Здравей Гост

Войната в Близкия изток

• 308 Отговора
  • 55945 Прегледи
Re: Войната в Близкия изток
« Отговор #180 -: Август 30, 2013, 10:10:09 pm »
калояне, мен ме  плаши  това, че ти го прогнозираш, защото твоите прогнози се сбъдват  :'(
ако беше някой друг, щях само да се изсмея и да го подмина.

преди две години, когато аз започнах да се занимавам с прогнози, сам не си вярвах,
и на мен ми изглеждаха невероятни някои неща... но като започнаха да се сбъдват и ... взех да се плаша сам...
но вече започвам да свиквам с бъдещето. Невероятно преживяване!  ... да живееш в две различни паралелни реалности.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #181 -: Август 30, 2013, 10:11:13 pm »
калояне, мен ме  плаши  това, че ти го прогнозираш, защото твоите прогнози се сбъдват  :'(
ако беше някой друг, щях само да се изсмея и да го подмина.

преди две години, когато аз започнах да се занимавам с прогнози, сам не си вярвах,
и на мен ми изглеждаха невероятни някои неща... но като взеха да се сбъдват и ... започнах да се плаша сам...
но вече започвам да свиквам с бъдещето. Невероятно преживяване!
ако и този път познаеш, ще ти е за последно  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #182 -: Август 30, 2013, 10:19:26 pm »

ако и този път познаеш, ще ти е за последно  ;D

няма да ми е за последно, защото дори да спра - вече съм направил още няколко прогнози до 2020..
така че... пак може да позная! .. дори да ме убиеш!  ;D

« Отговор #183 -: Август 30, 2013, 10:46:13 pm »
И аз не обичам САЩ. И не говоря за обикновените американци, въпреки че повечето от тях са много лесно манипулируеми, ами за лидерите им, както и за разни самопровъзгласили се за богове като Рокфелер, Ротшилд (неслучайно винаги евреи стоят в дъното на всеки един конфликт) и други разни финансисти, бизнесмени и тем подобни.

Eвреите..

И на мен ми харесва написаното тук и затова го цитирам. Тук много се имат за християни. Ами какви християни са като не знаят, че черно на бяло в Библията пише, че евреите са избраният народ. Педпочитат да четат теории на конспирацията. Подобни на теории дето са ги чели   тези дето са гласували за Хитлер преди тях. О свещена простота!

Влизам след отпуската да чета темата. Викам си, те сега са обсъдили астрологичните аспекти, и тъй като ме няма в муданната, ще чета наготово.
И какво виждам - 6 страници спор кой е по-по-най-велик, кой кого не харесва, кой кого мрази и не на последно място - кой е богоизбрания народ!
АЛОУУУУУУ!!!! Вие не сте у ред, да знаете  ;D
Първо, нека си говорим за астрология.
Второ, този форум е на Марая, за съжаление, и аз споделям в една голяма част мнението на Калоян-Иван или който и да е там. НО не ми пука. Влизам тук не заради нея, нищо, че касовия апарат върти в нейния джоб. Редно е и останалите сами да правят своя избор, а не някой си Сульо Пулев да ги гони. `Ш мъ прощааш, Нерил или къвто беше, ама не си прав/а. Като те дразни някой, игнорирай го. Но ти си прекалено първосигнален и неспособен да се самоконтролираш и вероятно затова така реагираш. Владей Марса си.
Трето. Абе, мама му стара, Ропотамо, НИЕ ДА МРЕМ ЛИ, след като богоизбраните са евреите???? Затова ли прочистват света от останалата сган? Или просто Бог ги е избирал по други критерии? Да ти кажа, не ми пука за евреите. Пука ми за хората, без значение какви са. А докато се делят сами от останалите на някакъв си признак, няма да ме вълнуват евреите. Древните са казали - докато си в Рим, дръж се като римлянин. Ти, ако си от богоизбраните, иди там, където се помещават те.

Аз, с моя ретро Марс (давам го за пример, тъй като се зачекна и тази тема) не разбирам защо сами се дърляте, карате, разделяте и дразните при положение, че, освен психолозите, вие сте едни от най-запознатите с причините един човек да реагира по определен начин. Цялото това поведение ме навежда на мисълта, че не сте усвоили астрологията, въпреки че парадирате за това. Не сте толерантни към другия. Не сте единни. Вие сте причината за подобни конфликти, а се обявявате срещу тях.
Всички имат парво да са в този форум, щом той е публичен. Всички имат право да си пишат прогнозите и другите, ако искат, да ги четат. Всички имат право да са конкретни или мъгляви. Това е стил на поведение - единият застава зад себе си, а другият застава зад каквото стане. Всички са богоизбрани, щом са на тази земя - живеят, дишат и никой няма право да им го отнеме.
Пфуууууууу! А за останалите - Господ си събира вересиите, в това няма съмнение.
Уважавайте се повече, липсата на уважение към отсрещния говори за личностни проблеми.
Пожелавам повече усмивки на всички съфорумци и не бъдете злобни един към друг.

Yaya аз просто казах всеизвестна истина  а тя е че: В библията се казва черно на бяло, че евреите са избраният народ. Това просто един факт.  Какво мислиш ти за този факт изобщо не е интересно, нито пък променя самия факт.  Рекламациите, моля към автора хаха.

« Отговор #184 -: Август 30, 2013, 11:21:23 pm »

Трето. Абе, мама му стара, Ропотамо, НИЕ ДА МРЕМ ЛИ, след като богоизбраните са евреите???? Затова ли прочистват света от останалата сган? Или просто Бог ги е избирал по други критерии? 

Yaya аз просто казах всеизвестна истина  а тя е че: В библията се казва черно на бяло, че евреите са избраният народ. Това просто един факт.  Какво мислиш ти за този факт изобщо не е интересно, нито пък променя самия факт.  Рекламациите, моля към автора хаха.

Лошото е, че "автор" на Библията са самите евреи.
Тоест, ТЕ САМИ СА СИ НАПИСАЛИ, ЧЕ СА БОГОИЗБРАНИ!
Освен ако някой не вярва, че книгата е паднала от небето де!

Цитат
Христос е казал за Йерусалим, че камък върху камък няма да остане

Христос го е казал за ХРАМА, не за ГРАДА
и това вече се е сбъднало отдавна... Храма на Соломон и Ирод е разрушен ...
Евреите чакат Третия храм да бъде възстановен! ...

« Отговор #185 -: Август 30, 2013, 11:32:27 pm »
Не знам кой как чете Библията, видимо тук има участници, които не признават Новия Завет, защото след разпването на Христос, целият свят знае и е казано, че евреите ще бъдат завинаги прокълнат народ. Относно това, че са избран народ е тема на Стария Завет, която не е актуална от повече от 2000 години насам. И тази кръв от ръцете на този народ не може да бъде измита, ако ще и 20 000 години да минат.
Няколко пъти призовавах да не се говори на религиозни и политически теми, а само по астрология, но видимо тук има участници, които търсят виртуална изявя, видимо липсваща в реалния им живот.

Сънили , ти пък тази глупост къде я прочете. Що приказвате махленски приказки. Ха цитирай ми къде го пише това в Новия завет. Щото аз съм го чела много пъти Новия завет. Много пъти!  Такова нещо няма!

« Отговор #186 -: Август 30, 2013, 11:34:43 pm »
Има, има...

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #187 -: Август 30, 2013, 11:36:09 pm »
Има, има...
е, ако го прочетеш МНОГО пъти, може и да няма  ;D

« Отговор #188 -: Август 30, 2013, 11:38:52 pm »
Матей гл. 27

22 Пилат попита: „А какво да правя с Исус, наречен Месията?“ Всички отговориха: „Разпъни го на кръст!“
23 „Защо искате да го убия? – попита Пилат. – Какво престъпление е извършил?“ Хората започнаха да викат още по-силно: „Разпъни го на кръст!“
24 Пилат видя, че няма смисъл да продължава и че се надигат размирици. Тогава взе вода, изми ръцете си пред тълпата и каза: „Не съм виновен за смъртта на този човек. Вие сте тези, които я искат.“
25 Тълпата отговори: „Нека кръвта му тежи на нас и нашите деца.“

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #189 -: Август 30, 2013, 11:42:33 pm »
Не знам кой как чете Библията, видимо тук има участници, които не признават Новия Завет, защото след разпването на Христос, целият свят знае и е казано, че евреите ще бъдат завинаги прокълнат народ. Относно това, че са избран народ е тема на Стария Завет, която не е актуална от повече от 2000 години насам. И тази кръв от ръцете на този народ не може да бъде измита, ако ще и 20 000 години да минат.
Няколко пъти призовавах да не се говори на религиозни и политически теми, а само по астрология, но видимо тук има участници, които търсят виртуална изявя, видимо липсваща в реалния им живот.

Сънили , ти пък тази глупост къде я прочете. Що приказвате махленски приказки. Ха цитирай ми къде го пише това в Новия завет. Щото аз съм го чела много пъти Новия завет. Много пъти!  Такова нещо няма!
аман от чели, недочели "християни"

« Отговор #190 -: Август 30, 2013, 11:42:58 pm »
Има, има...
е, ако го прочетеш МНОГО пъти, може и да няма  ;D

Нали!  Що ли си правим труда ние простите да четем. Умните, като гледам, всичко знаят и без да четат. То си им е дадено знанието по рождение. Хайде лека ви нощ.

« Отговор #191 -: Август 30, 2013, 11:46:06 pm »
Относно това, че са избран народ е тема на Стария Завет, която не е актуална от повече от 2000 години насам.
И тази кръв от ръцете на този народ не може да бъде измита, ако ще и 20 000 години да минат.

Сънили , ти пък тази глупост къде я прочете. Що приказвате махленски приказки. Ха цитирай ми къде го пише това в Новия завет.
Щото аз съм го чела много пъти Новия завет. Много пъти!  Такова нещо няма!

Матей гл. 27

22 Пилат попита: „А какво да правя с Исус, наречен Месията?“ Всички отговориха: „Разпъни го на кръст!“
23 „Защо искате да го убия? – попита Пилат. – Какво престъпление е извършил?“ Хората започнаха да викат още по-силно: „Разпъни го на кръст!“
24 Пилат видя, че няма смисъл да продължава и че се надигат размирици. Тогава взе вода, изми ръцете си пред тълпата и каза: „Не съм виновен за смъртта на този човек. Вие сте тези, които я искат.“
25 Тълпата отговори: „Нека кръвта му тежи на нас и нашите деца.“

ЕТО, ЦИТИРАХ! ... дай сега коментар, Ропотамо!
« Последна редакция: Август 30, 2013, 11:56:38 pm от Калоян Иванов »

« Отговор #192 -: Август 31, 2013, 09:20:08 am »
Евала, Калояне :wub:
И ми е много интересно, след като са богоизбран народ, защо им се е наложило да бъдат спасявани по време на втората световна война от нашия скромен и мижав християнски народец. Ако бяха богоизбрани надали Господ щеше да пожертва милиони от тях по време на въпросната война - Господ защитава чедата си и не ги праща на смърт!!!

Ами аз вече казах - Израел ще изчезне до 5-6 години и "богоизбрания народ" пак ще изпадне в немилост, както при вавилонците и римляните!
Оня ден гледам (благодаря на Яя за линка) и "колегата" Кисинджър това казал в едно интервю. Амо той по-голям оптимист - дава им повече време...
Явно не съм чак толкова безумен в прогнозите си. Някои неща ги виждат и други хора, които знаят повече от мен и са фактори в политиката!
В Йерусалим пак ще властва ислямът съвсем скоро.. ..преди 2020 г..!!! ... И американците няма да могат този път май да ги спасят ...

П.П. Соломоновият храм е разрушен от армията на вавилонския цар Навуходоносор през 586 г. пр. н.е.
Вторият храм е разрушен преди 2000 години - след еврейското въстание от 66-70 година.
Камък върху камък няма там, както е казал Христос 40 години преди това..!!! Само джамии има на хълма....

« Последна редакция: Август 31, 2013, 09:28:45 am от Калоян Иванов »

*

Uran

• 6041
« Отговор #193 -: Август 31, 2013, 10:50:57 am »
А Истанбул ще стане ли пак Константинопол?

Светът е гневен на евреите. Гневен- по онзи тихичък, злобен начин, който отпушва най- низките архетипи. Няма как да яхаш нечие някогашно страдание, да правиш бизнес от него, да вменяваш чувство на вина у хора,които нямат такава и това да не се върне като бумеранг в лицето ти.
« Последна редакция: Август 31, 2013, 11:13:09 am от Uran »

« Отговор #194 -: Август 31, 2013, 11:09:39 am »

може.. ама след 1000 години.. при 4-тата световна война.
не очаквах такъв въпрос от теб.
имаш ли нещо предвид, дето ще ме изненада със своята абсурдност. Много съм любопитен!!!!!
вярвам, защото е абсурдно... както е казал Тертулиан.

*

Uran

• 6041
« Отговор #195 -: Август 31, 2013, 11:16:23 am »

не очаквах такъв въпрос от теб.
имаш ли нещо предвид, дето ще ме изненада със своята абсурдност. Много съм любопитен!!!!!
вярвам, защото е абсурдно... както е казал Тертулиан.

Там предстоят сериозни промени. Ще се реже "плът" и никакви патетични филми няма да консолидират енергия в посока Нова османска империя. Просташките речи на Ердоган са просто зъбене.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #196 -: Август 31, 2013, 11:17:44 am »
Интересно  как така с лека ръка се заличава народ за сметка на кисело грозде. И понеже темата е политическа  къде е русия в схемата? /

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #197 -: Август 31, 2013, 11:32:57 am »

Там предстоят сериозни промени. Ще се реже "плът" и никакви патетични филми няма да консолидират енергия в посока Нова османска империя. Просташките речи на Ердоган са просто зъбене.

ще се реже в Кюрдистан... ама това е в обратната посока, не към Босфора.
така че... не виждам връзка. Ти каква връзка виждаш?

Интересно  как така с лека ръка се заличава народ за сметка на кисело грозде.
И понеже темата е политическа  къде е русия в схемата? /

1. Не става дума за народа, а за държавата.
2. Русия е в отбранителна позиция, за съжаление.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #198 -: Август 31, 2013, 11:47:35 am »
Хубава посока сте взели, щом Библията цитирате. Акрукс, чудесен пасаж. Дано ни замисли повече....

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2271806

ето малко инфо по темата. Краят на тази седмица е преди новолунието дори.....

Калояне, иска ми се да вярвам, че Русия е в изчаквателна, не в отбранителна позиция..... дано! Уф как ме дразнят тези американци! Почти съм сигурна за себе си, че те са пуснали химическата атака! Ама трябва сега Северна Корея да им изтряска една-две бомби, та да видим къде са им самолетоносачите.  :angry: Израел да ги пази!!!
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #199 -: Август 31, 2013, 12:04:35 pm »
Ей сега, докато си взимах душ  ;D ;D ;D се замислих колко абсурдно е всичко:

Евреите били в Палестина преди 2000 години и хоп! - тяхна била земята там, видиш ли и затова им направиха изкуствено държава 1967г. Нормално е да има конфликти.
По тази логика индианците могат да изселят Щатите, нас - половината гърците, другата половина траките, да не говорим за монголците  ;D
А всъщност евреите са народност без държава. Да ме прощават, не ги обиждам, но са като циганите - и едните, и другите са навсякъде и си нямат собствено място. Естествено, че палестинците ще се бият за територията си, която им е отнета насилствено....
Колко тъжно е всичко - а бихме могли да живеем заедно. Трябва само всеки да си гледа своята паничка и да не е алчен да заграбва чуждото.  :unsure:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер