Здравей Гост

Марая, имаш ли идея защо в крайна сметка .....

• 12 Отговора
  • 2054 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Марая, имаш ли идея защо в крайна сметка .....
« -: Септември 01, 2013, 05:35:45 pm »

Кума ми Нидал Алгафари е сириец...

Нямаш църковен брак, нали? Кум сириец християнин, ти еврейка....

Моят кум пък е един Даниел, ама кой ли го знае него ;D ;D ;D

Не случайно подчертах името му...С две думи инфото,което имам от него не е посредствено. :blink:
Имам и църковен брак.Татко беше християнин.Майка ми е еврейка.
А Суфизма ме е научил..,че всяка религия е достойна за уважение.
Всяко семейство е свят...И всички в този свят сме част от голямото семейство. :blink:
Марая, имаш ли идея защо в крайна сметка във всяка тема накрая нещата се ос----т, с агресия, мерене...?Фоорумът е отражение на ситуацията в държавата, логично е. :mellow:
Нямаш, е нормално е, усеща се негативната енергия последните дни, бре его, бре чудо, бре български черти, то къде влезе човек да види, някой се сдъвква с друг...
Някой, Краби, и Мирабела/може и Уран/ бяха споделили, че в руски и западни форуми изобщо е недопустимо да се държи такъв език и лични нападки.Постът ми не е адресиран до никой конкретно, усещам минираните места във форума и внимавам, просто не е приятно.
Ако това не е за тук-местете го.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6851.260.html

Това е от темата за войната... :blink:
Провокира ме едно изречение...,темата е актуална и винаги ще бъде... ;D

Наричам червения болт - култура на бита..и самосъзнание. :blink:
Гледам форума пръщи по шевовете от библейски цитати... ;D , но само цитати без грам разбиране...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Марая, имаш ли идея защо в крайна сметка .....
« Отговор #1 -: Септември 01, 2013, 05:43:26 pm »
Да Енигма, аз се занимавам в още един форум, западен... Там да видиш такова отношение е пълен абсурд, никой не го интересуват такива неща каквито някой потребители тук, но няма как..
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2 -: Септември 01, 2013, 06:02:38 pm »
Разбира се, но взе да се случва всеки ден. Зачитам някъде нещо интересно, или реша да пиша по някоя карта и мисля....като тръгна да публикувам, скубането за косите вече е факт. ;D
Отивам в друга тема-същото. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Септември 01, 2013, 06:22:38 pm »
Разбира се, но взе да се случва всеки ден. Зачитам някъде нещо интересно, или реша да пиша по някоя карта и мисля....като тръгна да публикувам, скубането за косите вече е факт. ;D

Ако приемем..,че сме изнервени от ежедневието..,уморени и "ограбени емоционално..неразбрани"...то астрологията - част от езотеричната наука би следвало да бъде място където човек търси емпатия,разбиране..,съпричасност.
Имам наблюдения в/у определени потребители ...,които никога не влизат в конфликт...никога не изразходват негативната енергия в заяждане с другите...,никога не отработват аспектите си...чрез вербална агресия.
Тези хора са по-балансирани , търсещи себе си и следващи знанието.
Днес дори си говорих с една потребителка по телефона..,която от месеци не е влизала..,защото има други по-важни неща...липсва и време...
Питам се - познавам картата и доста добре...защо тя не дойде да плаче..,да търси..,а беше до мен в много трудни моменти? :-\ :rolleyes: Ниво на еволюционно развитие. Среда...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4 -: Септември 01, 2013, 06:39:40 pm »

Ако приемем..,че сме изнервени от ежедневието..,уморени и "ограбени емоционално..неразбрани"...то астрологията - част от езотеричната наука би следвало да бъде място където човек търси емпатия,разбиране..,съпричасност.
Имам наблюдения в/у определени потребители ...,които никога не влизат в конфликт...никога не изразходват негативната енергия в заяждане с другите...,никога не отработват аспектите си...чрез вербална агресия.
Тези хора са по-балансирани , търсещи себе си и следващи знанието.
Днес дори си говорих с една потребителка по телефона..,която от месеци не е влизала..,защото има други по-важни неща...липсва и време...
Питам се - познавам картата и доста добре...защо тя не дойде да плаче..,да търси..,а беше до мен в много трудни моменти? :-\ :rolleyes: Ниво на еволюционно развитие. Среда...

Една колежка някога ми каза "аз имам приятели за всичко. на едни им плача на рамото, други ми плачат на мене, с трети излизам на кафе и за лафче, с някои само си помагаме, четвърти...". Замислих се. И при мен е така. Има хора, които ме търсят само, когато им е трудно. Мойто рамо е удобно. На тях аз никога не им приплаквам. Има хора, с които общувам когато аз съм зле. Те пък не познават мойто рамо. Свят! Разни хора, разни синастрии!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Uran

• 6041
« Отговор #5 -: Септември 01, 2013, 06:46:31 pm »
Възможно да е въпрос на синастрии наистина. В руските форуми са си грубички почти като във форум на ЦСКА ;D. Там, обаче, не може да се пише за Политика. Дали е добре това, оставям на вас да прецените. За мен не е. Ето, вчера, в руски форум, посещаван от съпруга ми, юзър отвори тема по актуалната Сирия, знаейки, че ще я затрият. Затриха я, макар съвсем просто да попита: "Что реально происходит в Сирии?"  :blink: За мен, този фалшив унисон, е изключително вреден и ретрограден. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Септември 01, 2013, 06:47:44 pm »
Една колежка някога ми каза "аз имам приятели за всичко. на едни им плача на рамото, други ми плачат на мене, с трети излизам на кафе и за лафче, с някои само си помагаме, четвърти...". Замислих се. И при мен е така. Има хора, които ме търсят само, когато им е трудно. Мойто рамо е удобно. На тях аз никога не им приплаквам. Има хора, с които общувам когато аз съм зле. Те пък не познават мойто рамо. Свят! Разни хора, разни синастрии!

И при мен е така - различни приятели за различни неща. Едни ми плачат на мен, на други им се оплаквам аз.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7 -: Септември 01, 2013, 07:20:32 pm »
Здравейте , нормално е в един форум , макар и за астрология, да се разискват различни теми от живота, но добрият тон е задължителен и нека личните нападки си ги правим на ЛС , да не ставаме един голям клюкарник , където да си показваме кой от кого е по-красноречив и остроумен , защото виждайки една дълга тема , очакваме да намерим нещо полезно и интересно за себе си , а срещаме много плява и  малко зърно.
Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема по-дълго време.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #8 -: Септември 01, 2013, 07:22:19 pm »
Това за плявата и зърното е вярно.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Септември 01, 2013, 07:53:09 pm »
Здравейте , нормално е в един форум , макар и за астрология, да се разискват различни теми от живота, но добрият тон е задължителен и нека личните нападки си ги правим на ЛС , да не ставаме един голям клюкарник , където да си показваме кой от кого е по-красноречив и остроумен , защото виждайки една дълга тема , очакваме да намерим нещо полезно и интересно за себе си , а срещаме много плява и  малко зърно.

За да има зърно...всички знаем,че има и плява. Щом на зърното е нужна плява е излишно да искаме само зърно... ;D
Няма лошо в нищо...само в липсата на умереност.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #10 -: Септември 01, 2013, 08:36:24 pm »
 :o аз пак не съм разбрала.. или поне не ми е направило впечатление.. всеки си има мнение и го изразява свободно:)

Лично аз не мога да се оплача с нищо от форума, срещнала съм все добри, мили и отзивчиви хора:))) научила съм адски много и съм благодарна за споделяната информация:) Извинявам се, ако някога съм обидила някого.

Средата, която се създава зависи от потребителите и техните нагласи. Тук сме по собствена воля и желание, да черпим опит един от друг:) Винаги ще има хора които ни харесват и такива които не ни харесват:)

Така и не разбрах кой за какво и защо се кара, но и аз да изразя мнение  ;D
вземете и се изяснете, големи хора сме  :wub:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Asol

• 4140
« Отговор #11 -: Септември 01, 2013, 09:44:09 pm »
Нали знаете колко пясък трябва да отсее златотърсача, за да намери зрънце злато ? Така че който има нюх на златотърсач, ще намери това което търси.
« Последна редакция: Септември 01, 2013, 09:54:31 pm от Asol »

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Септември 01, 2013, 10:17:28 pm »
Нали знаете колко пясък трябва да отсее златотърсача, за да намери зрънце злато ? Така че който има нюх на златотърсач, ще намери това което търси.

Точно така! :blink:
Иначе всички щяхме да сме златари...