Здравей Гост

ВЪН КАЛОЯН ОТ ФОРУМА!

• 302 Отговора
  • 59099 Прегледи
Re: ВЪН КАЛОЯН ОТ ФОРУМА!
« Отговор #200 -: Август 29, 2013, 03:53:30 pm »
Не съм сноб, ама виж вратата, аз които съм смотан в ръцете ще помоля някой да ми я оправи, да завие две гайки дет се вика...мушамата скъсана, дограмата стара, евтини хранителни продулти...И този дето прави закуски в тея мизерии, в които живее дава акъл и се кара на хората....
Не Лил, не е снобско, ама не може да си скъсан и да даваш акъл за борси световни войни и тн...
По-добре мизерна къща, отколкото мизерен мозък и неизлечима импотентност - най-вече духовна, защото явно като си бил създаван, са те оставили недовършен.
Мацко аз съм обиколил не малка част от света, и не парадирам с нищо. Всеки има различни парични възможности.
НОВА НЕ СЪМ ИСКАЛ ДА ТЕ ЗАСЕГНА, АКО СИ СЕ ПОЧУВСТВАЛА ТАКА, СОРИ.
Ама да се пишеш френд на някой и само да дарадориш, без да го питаш от какво има нужда...
Не е приятелство, поне за мен
Значи не знаеш тогава какво е виртуално приятелство!  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #201 -: Август 29, 2013, 03:54:02 pm »
Мацко аз съм обиколил не малка част от света, и не парадирам с нищо. Всеки има различни парични възможности.
И кво, като се събуди, краката ти в гъза чупени. Хората, които правят пари не им остава време даже в интернет да влизат, нашият по цял ден виси във форум, мислейки си, че ако научи астрологията, ще свали някоя жена или недай си боже мъж.
Мисли за децата и мъжа ти...с мен не избивай кочинката...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #202 -: Август 29, 2013, 03:55:22 pm »
Не съм сноб, ама виж вратата, аз които съм смотан в ръцете ще помоля някой да ми я оправи, да завие две гайки дет се вика...мушамата скъсана, дограмата стара, евтини хранителни продулти...И този дето прави закуски в тея мизерии, в които живее дава акъл и се кара на хората....
Не Лил, не е снобско, ама не може да си скъсан и да даваш акъл за борси световни войни и тн...
По-добре мизерна къща, отколкото мизерен мозък и неизлечима импотентност - най-вече духовна, защото явно като си бил създаван, са те оставили недовършен.
НОВА НЕ СЪМ ИСКАЛ ДА ТЕ ЗАСЕГНА, АКО СИ СЕ ПОЧУВСТВАЛА ТАКА, СОРИ.
Ама да се пишеш френд на някой и само да дарадориш, без да го питаш от какво има нужда...
Не е приятелство, поне за мен
Значи не знаеш тогава какво е виртуално приятелство!  ;D
Ами за мен приятел е силна дума...
А да просиш за детски домове и тн...не го разбирам...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Нова

• 3491
« Отговор #203 -: Август 29, 2013, 03:56:52 pm »
Предлагам да сканираме фишовете от заплатите си за месец юли 2013 и да си ги премерим като полови членове.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #204 -: Август 29, 2013, 03:59:28 pm »
Предлагам да сканираме фишовете от заплатите си за месец юли 2013 и да си ги премерим като полови членове.

;D

Ауу, недей, че ще трябва да си изкарам на светло и "сивите" доходи. Тук да няма данъчни под прикритие?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #205 -: Август 29, 2013, 04:00:58 pm »

;D

Ауу, недей, че ще трябва да си изкарам на светло и "сивите" доходи. Тук да няма данъчни под прикритие?  :-[

Не, бе Лиле, да видим ще стигнат ли за зехтин и сметана.

*

Нова

• 3491
« Отговор #206 -: Август 29, 2013, 04:03:27 pm »
Впрочем защо се страхувате? Тук само аз ли плащам данъци в пълен размер на реалния си брутен доход?

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #207 -: Август 29, 2013, 04:04:38 pm »
Впрочем защо се страхувате? Тук само аз ли плащам данъци в пълен размер на реалния си брутен доход?

И аз плащам пълен размер
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #208 -: Август 29, 2013, 04:08:23 pm »
Абе да не излезе, че само ДОД-а ми се равнява на приходите на тези, които обиждат на мизерия  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #209 -: Август 29, 2013, 04:10:37 pm »
Тук само аз ли плащам данъци в пълен размер на реалния си брутен доход?

И мен ме осигуряват върху цялата работна заплата и върху реална длъжност - не "технически сътрудник" с най-ниския праг.

Преводаческите доходи и те вече минават на светло - по граждански договори, където си плащаш данъка и осигуровките... не е като едно време... сега ти удържат всичко до последната стотинка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #210 -: Август 29, 2013, 04:11:11 pm »
Абе да не излезе, че само ДОД-а ми се равнява на приходите на тези, които обиждат на мизерия  :-\

На 3ти се обадете да си ги премерим )))

« Отговор #211 -: Август 29, 2013, 04:11:30 pm »
Пожелавам ти го наистина...
Извиних ти се не съм искал да те обидя...
повече от това не мога да направя...

*

Нова

• 3491
« Отговор #212 -: Август 29, 2013, 04:12:59 pm »
Чао за днес от мен. Пожелавам на всички хубава вечер според възможностите и развитието на реалния им живот. Дано всички имат с какво да вечерят, пък било то и като моята закуска.

« Отговор #213 -: Август 29, 2013, 04:15:37 pm »
Чао за днес от мен. Пожелавам на всички хубава вечер според възможностите и развитието на реалния им живот. Дано всички имат с какво да вечерят, пък било то и като моята закуска.

чао. Жива и здрава! .. и те чакаме пак!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #214 -: Август 29, 2013, 04:20:28 pm »

чао. Жива и здрава! .. и те чакаме пак!
Вместо да дърадориш празните ти приказки, вземи измисли нещо за подарък на момичето, дори и нет френд да ти е....

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #215 -: Август 29, 2013, 04:26:31 pm »
С риск да ме набедят, че защитавам Нерил,  ;D но Венера, теб кой те е нападнал и какви са тези драми ? Хора всякакви и изказвания различни. Защо толкова се вързвате не разбирам ?
И Нерил не е причина за това как се представя друг във форума. Кусурите на един не променят кусурите на друг, нито ги правят качества или недостатъци.  И ако някой не ви харесва, просто не се занимавайте с него - пък то вече ще кажеш че нещо ви е навредил на лична основа.
аз вече отговорих на тези въпроси. никой не ме е обидил. защитавам приятел! писна ми да чета глупости за калоян и предложения , дори с цели специални теми, да бъде изтрит. такива потребители не мога да ги подмина, съжалявам. все пак зад този ник стои реален  човек.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #216 -: Август 29, 2013, 04:28:53 pm »
С риск да ме набедят, че защитавам Нерил,  ;D но Венера, теб кой те е нападнал и какви са тези драми ? Хора всякакви и изказвания различни. Защо толкова се вързвате не разбирам ?
И Нерил не е причина за това как се представя друг във форума. Кусурите на един не променят кусурите на друг, нито ги правят качества или недостатъци.  И ако някой не ви харесва, просто не се занимавайте с него - пък то вече ще кажеш че нещо ви е навредил на лична основа.
аз вече отговорих на тези въпроси. никой не ме е обидил. защитавам приятел! писна ми да чета глупости за калоян и предложения , дори с цели специални теми, да бъде изтрит. такива потребители не мога да ги подмина, съжалявам. все пак зад този ник стои реален  човек.

Венера, той си създаде темата.

« Отговор #217 -: Август 29, 2013, 04:30:57 pm »
Цитат
Вместо да дърадориш празните ти приказки, вземи измисли нещо за подарък на момичето, дори и нет френд да ти е....

Вместо да ми даваш глупави съвети на мен какво да правя - вземи като си на морете отиди да й ремонтираш къщата.
Тя ще ти плати за материалите... Така ще се извиниш за арогантното си поведение и обиди, които й нанесе.
щото така "отивам с мотора към морското дъно" всеки може да се хвали, а да праща други да помагат!
може даже и да ти се отвори парашута... накрая! )))

Цитат
писна ми да чета глупости за калоян и предложения , дори с цели специални теми, да бъде изтрит. 

ама предложението не съм си го дал сам,..нали!   ;) )))
тя това има предвид явно!

« Отговор #218 -: Август 29, 2013, 04:37:24 pm »
Цитат

Вместо да ми даваш глупави съвети на мен какво да правя - вземи като си на морете отиди да й ремонтираш къщата.
Тя ще ти плати за материалите... Така ще се извиниш за арогантното си поведение и обиди, които й нанесе.
щото така "отивам с мотора към морското дъно" всеки може да се хвали, а да праща други да помагат!
може даже и да ти се отвори парашута... накрая! )))

Цитат
писна ми да чета глупости за калоян и предложения , дори с цели специални теми, да бъде изтрит. 
ама предложението не съм си го дал сам,..  ;) )))
Дузпенце, ти сам си отвори темата...
А всички екстремни неща съм ги тествал, включително и скок с парашут...
Вместо да отбягваш темата и само да се пъндиш и прехвърляш топката...
Вземи направи нещо...
Аз каквото съм обещавал съм го спазвал...
Ти си отвори темата и пращаш некви баби с редки заби да ме кълнат...
Кальо поне си казах позицията публично, ати само въртиш и философстваш...
Ако си от София според мен си от краен квартал и като малък си бил супер тормозен и тн..и е оставило отпечатък върху теб...
Ама това си е твоя работа...
Чукай по клавиатурата, за да даваш ценни съвети...В това си по добър от мен, определено..:)))

« Отговор #219 -: Август 29, 2013, 04:40:03 pm »
айде.. сега на психолог и астролог ли взе да се правиш?
колкото по-малко пишеш, толкова по-малко се излагаш.
не го ли разбра за последните дни?

затова спри се малко, щото "бабите" ще те изядат жив, въпреки че са бъз зъби!
Не ти ли стига за днес колко те ругаха?!