Здравей Гост

ВЪН КАЛОЯН ОТ ФОРУМА!

• 302 Отговора
  • 59042 Прегледи
*

satin_

Re: ВЪН КАЛОЯН ОТ ФОРУМА!
« Отговор #80 -: Август 29, 2013, 10:41:48 am »
Ами защото му се подиграват...Аз поне си му казах нещата...С най добро чувство...
Ама съм лошшшшш

Егоцентризма, самонадеяността и липсата на обективна преценка за собствената си личност е доста отблъскваща  :blink:

[/quote]Егоцентризъм и обективност или изкуството да постъпваме мъдро

Много е полезно да знаем, че противоречията престават да бъдат проблеми и конфликти, когато се научим да ги виждаме в тяхната взаимосвързаност и да ги възприемаме като взаимно допълващи се начала. Ако осъзнаем това, няма да се дразним от противоречиви мнения и гледни точки. Осъзнавайки природата на противоречията, ние не страдаме от тях.

Егоцентричният човек толкова силно е завладян от онова, което отрича в себе си и против което постоянно се бори, че той и за състоянието на другия човек мисли по същия начин като за своето. Егоцентричният човек приписва на другия онова, което при никакви обстоятелства не би искал да види, че представлява той самият.

Егоцентрикът си въобразява, че другият човек е абсолютна негова противоположност. В това е причината егоцентрикът да не е способен да оценява другия човек обективно и разумно. Той упреква другия именно в онова, което отрича в себе си.

Във всички разнообразни варианти на егоцентризъм е важно да сме наясно, че:

• Егоцентричният човек винаги проектира върху другия онова качество, което той смята неподходящо за себе си. Непризнаваното качество се намира в противоречие с образа на "Аза" на егоцентрика, затова той не просто отрича това качество, но и не смее да го осъзнае.

На основата на вътрешната противоречивост на егоцентрика, аз се научих да спазвам едно просто правило, което охотно ви давам за размисъл.
  • Когато някой изказва за друг очевидно лъжливо, необективно, хипертрофирано мнение (например "той е истински скръндза" или "той е голям самохвалко" или "изобщо не може да му се доверява човек" и т.н.) , то аз предполагам, че егоцентричното твърдение описва именно онова качество, което този "съдия" сам притежава, но в себе си той го отрича. Затова аз наум допълвам всички подобни изказвания с думите " както и аз самият". Така би звучала пълната информация. [/quote]

*

Veselin

• 2737
« Отговор #81 -: Август 29, 2013, 10:42:31 am »
Не вярвам някой да е отправял подобни искания към Марая.

аз съм сигурен: ропотамо, веско, асол, нерил ... 4 души, пък има само 3 гласа в анкетата.
Един се скатава! Да не се прави на ударен, а да гласува веднага!  ;D
Не бъди толкова сигурен!
Аз ще се жертвам за тебе, споко.  ;)

« Отговор #82 -: Август 29, 2013, 10:46:18 am »
Ами защото му се подиграват...Аз поне си му казах нещата...С най добро чувство...
Ама съм лошшшшш

Егоцентризма, самонадеяността и липсата на обективна преценка за собствената си личност е доста отблъскваща  :blink:

Егоцентризъм и обективност или изкуството да постъпваме мъдро

Много е полезно да знаем, че противоречията престават да бъдат проблеми и конфликти, когато се научим да ги виждаме в тяхната взаимосвързаност и да ги възприемаме като взаимно допълващи се начала. Ако осъзнаем това, няма да се дразним от противоречиви мнения и гледни точки. Осъзнавайки природата на противоречията, ние не страдаме от тях.

Егоцентричният човек толкова силно е завладян от онова, което отрича в себе си и против което постоянно се бори, че той и за състоянието на другия човек мисли по същия начин като за своето. Егоцентричният човек приписва на другия онова, което при никакви обстоятелства не би искал да види, че представлява той самият.

Егоцентрикът си въобразява, че другият човек е абсолютна негова противоположност. В това е причината егоцентрикът да не е способен да оценява другия човек обективно и разумно. Той упреква другия именно в онова, което отрича в себе си.

Във всички разнообразни варианти на егоцентризъм е важно да сме наясно, че:

• Егоцентричният човек винаги проектира върху другия онова качество, което той смята неподходящо за себе си. Непризнаваното качество се намира в противоречие с образа на "Аза" на егоцентрика, затова той не просто отрича това качество, но и не смее да го осъзнае.

На основата на вътрешната противоречивост на егоцентрика, аз се научих да спазвам едно просто правило, което охотно ви давам за размисъл.
  • Когато някой изказва за друг очевидно лъжливо, необективно, хипертрофирано мнение (например "той е истински скръндза" или "той е голям самохвалко" или "изобщо не може да му се доверява човек" и т.н.) , то аз предполагам, че егоцентричното твърдение описва именно онова качество, което този "съдия" сам притежава, но в себе си той го отрича. Затова аз наум допълвам всички подобни изказвания с думите " както и аз самият". Така би звучала пълната информация. [/quote]
[/quote]
Сатине, Сатене или каквоти си там...Ама то сега всеки може сам да си реши момченце или момиченце да бъде...:))))
Аз не натяквам мнението ми и не искам другите да го приемат, казвам си гледната точка...
А ако прочетеш детайлно твоите писания....много хора биха се разпознали...
Но думите в кавички, в цитатите ти, аз не съм писал...
А ти беше фен на кальо, защо се обърна срещу него...Ако сте се сдърпали, не е хубаво да му обръщаш гръб...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #83 -: Август 29, 2013, 10:47:21 am »

аз съм сигурен: ропотамо, веско, асол, нерил ... 4 души, пък има само 3 гласа в анкетата.
Не бъди толкова сигурен!

4 към 11 .........сега вече се успокоих!  ;D ;D ;D ;D ;D
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #84 -: Август 29, 2013, 10:49:43 am »
За кое се успокои? Някой да е казал, че съм гласувал против тебе?

« Отговор #85 -: Август 29, 2013, 10:51:38 am »

Не бъди толкова сигурен!

4 към 11 .........сега вече се успокоих!  ;D ;D ;D ;D ;D
Кальо, гласуват ама с писания те дънят...чети професори..:)))
Според мен професорът трябва да е като свинята....
Да яде всичко, за да остане най крехкото когато заколят животинчето...
Т.е. да поема всякаква информация и да я синтезира
Как мислиш...Съгласен ли си..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #86 -: Август 29, 2013, 10:53:40 am »
Чудя се да гласувам ли с Да, за да стане борбата по-интересна или да си следя само темата  ;D ;D

Биг Брадър...истинско реалити е тук.  ;D ;DДнес ме на елиминации, на 30 ще излезе само един от къщата  ;D ;D

I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Asol

• 4140
« Отговор #87 -: Август 29, 2013, 10:55:20 am »
Ти пък  - за референдум става въпрос.  ;D

*

satin_

« Отговор #88 -: Август 29, 2013, 10:55:30 am »
Като видях картата на Нерил ме стана ясно поведението му :blink:  Пълен първи дом, Лъвски асц и безсилен Марс :blink:

« Отговор #89 -: Август 29, 2013, 10:56:14 am »
Чудя се да гласувам ли с Да, за да стане борбата по-интересна или да си следя само темата  ;D ;D

Биг Брадър...истинско реалити е тук.  ;D ;DДнес ме на елиминации, на 30 ще излезе само един от къщата  ;D ;D
хахахахаха, какъвто и да е резултата няма да има изгонен...
Просто човека иска внимание..и вие му го давате...
Остава и по телевизията да го дават...ще е чудо...хихихихихихихи

« Отговор #90 -: Август 29, 2013, 10:56:24 am »

Много си лош тия дни. Избяга Венерата от АЦ-то ти и пак се разбесня  :blink:

Абсолютно вярно. След любовта идва войната ... Те нали вървят ръка за ръка, тоест се редуват
Марс в лъв е така. След любовния ми период през август идва септември и ще съм с огън и меч...
Ще има пожари и наказателни удари. Почват от тук и после в Сирия, .. Израел и Иран!
Тук там ще направя малко атентати по света.... Свиквай те!  ;)

хахахахаха, какъвто и да е резултата няма да има изгонен...
Просто човека иска внимание..и вие му го давате...
Остава и по телевизията да го дават...ще е чудо...хихихихихихихи

а иначе този лъв е страхлив... Няма да има смелостта да пусне анкета срещу себе си като мен. Примерно: Досаден ли е Нерил?
Щото само за 3 дни ще си види рейтинга е ще трябва да се скрие в миша дупка....

« Отговор #91 -: Август 29, 2013, 11:02:13 am »
Като видях картата на Нерил ме стана ясно поведението му :blink:  Пълен първи дом, Лъвски асц и безсилен Марс :blink:
Мнем не аспектиран а не безсилен...
Когато една планета е неаспектирана силата и се увеличава и е да МЦто..:))))
А защо пусна тея писания за кальо..?
Какво ти е направил човека?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #92 -: Август 29, 2013, 11:03:09 am »
да бе, нерил, що не пуснеш анкета за себе си??? нали си голям мъж!
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Asol

• 4140
« Отговор #93 -: Август 29, 2013, 11:04:58 am »
Калоян, ти пускаш анкета за да търсиш внимание и да си храниш егото, а Нерил просто ти дава повод да го направиш. Явно ти е от голямо значение това как някой си те представя във виртуалното пространство, че толкова енергия да хвърляш за това нещо.

Какъвто и да е Нерил като поведение във форума, това не променя "почерка" на Калоян. Пък на кого ще му хрумне да пусне анкета за за себе си освен на някой егоцентрик, който смята, че светът се върти около него.

*

satin_

« Отговор #94 -: Август 29, 2013, 11:05:23 am »
Мнем не аспектиран а не безсилен...
Когато една планета е неаспектирана силата и се увеличава и е да МЦто..:))))
А защо пусна тея писания за кальо..?
Какво ти е направил човека?

Отнася се за теб, не се прави на ударен  :blink:
Ще удариш на камък, ако се опитваш да правиш интрига между мен и него, чиста загуба на време  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #95 -: Август 29, 2013, 11:06:21 am »
Венера, ти сериозно ли ?  ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #96 -: Август 29, 2013, 11:06:27 am »
Според мен подобни теми са безмислени. Това е форум по астрология все пак.
Освен това, тук интриги, у нас също правят интриги, аман от това!
Каквото и да съм написал във форума, не е било с цел създаване на интриги!

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #97 -: Август 29, 2013, 11:06:38 am »
Сатин, много ме кефи мацката на аватара, пусни и картата в дрън-дрън моля те  :-[
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #98 -: Август 29, 2013, 11:07:23 am »
Кальо Венера ли си трипера ли си, аз нямам нужда от анкети за аплодисменти или о"свирквания"...
Объркали сте се моите момченца и момиченца( не се знае какви сте...:))))
Когато е трябвало и трябва, са ме аплодирали и о"свирквали"
И двете неща ми харесват...Вятъра духа..:))))

« Отговор #99 -: Август 29, 2013, 11:08:54 am »

Какъвто и да е Нерил като поведение във форума, това не променя "почерка" на Калоян. Пък на кого ще му хрумне да пусне анкета за за себе си освен на някой егоцентрик, който смята, че светът се върти около него.

Той постоянно ни занимава откровено със себе си. Само за себе си говори. Какъв бил, къде ходел, с кого пиел, какъв бил дядо му, къде ще ходи на море, с кого какво ще прави, къв му бил хороскопа... Вече знаете всичко за него. Ти какво знаеш за мен???? А този денонощно говори за себе си като егоцентрик

... аз нямам нужда от анкети за аплодисменти или о"свирквания"...

проблемът ти е, че ще те "отсвирят" почти всички!
затова казваш, че нямаш нужда...
а иначе циганката, дето те хвалеше, е умряла отдавна и сега се скъсваш да говориш постоянно сам за себе се!