Ами защото му се подиграват...Аз поне си му казах нещата...С най добро чувство...
Ама съм лошшшшш
Егоцентризма, самонадеяността и липсата на обективна преценка за собствената си личност е доста отблъскваща :blink:
Егоцентризъм и обективност или изкуството да постъпваме мъдро
Много е полезно да знаем, че противоречията престават да бъдат проблеми и конфликти, когато се научим да ги виждаме в тяхната взаимосвързаност и да ги възприемаме като взаимно допълващи се начала. Ако осъзнаем това, няма да се дразним от противоречиви мнения и гледни точки. Осъзнавайки природата на противоречията, ние не страдаме от тях.
Егоцентричният човек толкова силно е завладян от онова, което отрича в себе си и против което постоянно се бори, че той и за състоянието на другия човек мисли по същия начин като за своето. Егоцентричният човек приписва на другия онова, което при никакви обстоятелства не би искал да види, че представлява той самият.
Егоцентрикът си въобразява, че другият човек е абсолютна негова противоположност. В това е причината егоцентрикът да не е способен да оценява другия човек обективно и разумно. Той упреква другия именно в онова, което отрича в себе си.
Във всички разнообразни варианти на егоцентризъм е важно да сме наясно, че:
• Егоцентричният човек винаги проектира върху другия онова качество, което той смята неподходящо за себе си. Непризнаваното качество се намира в противоречие с образа на "Аза" на егоцентрика, затова той не просто отрича това качество, но и не смее да го осъзнае.
На основата на вътрешната противоречивост на егоцентрика, аз се научих да спазвам едно просто правило, което охотно ви давам за размисъл.
• Когато някой изказва за друг очевидно лъжливо, необективно, хипертрофирано мнение (например "той е истински скръндза" или "той е голям самохвалко" или "изобщо не може да му се доверява човек" и т.н.) , то аз предполагам, че егоцентричното твърдение описва именно онова качество, което този "съдия" сам притежава, но в себе си той го отрича. Затова аз наум допълвам всички подобни изказвания с думите " както и аз самият". Така би звучала пълната информация. [/quote]
[/quote]
Сатине, Сатене или каквоти си там...Ама то сега всеки може сам да си реши момченце или момиченце да бъде...

))
Аз не натяквам мнението ми и не искам другите да го приемат, казвам си гледната точка...
А ако прочетеш детайлно твоите писания....много хора биха се разпознали...
Но думите в кавички, в цитатите ти, аз не съм писал...
А ти беше фен на кальо, защо се обърна срещу него...Ако сте се сдърпали, не е хубаво да му обръщаш гръб...