Здравей Гост

Аспектите в натала-ИСТИНСКА ЛЮБОВ

• 222 Отговора
  • 28832 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Аспектите в натала-ИСТИНСКА ЛЮБОВ
« Отговор #60 -: Септември 20, 2013, 08:45:54 am »
Нищо ако трябва да съм откровена ,буквално нищо,

Мъж, който не прави нищо, за да бъде до теб и да бъде с теб, не заслужава нито жертви, нито каквито и да било жестове, не заслужава внимание дори. Да си стоят по мишите дупки и да си разиграват номерата другаде.

Напълно подкрепям, за съжаление от опит. Лошото е, че понякога много късно проглеждаме за истината.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #61 -: Септември 20, 2013, 08:48:21 am »
Еми нали коментирахме от кои аспекти идва такова нещо,и заради кои аспекти, човек е готов да направи такова нещо само ще кажа че в  картата ми преобладава водата като цяло,огън нямам почти,воден ац,водна луна ,че и за капак луна управител на ацто сами си вадете изводите ,от къде идва това.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #62 -: Септември 20, 2013, 08:49:18 am »
Иначе кармичния индикатор твоя венера негов ЮЛВ е много показателен, както и неговите слънце и марс в твой 12ти дом близо до асцедента ти. Планета на единия в съвпад с асцедента на другия според някои показва роднинска връзка в минал живот (най-често родител дете, защото от асцедента навлизаме във физическия свят т.е. единият е допринесъл за физическата поява на другия).
Сладурке, какъв орбис ползваш за съвпад на партньорска планета с асцендента? Естеството на планетата разглеждаш ли го и как?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #63 -: Септември 20, 2013, 08:51:38 am »
Eее в прогресиите много ясно се вижда - негово прогресивно слънце в съвпад с твой прогресивен асцедент, който прави съвпад с наталната ти венера. Аспект на прогресивна планета към осите на другия е много силен показател за започване на сериозна връзка. А в женска карта аспект към асцедента по прогресии най-често дава брак.

Иначе синастрията ви не е нещо изключително, да не ме разбереш погрешно сега. Синастрията е хубава, много важно е, че неговата луна няма напрегнати аспекти от твои планети. Но аз не виждам например лични планети в ъглови домове на другия. Силен аспект слънце луна или точни съвпади на лични планети с бавни планети на другия. Всичко това го пишат по учебниците ама ето на, че живота доказва друго. Права е Лиз Грийн като казва, че от една карта никога не можеш да схванеш същността на връзката между двама души.

Иначе кармичния индикатор твоя венера негов ЮЛВ е много показателен, както и неговите слънце и марс в твой 12ти дом близо до асцедента ти. Планета на единия в съвпад с асцедента на другия според някои показва роднинска връзка в минал живот (най-често родител дете, защото от асцедента навлизаме във физическия свят т.е. единият е допринесъл за физическата поява на другия).

Интересува ме още нещо, извинявай, че така почнахме да те разискваме всички, ако не искаш не ми отговаряй. Може ли да напишеш датата на раждане на бившия ти съпруг, интересува ме само деня, без месеца и годината. Нещо за числата искам да видя дали е вярно.

Разбира се - 16.05.1968.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #64 -: Септември 20, 2013, 08:52:14 am »
Еми нали коментирахме от кои аспекти идва такова нещо,и заради кои аспекти, човек е готов да направи такова нещо само ще кажа че в  картата ми преобладава водата като цяло,огън нямам почти,воден ац,водна луна ,че и за капак луна управител на ацто сами си вадете изводите ,от къде идва това.
Това не означава, че не можеш да изградиш по-голямо самоуважение, което да те спира да правиш такива "жертви". Използвай ситуацията за себе си по най-добрия начин, да си вземеш уроците и по-нататък от ще зависи дали ще си щастлива.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #65 -: Септември 20, 2013, 08:53:27 am »
Сладурке, какъв орбис ползваш за съвпад на партньорска планета с асцендента? Естеството на планетата разглеждаш ли го и как?

За прогресия 2 градуса - 1 апликиращ и 1разходящ. Има една много подробна тема във форума на линда гудман правена възоснова на една книга, в която се доказва, че аспекти най вече венера и марс към остта асцедент десцедент по прогресия дава връзка между двама души.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #66 -: Септември 20, 2013, 08:56:49 am »

За прогресия 2 градуса - 1 апликиращ и 1разходящ. Има една много подробна тема във форума на линда гудман правена възоснова на една книга, в която се доказва, че аспекти най вече венера и марс към остта асцедент десцедент по прогресия дава връзка между двама души.
Мерси! Само да уточня: форума на Линда Гудман или във форума има тема за Линда Гудман, да знам къде да търся?
Аз те попитах всъщност не за прогресиите, а за "Планета на единия в съвпад с асцедента на другия според някои показва роднинска връзка в минал живот" - този съвпад колко да е точен, за да се предполага такова нещо?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #67 -: Септември 20, 2013, 09:00:48 am »
ето я темата

http://www.linda-goodman.com/ubb/Forum1/HTML/012875.html

Не съм те разбрала за кое питаш, ами не знам може би 5 градуса, нали толкова казват, че е разумен орбис при синастрични карти. Друго, което съм чела, че стелиум на единия в ъглов дом на другия може да се счита като съвпад с куспидата на ъгловия дом.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #68 -: Септември 20, 2013, 09:01:20 am »
Това не означава, че не можеш да изградиш по-голямо самоуважение, което да те спира да правиш такива "жертви". Използвай ситуацията за себе си по най-добрия начин, да си вземеш уроците и по-нататък от ще зависи дали ще си щастлива.
Не говорим за липса на самоуважение, а за съвсем друго нещо в смисъл конкретно по темата кое в натала дава подобно поведение не и липсва самоуважение в никакъв случай. :blink: :blink:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #69 -: Септември 20, 2013, 09:05:45 am »
Не говорим за липса на самоуважение, а за съвсем друго нещо в смисъл конкретно по темата кое в натала дава подобно поведение не и липсва самоуважение в никакъв случай. :blink: :blink:
Добре. Изивинявай! Аз, като всеки човек, си меря с моя аршин, т.е. с моите понятия. Да си подчиня живота и да се откажа от добри възможности заради човек, който не ми е показал (даже доказал), че го заслужава, и само след няколко месеца да ме зареже... Не те съдя. Аз съм била готова да направя такава щуротия, но точно, защото не съм ценяла достатъчно себе си - давала съм много повече, отколкото съм получавала. Това имах предвид. Не исках да те засегна.

Сладурке, много ти благодаря! :)

« Отговор #70 -: Септември 20, 2013, 09:08:17 am »
С много вода в натала, трябва да дава майсторка в любовта...Според мен си насочи в тази насока усилията, а не да се тюхкаш...След време да не съжаляваш..:)
Мани тея неща кармична любов, минал живот и тн...Живота е тук и сега!!!
А относно даването и вземането..Ами и на мен да ми дадат 1000 лева да ги зихарча ще го направя качествено!
Този които го плюят всички и наричат мишка и тн, карал ли те е да зарежеш всичко заради него?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #71 -: Септември 20, 2013, 09:11:58 am »
С много вода в натала, трябва да дава майсторка в любовта...Според мен си насочи в тази насока усилията, а не да се тюхкаш...След време да не съжаляваш..:)
Мани тея неща кармична любов, минал живот и тн...Живота е тук и сега!!!
А относно даването и вземането..Ами и на мен да ми дадат 1000 лева да ги зихарча ще го направя качествено!
Този които го плюят всички и наричат мишка и тн, карал ли те е да зарежеш всичко заради него?
Не никога не е искал нещо подобно от мен ,изобщо, а се разделихме поради факта ,че в момента човека има прекалено много лични и семейни проблеми и на негово място ,ако трябва да съм честна и аз бих направила същото.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Септември 20, 2013, 09:14:30 am »
Мишките са една друга категория  ;D - не онези, заради които ще зарежеш някой или нещо...
Причината е ясна - те няма как да те предразположат да направиш нещо специално за тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #73 -: Септември 20, 2013, 09:15:25 am »
Според мен това би трябвало да го търсите в синастрията в смисъл ,кои аспекти в синастрията дават подобно поведение ,защото човек все пак не прави подобни неща за кой да е .следователно би трябвало да има обект,заради който да се прави такова нещо значи следва че трябва да го търсим в някакъв вид  взаимоотношения,не знам поне аз така си мисля.

« Отговор #74 -: Септември 20, 2013, 09:16:13 am »
Ами тогава, кой ти е виновен?
Сори, че съм директен и откровен, но си е истина. Живота продължава!!!
Като каза за Италия, преди много време излизах с една, която бачкаше там...и всеки уикенд си идваше в София и се виждахме...Да де ама освен секса друго нямаше, което да ми харесва в нея...Не съм и свалял звезди и давал напразни надежди...Да де ама си бе навила някакви глупости в главата.Бях си харесал в нета 3ри ризи на Джон Варватос, които не бяха и евтини де и я помолих да ми ги вземе и щях да и ги осребря..Да де ама били подарък...След време като и казах, чао заради друга ми напомни какви жертви правила и тн слъзливи истории...Така, че!!!
ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА!!!!
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #75 -: Септември 20, 2013, 09:18:25 am »
Момент аз не съм казала,че някой ми е виновен,нито пък съм обвинила човека в нещо, отидохме маи на съвсем друга тема .

« Отговор #76 -: Септември 20, 2013, 09:20:37 am »
Момент аз не съм казала,че някой ми е виновен,нито пък съм обвинила човека в нещо, отидохме маи на съвсем друга тема .
Точно така излиза, повярвай ми...
В крайна сметка живота си е твой де...Направила си непоискана жертва и си си платила, кой знае можеше и да е успешен този хазарт...Така че няма за какво дас съжаляваш...

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #77 -: Септември 20, 2013, 09:21:55 am »
Аз не съжалявам а просто дадох пример за това за което говорехте нищо повече.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Септември 20, 2013, 09:22:57 am »
Да вземеш някому една-две ризи не е голяма жертва, не знам жената защо така го е представила.

Емоционалното ограбване и злоупотребата с доверие нямат материален еквивалент.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #79 -: Септември 20, 2013, 09:24:49 am »
Аз не съжалявам а просто дадох пример за това за което говорехте нищо повече.
Много ясно, че е пример...Аз ти казвам мъжката ми гледна точка за подобна ситуация..
Да вземеш някому една-две ризи не е голяма жертва, не знам жената защо така го е представила.

Емоционалното ограбване и злоупотребата с доверие нямат материален еквивалент.
Лил изкара се жертва как пътувала едва ли не заради мен и ей такива глупости...