Здравей Гост

Аспектите в натала-ИСТИНСКА ЛЮБОВ

• 222 Отговора
  • 28859 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Аспектите в натала-ИСТИНСКА ЛЮБОВ
« Отговор #40 -: Септември 19, 2013, 04:31:57 pm »
Аз съм с тригон Венера/Нептун - и двете планети са на видни места в хороскопа, а Венера е доста специфично поставена в 5 дом - ретроградна и близо до ЮЛВ. По принцип имам трезва преценка за партньорите си, но понякога съвсем преднамерено си слагам розови очила - все се надявам, че отношенията могат да тръгнат в по-добра насока, ако човек е достатъчно търпелив, но навярно там ми е най-голямата грешка... Не може само с компромиси, особено когато се инициират само от едната страна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #41 -: Септември 19, 2013, 04:36:01 pm »
Ох и за да се изкажа  ;D
От моят кратък житейски опит и наблюдение съм си извадила следния извод. Истинска е любовта тогава когато срещнеш точния човек или иначе казано твоята половинка. Когато това се случи, всички онези думички като - трябва да се жертвам; има рискове; невъзможно е; аз страдам, ама обичам; зле ми е, но не мога без нея/него- всички терзания, съмнения изчезват. На човека му става леко на душата, спокойно, чувства се по-силен, по-самоуверен и сякаш си е отворил очите и ушите  ;D  Демек става пълноценен най-вече на и за себе си. Моята философия за любовта е, че тъй като сама по себе си тя не предполага страдание, мъка, огорчение следователно споделяйки я с друг човек, това предполага във всеки един от двата индивида да се заражда устрем, и желание за подобрение, тоест да се удвои самата любов, която всеки изпитва изначално за себе си, а оттам и за по-добър живот, по- сърдечни и благородни чувства. Въпросът е да си намериш половинката, което вече е работа на Вселената. На някои е дадено, на други не. И все пак тайничко си мисля, че на всеки е дадено рано или късно. Иначе би било прекалено формално това съществуване и в крайна сметка до известна степен безсмислено.

И аз да се включа, като съгласна с горецитираното. Когато се влюбихме с моя настоящ съпруг, бяхме и двамата женени с деца. Две години се заблуждавахме, че можем да останем в браковете си и да живеем по старому. Но не можахме. И двамата се разведохме едновременно и се събрахме. Живеем заедно вече 15 години и имаме общо три деца в къщи. Бившите ни половинки си подредиха също живота с нови партньори и деца. Та по темата за истинската любов, когато решихме да се съберем, семействата ни се обърнаха изцяло против нас, всички врати бяха затворени и се наложи да се преместим в друг град на квартира с малки деца, защото роднините ни не можели да си вдигнат очите от срам! Нищо от това не ме интересуваше! Мисълта, че ще живея с този човек, че ще го виждам всеки ден, че ще мога да се храня, да говоря, да правя всички малки ежедневни неща с него - това ми беше достатъчно! Бях най - щастливата жена на света, макар и в гарсониера под наем, с една тенджера, джазве, бързоварче, две лъжици и две вилици! Сега - след 15 години мога само да ви кажа, че никога не бих променила решението си оттогава! А скоро май ще ставаме баба и дядо... ;), което ни прави още по - щастливи!  ;D Ако има интерес ще прикача натални карти или синастрия!

Валери може ли да качиш синастрия и карта с дирекции и прогресии кьм момента на запознаването? Solar Arc karta ot Astro.com ? Molq te  :03:

« Отговор #42 -: Септември 19, 2013, 09:18:42 pm »
 :blink:Браво и на двама Ви,Valori-че сте устояли на всички пречки и сте извоювали правото си на щастие :kissd:.Желая Ви много щастие...и дано повече хора срещнат такава истинска и силна любов,като вашата.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #43 -: Септември 19, 2013, 09:23:04 pm »
И аз искам да видя синастрията :) Моля те качи я :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #44 -: Септември 19, 2013, 09:31:09 pm »
валори,всички мечтаем за това,но обикновено става съчки събирам,пръчки намирам,от небесата,от небесата ни боли ;D

« Отговор #45 -: Септември 20, 2013, 07:43:39 am »
Трябва да си призная, че мъжа ти е стоиностен човек...Аз лично не бих го направил, да си развалям комфорта и живота...Признавам си не бих...Дали от липса на смелост или егоизъм не знам, но си признавам...
Честно да ти кажа, във времето преди да се съберем, е имало моменти, в които съм се опитвала да се откажа от връзката - най - вече заради детето, което заплашиха, че ще ми вземат, ако се разведа..беше кошмарно за мен... Но той никога не се поколеба! Чакаше да отмине кризата и отново, и отново ми обясняваше, че не бива да се отказваме от нещо толкова истинско, което се среща един път в живота - това му бяха точните думи! Знаех, че е така, но като майка имах слабо място! Имаше невероятна сила и увереност в него, които всъщност ни доведоха до щастливия финал!
Ами може гадно да звучи и сигурно е така, ама аз да се откажа от удобствата ми и да отида на квартира, не мога...А и чужди деца, освен моето...Ебаси, родата ми ще се обърне в гроба,а живите ще ликвидирам...А и мисля, поне планирам като се оженя да няма развод, ама знае ли човек????
Да сте живи и здрави и след 50 години тази история пак да я разправяш...Достойна е!!!!
Родата никога не прие нещата нормално, сядали са заедно само веднъж на една маса, при изписване на малката ни дъщеря преди 11 години! Виждаме се три - четири пъти в годината, като май аз държа най - вече на това... Но в началото вменяването на вина беше ужасно - че ще ги уморя, че им съсипвам живота, че никога, никога няма да приемат тази връзка... Събрах си багажа, грабнах детето и тръгнах, макар че знаех, че може и никога да не ме приемат обратно / между другото съм единствено дете/... :(

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #46 -: Септември 20, 2013, 07:48:27 am »
Валори, възхищавам се на историята ви! И искам да видя ТАЗИ СИНАСТРИЯ!!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #47 -: Септември 20, 2013, 07:53:14 am »
Към gogo07:

Е, тук вече стана още по - интересно!  ;D Запознали сме се на 05.07.1986. на ученически лагер на морето! Аз бях на навършени 13, а той на - 16! За мен това беше любов от първи поглед /така си и остана тогава - платонична и несподелена/, за него аз бях, като по - малка сестра, за която да се грижи / превързваше ми раните, като падах с колелото/, и да учи! От първия момент на запознанството връзката ни не прекъсна около 4 години, но само, като срещи, разговори, дълги дискусии.../ аз - тайно влюбена, той - приемащ ме, като най - добрата приятелка/! Сега като се замисля, имали сме толкова много разминавания..., но така е било писано... Много по - късно през 1994 г. се намерихме отново и тогава, като че ли започнахме отначало - погледнахме се с нови очи и вече всичко беше споделено! Съжалявам, стана малко дълго, та за коя дата да направя картата? ;D
[/quote]
« Последна редакция: Септември 20, 2013, 09:52:32 am от Valori »

« Отговор #48 -: Септември 20, 2013, 07:59:10 am »
Валори, възхищавам се на историята ви! И искам да видя ТАЗИ СИНАСТРИЯ!!
Не знам дали съм се справила, но ето!  :blink:
При една консултация при астролог преди години запомних само нещо за кармична връзка от минали животи - Неговия Южен Възел съвпад с моята Венера, нещо такова! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Септември 20, 2013, 08:18:42 am »
Венера/ЮЛВ е много силен аспект, особено ако е двойно подчертан в синастрията. Няма изкопчване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #50 -: Септември 20, 2013, 08:28:21 am »
Както вече писах малко по-горе, познаваме се от 1986 г. Не сме прекъсвали контактът помежду си за повече от месец - два, дори само с телефонно обаждане или писмо напомняхме за себе си...На няколко пъти сме се разминавали на косъм от истинска връзка, но... не би... Та дърпахме се доста време, но явно няма отърване!  ;D

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #51 -: Септември 20, 2013, 08:29:54 am »
Не знам от кои аспекти на сегашната ми  синастиря се дължи това, но аз в момента съм в такова положение , че съм готова да захвърля всичко, буквално на вятъра заради въпросния човек,включително и работа в Италия с готови документи и всичко просто ей така само за да бъда с човека си тръгнах от там, а шефът ми ме молеше човек да остана на работа.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #52 -: Септември 20, 2013, 08:30:47 am »
Eее в прогресиите много ясно се вижда - негово прогресивно слънце в съвпад с твой прогресивен асцедент, който прави съвпад с наталната ти венера. Аспект на прогресивна планета към осите на другия е много силен показател за започване на сериозна връзка. А в женска карта аспект към асцедента по прогресии най-често дава брак.

Иначе синастрията ви не е нещо изключително, да не ме разбереш погрешно сега. Синастрията е хубава, много важно е, че неговата луна няма напрегнати аспекти от твои планети. Но аз не виждам например лични планети в ъглови домове на другия. Силен аспект слънце луна или точни съвпади на лични планети с бавни планети на другия. Всичко това го пишат по учебниците ама ето на, че живота доказва друго. Права е Лиз Грийн като казва, че от една карта никога не можеш да схванеш същността на връзката между двама души.

Иначе кармичния индикатор твоя венера негов ЮЛВ е много показателен, както и неговите слънце и марс в твой 12ти дом близо до асцедента ти. Планета на единия в съвпад с асцедента на другия според някои показва роднинска връзка в минал живот (най-често родител дете, защото от асцедента навлизаме във физическия свят т.е. единият е допринесъл за физическата поява на другия).

Интересува ме още нещо, извинявай, че така почнахме да те разискваме всички, ако не искаш не ми отговаряй. Може ли да напишеш датата на раждане на бившия ти съпруг, интересува ме само деня, без месеца и годината. Нещо за числата искам да видя дали е вярно.

« Отговор #53 -: Септември 20, 2013, 08:33:19 am »
Както вече писах малко по-горе, познаваме се от 1986 г. Не сме прекъсвали контактът помежду си за повече от месец - два, дори само с телефонно обаждане или писмо напомняхме за себе си...На няколко пъти сме се разминавали на косъм от истинска връзка, но... не би... Та дърпахме се доста време, но явно няма отърване!  ;D
Аз не вярвам в прераждания и тн., но в крайна сметка след като ви е било писано да сте заедно, страхотно!!!
Не знам от кои аспекти на сегашната ми  синастиря се дължи това, но аз в момента съм в такова положение , че съм готова да захвърля всичко, буквално на вятъра заради въпросния човек,включително и работа в Италия с готови документи и всичко просто ей така само за да бъда с човека си тръгнах от там, а шефът ми ме молеше човек да остана на работа.

Ама ти наистина ли няма да отидеш в Италия, заради някаква евентуална връзка с някой???
Не го разбирам. Според мен, не трябва да пропускаш тази възможност, все пак не си женена за него...До колкото разбирам де..
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #54 -: Септември 20, 2013, 08:36:31 am »
Аз не вярвам в прераждания и тн., но в крайна сметка след като ви е било писано да сте заедно, страхотно!!!

Ама ти наистина ли няма да отидеш в Италия, заради някаква евентуална връзка с някой???
Не го разбирам. Според мен, не трябва да пропускаш тази възможност, все пак не си женена за него...До колкото разбирам де..
Аз бях там и след повече от месец ходене по мъките и живот на улицата се бях уредила на работа с документи и всичко необходимо и си доидох, работех и се върнах заради него ,бяхме полвин година заедно и се разделихме,по негово желание и така.

« Отговор #55 -: Септември 20, 2013, 08:38:08 am »
Хм, наистина ли си зарязала всичко заради некакъв си??? Е това не го разбирам...И ако ми кажеш, че още линееш и тъгуваш за тоя, направо не  го проумявам...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Септември 20, 2013, 08:38:53 am »
Аз бях там и след повече от месец ходене по мъките и живот на улицата се бях уредила на работа с документи и всичко необходимо и си доидох, работех и се върнах заради него ,бяхме полвин година заедно и се разделихме,по негово желание и така.

Извинявай, а какво е направил той за теб?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #57 -: Септември 20, 2013, 08:42:25 am »
Нищо ако трябва да съм откровена ,буквално нищо,

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #58 -: Септември 20, 2013, 08:43:36 am »
Хм, наистина ли си зарязала всичко заради некакъв си??? Е това не го разбирам...И ако ми кажеш, че още линееш и тъгуваш за тоя, направо не  го проумявам...
М да не си на грешна позиция,а в момента почти съм спряла да живея буквално от както сме се разделили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Септември 20, 2013, 08:44:53 am »
Нищо ако трябва да съм откровена ,буквално нищо,

Мъж, който не прави нищо, за да бъде до теб и да бъде с теб, не заслужава нито жертви, нито каквито и да било жестове, не заслужава внимание дори. Да си стоят по мишите дупки и да си разиграват номерата другаде.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.