Марая, не ми е нужно огледало, за да съм наясно със себе си. Може би преди години, да. :blink:
Благодаря за музикалния поздрав.
Винаги ни е нужно огледало... :blink:
Тук не визирах обаче това..,а нещо по-различно!
И за да не е абстракция ти казвам...Всеки търси нещо за себе си и се възползва на гърба на другите...Хранителната верига никога не се прекъсва.
Калоян отваря темата защото е провокиран..,засегнат...и/или/защото иска да разбере какво е отношението на другите към него...и/или/ да си докаже..,че е важен и значим..,че е полезен.
Безспорен факт...,че има причина,която го е мотивирала. Абсолютно го разбирам.
Нерил..,върви и доказва на себе си ...стремейки се да доказва на другите колко е пораснал..,но как не е срещнал половинката...,как му липсва топлинка...,разбиране и приемане..,как той е по-добър.
Ти търсиш спора...спора ,който вероятно години наред водиш със себе си безуспешно..,защото не можеш да балансираш куинконса на Слънце/Луна.../да не говорим , че и двата знака са страхотни и многоуважавани от мен-знаците в които попада слънцето ти и луната ти/...
Лили..,търси майтапа и почва на която да сподели поредната несправедливост...
Ще спра до тук...
Ако питаш аз защо пиша...ще ти отговоря...В качеството си на модератор съм задължена да се грижа за всичко написано..и за списващите..., но иначе като Марая...защо например не мога да приема..,че в този живот няма само любовв..,а има и агресия..и разбира се и омраза...
Това е ...все въпроси..,които ще вълнуват и хора след нас...И по-важно е в случая ДА ВЪЛНУВАТ...защото има ли емоция има и живот!