Здравей Гост

ВЪН КАЛОЯН ОТ ФОРУМА!

• 302 Отговора
  • 58964 Прегледи
Re: ВЪН КАЛОЯН ОТ ФОРУМА!
« Отговор #240 -: Август 29, 2013, 06:31:35 pm »
Якоооо, парти с олио  ;D, а Калоян ще ни облизва... Но ако е по-претенциозен, можем да вземем и зехтин.  :P
;D
Да не съм объркал сайта :thinking: Я да проверя.....ееех, не съм :blink:
Щях  да си поръчам салата "Цезар" :P

В сайта Гепиме всички дупки ще разцепиме  ;D

Воала, аз излизам!  :P
;D
Хаха,аз сега влизам ,а пък ти излизаш и така цяла нощ,направо  ще ги пръснем...
Съдбата има пръст навсякъде и в повечето случаи е среден!

« Отговор #241 -: Август 29, 2013, 06:35:24 pm »
Упс,обърках се и гласувах" да"-в смисъл "да"  Калоянката да остане в тук! ХАУ!
Съдбата има пръст навсякъде и в повечето случаи е среден!

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #242 -: Август 29, 2013, 06:52:49 pm »
Шъ остане, ако 'липсата на опозиция' не регне още 20 йс 30-се пъти и каже 'Ние хората, не ни кефиш'  :86:

Н'ема никаква интрига, файда от цялото т'фа начинание 'на умрЕло куче нож да се вади', Калояне  ;) .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Asol

• 4140
« Отговор #243 -: Август 29, 2013, 07:09:02 pm »
13 страници тема, да се даде глас на нападките на човек, който пише така?!?

Дали ? Просто иска да ангажира вниманието на съфорумците. Нерил не е причина, а само една възможност и предпоставка това да се случи. Иначе по тази процедура всеки, който заяви несъгласието си с друг, ще бъде причина за достатъчен на брой теми с анкети за собствената си персона.  ;D Струва ми се детинско.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #244 -: Август 29, 2013, 07:41:02 pm »

Дали ? Просто иска да ангажира вниманието на съфорумците. Нерил не е причина, а само една възможност и предпоставка това да се случи. Иначе по тази процедура всеки, който заяви несъгласието си с друг, ще бъде причина за достатъчен на брой теми с анкети за собствената си персона.  ;D Струва ми се детинско.

Не знам за Вас...но като чета темата и си спомням за едни закани от едно момче  ..,които получих на лични съобщения преди няколко месеца... ;D...ме напушва смях.
Докато пътувах следобяд...прочетох един пост и всички съмнения отидоха по дяволите. ;D
Жалко , смешно...глупаво ...,но и мнооого полезно.
Всеки в темата търси поле за изява. :blink: Всеки иска да изразходи някаква енергия...вероятно дефицит...Никой ..,ама никой не е обективен. Субективния фактор е налице.
И никой не поглежда в себе си... ;D
Всеки от нас има какво да дялка...и да изчисти.
Това направо ми прилича на психо семинар... :blink:
Поредното доказателство..,че какъвто реала..,такъв и виртуала.
Наред с това...двама "мъже" си мерят атрибути...и един камион жени гледат сейр и подклаждат огъня...
В тази връзка един виц...:

Провежда се експеримент. На два съседни острова са настанени хора. На единият остров 25 мъже и една жена, а на другият 25 жени и един мъж. След една година отиват да проверяват резултатите. Първо отиват на острова с 25 мъже и една жена. Гледат целият остров подреден, всичко изчистено, палмите подрязани, пътечките посипани с пясък. Седи жената на трон и крещи:
- Пешо, аз на теб, с какъв пясък ти казах да посипеш пътечките?
- С червен...
- А ти, с какъв ги посипа?
- С жълт.
- Ти кой беше в списъка? Пети? Вече си двайсет и пети...
Отиват след това на острова с 25 жени и един мъж. Гледат, всичко мръсно, палмите изпочупени, пълен хаос. На върха на една палма се е качил мъжът, а жените са я обсадили и крещят:
- Гошоооо, слизай вече, пет минути минаха...

И по-умерено..,щото ще изтрия темата...Да не се цупи и другото бебе... ;D Калоян.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #245 -: Август 29, 2013, 07:52:29 pm »
 :72: :57: :wink2:

готин виц!

трий спокойно темата след 2-3 дни! И без това резултатът е без интрига... Няма нужда да чакаме 1 месец!
Че иначе твоя приятел ще го изядат жив... Вече се заяде със всички мацки, мадами, "баби" и прочие!

Калоян, стегни се - не се занимавай с глупости
кажи сега за сирия

Ами в темата за войната писахме доста! 4-5 страници!
« Последна редакция: Август 29, 2013, 07:56:40 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Марая

• 28287
« Отговор #246 -: Август 29, 2013, 07:57:26 pm »
:72: :57: :wink2:

готин виц!

трий спокойно темата след 2-3 дни! И без това резултатът е без интрига... Няма нужда да чакаме 1 месец!
Че иначе твоя приятел ще го изядат жив... Вече се заяде със всички мацки, мадами, "баби" и прочие!

Няма приятели и вечни врагове...-  ;D има вечни интереси!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #247 -: Август 29, 2013, 08:02:01 pm »
Преекспонирането на нещо и отиването в крайности винаги е в резултат на дефицит.

Никой ..,ама никой не е обективен. Субективния фактор е налице.
И никой не поглежда в себе си... ;D

Щом всички сме субективни, то си е така де, няма как да знаеш кой до къде поглежда.   :blink:
« Последна редакция: Август 29, 2013, 08:06:34 pm от Asol »

*

Марая

• 28287
« Отговор #248 -: Август 29, 2013, 08:15:08 pm »
Преекспонирането на нещо и отиването в крайности винаги е в резултат на дефицит.

Така е Асол. ;D
Но понеже тази тема и напомня за неща в миналото...по същия начин искам аз ти задам един въпрос:

Ти какво правиш в нея? Точно както ти попита Венера защо защитава Калоян... ;D така аз те питам...ти защо пишеш точно в тази тема.
Изразяваш себе си? Нещо в него провокира теб? Търсиш поле за изява? Харесва ти конфликта?
Доказваш на себе си?
Ако искаш не ми отговаряй! За мен няма значение това... :blink:
Не търся конфликт...нито искам да раздухам такъв...Както виждаш всеки бегъл опит е подминат от мен..кога на шега,кога по-сериозно...
Форума е място в което доста хора се учат да общуват преди всичко...и да пишат.
Не веднъж казвам..и за енти път повтарям...ЗА ВСЕКИ ИМА МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО!
Толерантност + емпатия + съпричасност е панацеята за болката на 21 век.
Болестта Его не е нелечима...и се превръща в болест точно тогава ,когато отдадем прекалено голямо внимание на храната с която го храним...иначе без Его сме за никъде...можем да бъдем дори безполезни за себе си.
НИЩО ЛИЧНО КЪМ НИКОЙ!
И НЕКА СЕ ЗНАЕ...ВСИЧКИ СМЕ ВЕЧНИ УЧИТЕЛИ И ВЕЧНИ УЧЕНИЦИ ! :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #249 -: Август 29, 2013, 08:28:19 pm »
Заради спорта към спора, хората, които са се взели много насериозно ме карат да ги бъзикам - безсмислените теми за какво друго могат да служат ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #250 -: Август 29, 2013, 08:35:37 pm »
Заради спорта към спора, хората, които са се взели много насериозно ме карат да ги бъзикам - безсмислените теми за какво друго могат да служат ?

Благо-даря за искренния отговор! :wub:
Ти току-що направи нещо и за себе си и за всички...
Наясно ли сме със себе си и нещата...вървим по правилния път!
А този спорт към спора би могла да превърнеш :wub: в  изключителен спринт към себе си...и себепознанието!
Благо-даря още веднъж!
http://www.youtube.com/watch?v=bWjxuFB-7Ts

*

Asol

• 4140
« Отговор #251 -: Август 29, 2013, 08:49:57 pm »
Марая, не ми е нужно огледало, за да съм наясно със себе си. Може би преди години, да. :blink:
Благодаря за музикалния поздрав.

*

Марая

• 28287
« Отговор #252 -: Август 29, 2013, 09:05:17 pm »
Марая, не ми е нужно огледало, за да съм наясно със себе си. Може би преди години, да. :blink:

Винаги ни е нужно огледало... :blink:
Тук не визирах обаче това..,а нещо по-различно!
И за да не е абстракция ти казвам...Всеки търси нещо за себе си и се възползва на гърба на другите...Хранителната верига никога не се прекъсва.
Калоян отваря темата защото е провокиран..,засегнат...и/или/защото иска да разбере какво е отношението на другите към него...и/или/ да си докаже..,че е важен и значим..,че е полезен.
Безспорен факт...,че има причина,която го е мотивирала. Абсолютно го разбирам.
Нерил..,върви и доказва на себе си ...стремейки се да доказва на другите колко е пораснал..,но как не е срещнал половинката...,как му липсва топлинка...,разбиране и приемане..,как той е по-добър.
Ти търсиш спора...спора ,който вероятно години наред водиш със себе си безуспешно..,защото не можеш да балансираш куинконса на Слънце/Луна.../да не говорим , че и двата знака са страхотни и многоуважавани от мен-знаците в които попада слънцето ти и луната ти/...
Лили..,търси майтапа и почва на която да сподели поредната несправедливост...
Ще спра до тук...
Ако питаш аз защо пиша...ще ти отговоря...В качеството си на модератор съм задължена да се грижа за всичко написано..и за списващите..., но иначе като Марая...защо например не мога да приема..,че в този живот няма само любовв..,а има и агресия..и разбира се и омраза...
Това е ...все въпроси..,които ще вълнуват и хора след нас...И по-важно е в случая ДА ВЪЛНУВАТ...защото има ли емоция има и живот!

« Отговор #253 -: Август 29, 2013, 10:12:03 pm »

Винаги ни е нужно огледало... :blink:
Тук не визирах обаче това..,а нещо по-различно!
И за да не е абстракция ти казвам...Всеки търси нещо за себе си и се възползва на гърба на другите...Хранителната верига никога не се прекъсва.
Калоян отваря темата защото е провокиран..,засегнат...и/или/защото иска да разбере какво е отношението на другите към него...и/или/ да си докаже..,че е важен и значим..,че е полезен.
Безспорен факт...,че има причина,която го е мотивирала. Абсолютно го разбирам.
Нерил..,върви и доказва на себе си ...стремейки се да доказва на другите колко е пораснал..,но как не е срещнал половинката...,как му липсва топлинка...,разбиране и приемане..,как той е по-добър.
Ти търсиш спора...спора ,който вероятно години наред водиш със себе си безуспешно..,защото не можеш да балансираш куинконса на Слънце/Луна.../да не говорим , че и двата знака са страхотни и многоуважавани от мен-знаците в които попада слънцето ти и луната ти/...
Лили..,търси майтапа и почва на която да сподели поредната несправедливост...
Ще спра до тук...
Ако питаш аз защо пиша...ще ти отговоря...В качеството си на модератор съм задължена да се грижа за всичко написано..и за списващите..., но иначе като Марая...защо например не мога да приема..,че в този живот няма само любовв..,а има и агресия..и разбира се и омраза...
Това е ...все въпроси..,които ще вълнуват и хора след нас...И по-важно е в случая ДА ВЪЛНУВАТ...защото има ли емоция има и живот!
Марая а квинкосна ,между Роял Салют - а и Ред Бул- а, каква е..:))))))
нА МОРЕТО ВИКАМ ДА СЕ РАЗБЕРЕ...:)))
Марая, темата загрубя и мисля да не се занимавам повече...
Само не разбрах, Кальо, какво ще подари на Нова за РДто и или само проси пари от мен да ги дарява на разни детски домове...?
Мълчи си...:)
А иначе за неговите фенки, ами харизал съм му ги и да си ги носи на версия..С тази разлика, че аз поне се показах визуално, а той се крие...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #254 -: Август 29, 2013, 10:16:14 pm »
Интересно..кога се показа... :rolleyes: :blink:
Аз не те видях... :-[ ;D

« Отговор #255 -: Август 30, 2013, 10:22:06 am »
Двамата гладиатори са изморени и си почиват след тежката вчерашна битка... Публиката тръпне в напрегнато очакване на следвашия сблъсък между тях.Мистериозния Калоян самоуверено води в нелеката битка и майсторски демонстрира блестящия си интелект в сложни словесни дуели! Смелия гладиатор успя да спечели сърцата на народа и особено на по нежната част от него! Хиляда дами въздишат и припадат на стадиона само като чуят да се скандира името му! Но коя ли ще е тази,която ще спечели сърцето му?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #256 -: Август 30, 2013, 10:39:34 am »
Двамата гладиатори са изморени и си почиват след тежката вчерашна битка... Публиката тръпне в напрегнато очакване на следвашия сблъсък между тях.Мистериозния Калоян самоуверено води в нелеката битка и майсторски демонстрира блестящия си интелект в сложни словесни дуели! Смелия гладиатор успя да спечели сърцата на народа и особено на по нежната част от него! Хиляда дами въздишат и припадат на стадиона само като чуят да се скандира името му! Но коя ли ще е тази,която ще спечели сърцето му?

;D ;D ;D Дрийм, кой транзит те пращи бе мила  ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #257 -: Август 30, 2013, 11:34:58 am »
Хаха,аз сега влизам ,а пък ти излизаш и така цяла нощ,направо  ще ги пръснем...

Влизай, но после да не кажеш, че не ти се излиза?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #258 -: Август 30, 2013, 12:08:43 pm »
Якоооо, парти с олио  ;D, а Калоян ще ни облизва... Но ако е по-претенциозен, можем да вземем и зехтин.  :P

Ще ви оближа... колко му е!~ .. Нямате проблеми! ... пък и ще има течен шоколад...  )))

Аз предложих романтична закуска и се радвам, че с Лили ще си я споделим на РД-то ни. И дори има и течен шоколад Финети, бял и кафяв, който не желае олио. Зорлян никого не карам да вакханства с мен.

Впрочем Вие някъде на снимките да виждате диван?

Да бе!? Къде е дивана?  :blink:

Нова, Какъв подарък искаш за рождения ден?!?
Just_a_Dream ..ама ти си си сбъркала професията.... !!!!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #259 -: Август 30, 2013, 12:25:33 pm »
 Калояне, за теб, ако щеш, можем да се сиропираме - да ти е сладко!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.