно. Бягай от него!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #83 -: Август 28, 2013, 09:53:05 pm »
Аз съм нов в този сайт и имах наистина намерението да науча за астрологията нещо, знание за самият мен.
Извинявам се на всички в желанието ми за знание да съм нахалствал и задавал глупави и най вече повтарящи се въпроси.
Ако има начин настоявам Калоянчо или де да го знам какъв е да бъде блокиран и изтрит.
Моля за това.
Ако има желание нека се пререгистрира пак, като преосмисли поведението и писаниците си.
И нека този жълт картон, да излекува социопатията на този човек.
Нека всеки който се интересува от астрология и има желание( при мен бе с блъскане с лакти както е видно от темата за новорегистрираните), бъде тук, а не хора които избиват комплексите си в най крайна и обидна форма(особено агресивни към жени)
Не искам в желанието ми да осмея този, да се разсейвам с желанието ми за знания.

Според мен тумора се реже до живо месо...
НЕКА И МОЛЯ МОДЕРАТОРА ДА ПОГЛЕДНЕ ИЛИ НАЙ МАЛКОТО ВЗЕМЕ В ПРЕДВИД МОЛБАТА МИ.
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Uran

• 6041
« Отговор #84 -: Август 28, 2013, 09:55:54 pm »

Дай идея.
Аз си мисля, че го омилостивявам.

как точно го омилостивяваш? Както Литвиненко полоний-210 ли? Радиоактивното си е радиоактивно. Бягай от него!
Ееее, не съм мислила за Уран като за токсичен отпадък, макар и тази гледна точка да не е лоша.  По- скоро революционер във всички смисли, хладен, дистанциран, гениален- такива неща.

« Отговор #85 -: Август 28, 2013, 09:56:49 pm »
... но твоята прогноза за земетресенията с какво се различава ?

моята прогноза се различава с това, че е по-конкретна и се сбъдна много точно, което е доказателство, че е точна!
дали съм я обосновал (тоест, дали съм ти обяснил на теб, така че да я разбереш, на какво почива) е друг въпрос!
Но ти каза, че така може всеки. Е, като може всеки, пробвай ти да видим дали можеш. Ти нали си всеки!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #86 -: Август 28, 2013, 10:01:04 pm »
Аз съм нов в този сайт и имах наистина намерението да науча за астрологията нещо, знание за самият мен.
Извинявам се на всички в желанието ми за знание да съм нахалствал и задавал глупави и най вече повтарящи се въпроси.
Ако има начин настоявам Калоянчо или де да го знам какъв е да бъде блокиран и изтрит.
Моля за това.
Ако има желание нека се пререгистрира пак, като преосмисли поведението и писаниците си.
Нека всеки който се интересува от астрология и има желание( при мен бе с блъскане с лакти както е видно от темата за новорегистрираните), бъде тук, а не хора които избиват комплексите си в най крайна и обидна форма(особено агресивни към жени)
Не искам в желанието ми да осмея този, да се разсейвам с желанието ми за знания.

Ето ме...Аз съм модератора. ;D
Неее..,не си прав!
Точно това е астрологията.
И така се учи...
Виж мунданната карта! Какви аспекти има...къде е транзита на Марс.Вероятно активира картата на Калоян. По време на определени лунни фази той е прекалено активен...НЯМАМ ВРЕМЕ...ПРОСТО НЯМАМ ВРЕМЕ И СЪМ ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНА , ЧЕ ЩЕ ПОСТРОЯ КАРТАТА МУ!
Планетата Земя има необходимост от всякакви хора.Как иначе да различим полезното от безполезното? :rolleyes:
За теб може да е безполезен..,но за други полезен!За всички има ясто под слънцето..
А това,че нещо в него провокира теб..към подобни мисли....замисли се. :blink: ;)
Има в/у какво...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #87 -: Август 28, 2013, 10:02:49 pm »
Добре ли е , баш днес, да си сменя ника, който имам от коджа години? ;D

« Отговор #88 -: Август 28, 2013, 10:04:45 pm »
Моля за това.

Ето ме...Аз съм модератора. ;D
Неее..,не си прав!
Точно това е астрологията.
И така се учи...
Виж мунданната карта! Какви аспекти има...къде е транзита на Марс.Вероятно активира картата на Калоян. По време на определени лунни фази той е прекалено активен...НЯМАМ ВРЕМЕ...ПРОСТО НЯМАМ ВРЕМЕ И СЪМ ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНА , ЧЕ ЩЕ ПОСТРОЯ КАРТАТА МУ!
Планетата Земя има необходимост от всякакви хора.Как иначе да различим полезното от безполезното? :rolleyes:
За теб може да е безполезен..,но за други полезен!За всички има ясто под слънцето..
А това,че нещо в него провокира теб..към подобни мисли....замисли се. :blink: ;)
Има в/у какво...
Марая избива ме да се подигравам с него, разбираш ли? Даже на самият мен понякога ми е съвестно и жал за него...
Това е истината
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Август 28, 2013, 10:07:17 pm »
Добре ли е , баш днес, да си сменя ника, който имам от коджа години? ;D

Напротив- Ти си доста УРАН...Онзи..,които има дистанс...умее да преминава над злободневието..,не се съобразява с дребните неща...и понякога...когато му писне казва директно: ПРАВО КУМЕ В ЦЪРНИТЕ ОЧИ! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #90 -: Август 28, 2013, 10:10:11 pm »

Марая избива ме да се подигравам с него, разбираш ли? Даже на самият мен понякога ми е съвестно и жал за него...
Това е истината

хич да не ти е жал, пич! (а за "съвестно" трябва да имаш съвест)
На мен изобщо не ми е жал за твоите 250 лева, които ще загубиш и ще дариш на дом за деца, както е "баса"!

« Отговор #91 -: Август 28, 2013, 10:13:38 pm »

Това е истината

хич да не ти е жал, пич! (а за "съвестно" трябва да имаш съвест)
На мен изобщо не ми е жал за твоите 250 лева, които ще загубиш и ще дариш на дом за деца, както е "баса"!
Момче, чети внимателно за какво исках, а ти отхвърли...:)
Оставаш във форума, Марая, коятоя наричаше как ли не те спаси...:)
Кажи и благодаря и легай да спиш...Не се вземаи на сериозно...:))))

« Отговор #92 -: Август 28, 2013, 10:17:46 pm »
няма какво да чета аз. Другите да четат и да решат какво си казал ти:

Според теб, щи има ли война и защо?

Странен въпрос. Ти четеш ли какво пиша... ? Казал съм тук, че ще има война още преди 5 месеца. 
Калоянчо, чета внимателно...:)
Ама това, че се случват събития, дребни напрежения не значи нищо...
За да има война, трябва да има причина, а не да се гадае...
Слагам 500 лева бас, че война няма да има...А само " буря в чаша вода"

Мисля, че трябва да се подиграват на теб. Понеже много е изхвърли...
Така че - приготви си 250 лева другата седмица. Понеже не се хванах с теб на бас - поне да дариш половината сума на някой дом за деца.
После ще пуснеш тук документа за доказателство, че си си платил за самонадеяността!
Повече с теб няма какво да говоря повече.
Тази тема не е твоя - не ми казвай къде да пиша и къде да ходя.
Последно - не съм полубог, а съм цял бог! Така че не ме понижавай в чин~ ))))
Ок, ще даря, ама знаеш ли коя черта в теб най харесвам...? Ако познаеш, сумата ще е 500, обещавам...

*

Asol

• 4140
« Отговор #93 -: Август 28, 2013, 10:20:49 pm »

Не съм забелязала знаещите хора в т.число добри като астролози  в този форум да ги напира да наставляват някого. Защо ли ? Даже казват, че са ... любители, лаици.  ;D

никого не наставлявам. Сама си противоречиш! Току-що каза, че не давам обосновка, а сега твърдиш че наставлявам хората.
Не уча никого как да прогнозира! Така че не ме обявявай за наставник. Или не знаеш какво значи думата!
прогнозирам по собствен метод.. така че каквото и да ти обясня - няма да разбереш!
Мисля, че в болднатото е ключът към този спор. Не знам, може и да си прав за себе си, но тук, изключая Марая и още 1-2 ника, никой не се занимава професионално с това. Наистина сме лаици и интересите ни в астролгиятане надхвърлят бита и темите покрай него.  :blink:

Зависи от гледната точка, а всяка една дискусия или извод по принцип, за да са градивни и да са с тежест имат нужда от аргументи. Това че някой се смята за пъпа на астрологията и си мисли, че размяната на обосновани мнения е причина да учи някого на нещо е негов проблем.  :blink:

« Отговор #94 -: Август 28, 2013, 10:22:57 pm »
няма какво да чета аз. Другите да четат и да решат какво си казал ти:

Според теб, щи има ли война и защо?

Странен въпрос. Ти четеш ли какво пиша... ? Казал съм тук, че ще има война още преди 5 месеца. 
Калоянчо, чета внимателно...:)
Ама това, че се случват събития, дребни напрежения не значи нищо...
За да има война, трябва да има причина, а не да се гадае...
Слагам 500 лева бас, че война няма да има...А само " буря в чаша вода"

Мисля, че трябва да се подиграват на теб. Понеже много е изхвърли...
Така че - приготви си 250 лева другата седмица. Понеже не се хванах с теб на бас - поне да дариш половината сума на някой дом за деца.
После ще пуснеш тук документа за доказателство, че си си платил за самонадеяността!
Повече с теб няма какво да говоря повече.
Тази тема не е твоя - не ми казвай къде да пиша и къде да ходя.
Последно - не съм полубог, а съм цял бог! Така че не ме понижавай в чин~ ))))
Ок, ще даря, ама знаеш ли коя черта в теб най харесвам...? Ако познаеш, сумата ще е 500, обещавам...
Момче бъди мъж и помни като говориш и така...
Аз съм си казал позицията за теб....
А ти си пускай оферти, анкети и ме цитирай...
Действай и така...:))))
Жал ми е да се подигравам с теб и да просиш пари уж за кауза...
Просто повече мисля да те игнорирам, то все едно на умрело куче нож да вадиш...
Ама като те кефи и ти се вдигат акциите...май само това се вдига..:)))

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Август 28, 2013, 10:24:16 pm »
Хайде...,къде е лулата на мира!
ЗАРАВЯЙТЕ ТОМАХАВКИТЕ ;D...Марс отива в ЛЪффф..,давайте го по-паркетно... ;D :P ;)

http://www.youtube.com/watch?v=vqsJp2tfP24&list=PL20D3E76C01230CB9

« Отговор #96 -: Август 28, 2013, 10:25:34 pm »
ЗАРАВЯЙТЕ ТОМАХАВКИТЕ ;D...Марс отива в ЛЪффф..,давайте го по-паркетно... ;D :P ;)

Идеално...само място трябва...
Организирай парти за форумците тук...
По скоро такава анкета трябва да се пусне..:)

« Отговор #97 -: Август 28, 2013, 10:28:09 pm »

1. не прося пари, а както казах, наказвам твоята арогантност! Парите не са за мен.
2. ами бъди мъж и си спази думите - игнорирай ме. Обаче цял ден се занимаваш с мен и даже вече ме гониш от форума.
3. моите акции са си високи отдавна.. още преди да се появиш тук... така че... не се ласкай, че имаш някакви заслуги!

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Август 28, 2013, 10:34:53 pm »

Идеално...само място трябва...
Организирай парти за форумците тук...
По скоро такава анкета трябва да се пусне..:)

Много пъти съм го првила... ;D
Това е добра идея... ;)
За кога?
Много пътувам..във вторник съм в София...Вече една съфорумка е организирана... :P

« Отговор #99 -: Август 28, 2013, 10:36:14 pm »

1. не прося пари, а както казах, наказвам твоята арогантност! Парите не са за мен.
2. ами бъди мъж и си спази думите - игнорирай ме. Обаче цял ден се занимаваш с мен и даже вече ме гониш от форума.
3. моите акции са си високи отдавна.. още преди да се появиш тук... така че... не се ласкай, че имаш някакви заслуги!
Пожелавам ти успех. Ако има парти на форума, ще те черпя едно уиски с много лед...:)
Това е от мен към теб...
Със здраве...:)