Ще помоля всеки от вас да напише по един аспект, който е запомнил от минали връзки. Може да е и положителен и отрицателен, пазител на добри или лоши спомени.
Правя тази тема, за да може бъдещите и настоящите форумисти да намерят отговор за аспекта, който търсят в лицето на човек, който лично го е изпитал!
Моля старайте се да бъдете максимално точни и изчерпателни, нека Ви води мисълта, че един ден това ще помогне на някого да научи нещо ново. Може да напишете повече от един аспект, стига да искате! Включете се! :88:
Аз ще започна първа.
Аспекта, за който ще говоря е Сатурн (партньорски) съвпад мой Нептун... Един от най-силните аспекти на Сатурн за мен... Създава големи проблеми след приключване на връзката, защото е трудно да пуснем човека, да го забравим, да спрем да мислим за него. Много хора сравняват аспекта с този на Ромео и Жулиет, защото винаги в него има проблем, който разделя партньорите, но го има и силното чувство, че ти трябва да си с човека. Това се случи при мен с партньорство на разстояние. Имах нужда от човека, и понякога си мисля че още имам, бях се вкопчила в него като удавник. Не исках да го пусна, исках да е само мой... При все че моят Нептун е в 12ти, а партньорският Сатурн попада в мой дванайсти дом, което допълнително стъжни положението. Аспекта е труден, въпреки че е съвпад, той много прилича на опозицията. Често в този аспект, различни астролози пишат, че човека със Сатурн е този, който излиза от връзката, затваря се емоционално и бяга от задължението си да довърши започнатото, кармично, той би трябвало да е наказан след връзката, да не се влюби или да има проблеми с любовта, до колко това е вярно, не знам.. Знам само, че при мен човека със Сатурн се затвори емоционално и излезе от връзката, зашлевявайки моят Нептун и връщайки го в жестоката реалност. Аспекта е много силен по още един показател, връзката между партньорите е едно незабравимо и ново чувство. Чувство, което няма да забравите и за двамата... Сатурн както винаги е учител, той рано или късно в този аспект, ще покаже реалността на Нептун. Така се случи и при мен, Сатурн беше груб и ми показа и каза директно много неща, първоначално ме нараниха, но по късно разбрах какво е имал в предвид....
Надявам се да чуя и вашите аспекти, които са ви направили голямо впечатление и са оставили следа във вашият живот!