Здравей Гост

Войната в Близкия изток

• 308 Отговора
  • 55944 Прегледи
Re: Войната в Близкия изток
« Отговор #160 -: Август 29, 2013, 04:46:08 pm »
това за Турция и кърджалийско не е ново. Писано е още преди 10-тина години...
Предсказание на Слава С....
И става дума не само за К., а за цяло южна България до Бургас!
И Пловдив може да замине даже!

Образовайте се навреме, да не откривате топлата вода!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Yaya

• 2265
« Отговор #161 -: Август 29, 2013, 04:47:28 pm »
ЕЙЙЙЙ и Пловдив ли, Джанъм, и Благоевград ли???  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #162 -: Август 29, 2013, 04:48:22 pm »
това за Турция и кърджалийско не е ново. Писано е още преди 10-тина години...
Предсказание на Слава С....
И става дума не само за К., а за цяло южна България до Бургас!
И Пловдив може да замине даже!

Образовайте се навреме, да не откривате топлата вода!
Виж анализите по тази тема на Професор Вучков...него забрави, да цитираш...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #163 -: Август 29, 2013, 04:51:32 pm »
ЕЙЙЙЙ и Пловдив ли, Джанъм, и Благоевград ли???  ;D

и Пловдив... даже имат апетити до Варна.
Това Смолян, Гоце делчев... За Благоевград.. що слагат там областен от ДПС? Опитват и там да се настанят.
Родопите отидоха, сега борбата е за Пирин и Рила.

Яя, тук някой бръмчи ли или има досадни мухи? Ти чуваш ли нещо?

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #164 -: Август 29, 2013, 04:56:21 pm »
Айде мили мои! Много целувки от Краби за всички!

И бъдете послушни, отивам на зъбар !!  ;D ;D ;D :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #165 -: Август 29, 2013, 04:56:51 pm »
Нека бъдем реалисти.... Кърджалийско е пълно с турци, Хасково..., но Бургас? Созопол? Стара Загора, това вече ми идва фантасмагорично. Според мен става въпрос за югоизточна Бя и Североизточна - Разградско. Коооой ще ги остави цялото Черноморие  ......  ;D Къде ще маам бедър аз тогаз? Нееееее

Отивам на Античния на гизме, докато е още в Българско

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #166 -: Август 29, 2013, 04:57:13 pm »
Айде мили мои! Много целувки от Краби за всички!
И бъдете послушни, отивам на зъбар !!   

айде .. стискаме палци.. Аз отивам да ям!

Коооой ще ги остави цялото Черноморие  ......  ;D Къде ще маам бедър аз тогаз? Нееееее

като ти влезе 100 000 армия с танкове и самолети кой ще ги спре?
нашите 2000 "командоси" и 5 самолета ли? Имаме два батальона за мисии.. дето ходят да охраняват лагери и да правят полева болница?
И като тръгнат, чакат американците да ги въоръжат, щото нямат нищо съвременно!
« Последна редакция: Август 29, 2013, 05:02:44 pm от Калоян Иванов »

« Отговор #167 -: Август 29, 2013, 05:02:10 pm »
Нека бъдем реалисти.... Кърджалийско е пълно с турци, Хасково..., но Бургас? Созопол? Стара Загора, това вече ми идва фантасмагорично. Според мен става въпрос за югоизточна Бя и Североизточна - Разградско. Коооой ще ги остави цялото Черноморие  ......  ;D Къде ще маам бедър аз тогаз? Нееееее

Отивам на Античния на гизме, докато е още в Българско
Ти от Пловдив ли си..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #168 -: Август 29, 2013, 05:03:48 pm »
Яя, излезе ти късмета...
ще те метнат на мотора и ще те водят на море май тези дни.
Браво... Радвам се за теб
маай бедър, докато морето е наше... че после ще ходиш в Кушадасъ

:wink2:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #169 -: Август 29, 2013, 05:05:26 pm »
като ти влезе 100 000 армия с танкове и самолети кой ще ги спре?
нашите 2000 "командоси" и 5 самолета ли? Имаме два батальона за мисии.. дето ходят да охраняват лагери и да правят полева болница?
И като тръгнат, чакат американците да ги въоръжат, щото нямат нищо съвременно!

Хах, я дадът някой рециклиран Ф16, я не или май на портукалците щяхме да им ги купуваме, ако не ме лъже паметта.
Положението е офсайд отвсякъде.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #170 -: Август 30, 2013, 10:17:03 am »
http://www.dnes.bg/world/2013/08/30/velikobritaniia-se-otkaza-ot-voenni-deistviia-v-siriia.197782

Великобритания се отказа от военни действия в Сирия

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #171 -: Август 30, 2013, 10:44:48 am »
Слава Богу..
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #172 -: Август 30, 2013, 03:08:47 pm »
http://www.dnes.bg/world/2013/08/30/velikobritaniia-se-otkaza-ot-voenni-deistviia-v-siriia.197782

Великобритания се отказа от военни действия в Сирия

Това наистина е breaking news...Вечният и неизменен съюзник да се дистанцира!!! Интересно каква позиция ще заемат останалите,  напр. България. Днес сутринта слушах по радиото някаква безумна информация, в която четецът с мазно комсомолско дръзновенеие в гласа обясняваше на  горкия ни народ  колко полезна щяла да е намесата на американската армия и как Сирия трябвало да бъде наказана, дето си позволила да наруши незнамсиквиси конвенции и да употреби хим. оръжие... А тия кой да ги накаже, е.. си  дето  пуснаха  две атомни  бомби по  беззащитни хора и колко още  невинен народ затриха къде ли не по света в името на лицемерното "опазване на световния мир"!
« Последна редакция: Август 30, 2013, 03:14:04 pm от Gauri GanDevi »
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #173 -: Август 30, 2013, 08:12:23 pm »
Не четете новините избирателно. Има и други новини:

Цитат
Френският президент Франсоа Оланд заяви, че военен удар срещу Сирия може да бъде извършен до сряда и че отказът на Великобритания да се намеси не променя с нищо френската позиция по въпроса.
„Франция иска решителни и пропорционални действия срещу режима в Дамаск,” каза Франсоа Оланд в интервю за в. „Монд”, цитиран от БТА и "Фокус".
Той не изключи нанасянето на въздушни удари преди сряда, когато френският парламент ще гласува резолюция за Сирия.

Този път ще се ползват араби, турци и други от региона за войната.
Освен това английските спец-части вече са на границата до Сирия от поне седмица.
"Официалната" позиция на Лондон не променя неофициалната операция на терен. 
Същото беше в Либия - там официално "нямаше" наземна операция на НАТО, но англ.командоси си бяха на терен...
Точно те са атакували конвоя на Кадафи и го предадоха после на бунтовниците.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #174 -: Август 30, 2013, 08:33:41 pm »
моите прогнози /не астрологични/ са, че ще стане както в либия, ирак и т.н. - американците и някоя и друга членка на нато ще поизбият тоя, оня в сирия и всичко ще приключи благополучно за всички /освен за загиналите/ . няма да има трета световна война заради сирия. коя е сирия?! ..някаква си мижава страничка.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #175 -: Август 30, 2013, 08:59:14 pm »
моите прогнози /не астрологични/ са, че ще стане както в либия, ирак и т.н. - американците и някоя и друга членка на нато ще поизбият тоя, оня в сирия и всичко ще приключи благополучно за всички /освен за загиналите/ . няма да има трета световна война заради сирия. коя е сирия?! ..някаква си мижава страничка.

а дано.... всички тук това искаме.. но... както се казва:
а дано, ама надали!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #176 -: Август 30, 2013, 09:35:02 pm »

Венера, чета и не вярвам на очите си! Асад ли е виновен, според теб, че пази страната си от чужда нивазия, която инвазия от 2г не е спряла да търси начин да разбута страната? Ти виждала ли си снимки преди войната и след - от Сирия? Аз съм виждала. Имала съм колеги, които са работили там. Това е цивилизована, светска ислямска държава с висока степен на толерантност към различните религии.
Това е държава с висок БВП (или беше), без дългове, като нашата преуспяваща родина, с безплатно здравеопазване, образование и много красиво историческо наследство, което се увищожава периодично от "освободителите".
Нима според теб в Либия всичко приключи благополучно? Знаеш ли какво беше Либия при Кадафи и какво е сега? Или Ирак? Разграден двор, това са. Затова и Египет свалиха президента ислямист, защото ги тикаше в ръцете на САЩ.

Да, идеята за демокрацията е добра, но нека сме реалисти - не можеш да угодиш еднакво на милиони души. Трябва здрава ръка, единовластие, за да вървят нещата. Сирия, макар и властта да е окупирана от клана Асад, има шанса да е добре управлявана.
Няма банки на Ротшилд, Рокфелер и др. Продава петрола си и всичко отива в нейния бюджет - почти като нашето златно находище в Челопеч.

И ти, Бруте Калоянов - ??? Всички искаме какво? САЩда демократизират Сирия ли? Аз искам да спрат да се правят на световен полицай и да се месят навсякъде. Точно заради тях разбиха Сърбия и създадоха най-опасната наркотрафикантска държава от убийци на Балканите - Косово.
Хора, четете повече, интелигентни сте. Запознайте се с идеята за световна хегемония на САЩ. Защо подкрепяте нечия власт и й се радвате, вместо да се борите за свободата и свободната воля, суверенитета на някоя държава.
Ами, ако след 10г САЩ реши да освобождава циганите в България и се намеси "демократично", обвинявайки ни, че ги дискриминираме и не зачитаме правата им, като ги караме да си плащат сметките и да живеят в законни постройки като нас, останалите (само за такива се дължи данък сгради, който пълни Републиканския бюджет).

Леле, що писане изписах тези дни по темата.....
Но, твърдо не подкрепям Асад и ще се радвам поне един от вас да съм накарала да се замисли и да спре да поддържа САЩ.  :blink:

А Шопенхауер

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #177 -: Август 30, 2013, 09:43:05 pm »

Венера, чета и не вярвам на очите си! Асад ли е виновен, според теб, че пази страната си от чужда нивазия, която инвазия от 2г не е спряла да търси начин да разбута страната? Ти виждала ли си снимки преди войната и след - от Сирия? Аз съм виждала. Имала съм колеги, които са работили там. Това е цивилизована, светска ислямска държава с висока степен на толерантност към различните религии.
Това е държава с висок БВП (или беше), без дългове, като нашата преуспяваща родина, с безплатно здравеопазване, образование и много красиво историческо наследство, което се увищожава периодично от "освободителите".
Нима според теб в Либия всичко приключи благополучно? Знаеш ли какво беше Либия при Кадафи и какво е сега? Или Ирак? Разграден двор, това са. Затова и Египет свалиха президента ислямист, защото ги тикаше в ръцете на САЩ.

Да, идеята за демокрацията е добра, но нека сме реалисти - не можеш да угодиш еднакво на милиони души. Трябва здрава ръка, единовластие, за да вървят нещата. Сирия, макар и властта да е окупирана от клана Асад, има шанса да е добре управлявана.
Няма банки на Ротшилд, Рокфелер и др. Продава петрола си и всичко отива в нейния бюджет - почти като нашето златно находище в Челопеч.

И ти, Бруте Калоянов - ??? Всички искаме какво? САЩда демократизират Сирия ли? Аз искам да спрат да се правят на световен полицай и да се месят навсякъде. Точно заради тях разбиха Сърбия и създадоха най-опасната наркотрафикантска държава от убийци на Балканите - Косово.
Хора, четете повече, интелигентни сте. Запознайте се с идеята за световна хегемония на САЩ. Защо подкрепяте нечия власт и й се радвате, вместо да се борите за свободата и свободната воля, суверенитета на някоя държава.
Ами, ако след 10г САЩ реши да освобождава циганите в България и се намеси "демократично", обвинявайки ни, че ги дискриминираме и не зачитаме правата им, като ги караме да си плащат сметките и да живеят в законни постройки като нас, останалите (само за такива се дължи данък сгради, който пълни Републиканския бюджет).

Леле, що писане изписах тези дни по темата.....
Но, твърдо не подкрепям Асад и ще се радвам поне един от вас да съм накарала да се замисли и да спре да поддържа САЩ.  :blink:
не знам. не се интересувам много от политика. но видях сутринта по новините как деца се превиват и повръщат от хим. оръжия, а родителите им плачат до тях. това трябва да спре !
неплащането на сметките на циганите няма нищо общо с пускането на химически оръжия, не може да се прави такова сравнение.
мен сега друго ме интересува повече- една синастрия  ;)

« Отговор #178 -: Август 30, 2013, 09:45:55 pm »
... всичко ще приключи благополучно за всички /освен за загиналите/ . няма да има трета световна война заради сирия. коя е сирия?! ..някаква си мижава страничка.

а дано.... всички тук това искаме.. но... както се казва:
а дано, ама надали!

Яя, не си разбрала какво съм написал. Изобщо не подкрепям САЩ, нито ислямистите, които ще дойдат на власт след войната там. Както не подкрепям и тези в Либия, които дойдоха, нито в Египет. Вече писах, че ние ще пострадаме от тази война, че Турция ще вземе южна България и т.н. Постовете си стоят от вчера.
Всички искаме да няма Трета световна, но надали ще се разминем!

Обясних и дългосрочните цели: Иран, петрола към Китай, изолиране на Русия... Това че казвам, какво и кога ще се случи, не значи че го одобрявам!
« Последна редакция: Август 30, 2013, 09:52:20 pm от Калоян Иванов »

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #179 -: Август 30, 2013, 10:00:26 pm »
калояне, мен ме  плаши  това, че ти го прогнозираш, защото твоите прогнози се сбъдват  :'(
ако беше някой друг, щях само да се изсмея и да го подмина.
« Последна редакция: Август 30, 2013, 10:05:30 pm от venerra »