Здравей Гост

Жените с големи ЦИЦИ

• 78 Отговора
  • 16654 Прегледи
Re: Жените с големи ЦИЦИ
« Отговор #60 -: Септември 20, 2013, 10:45:35 pm »
Защо все трябва да противопоставяме генетика и астрология, не ми се изяснява. В интерес на истината, унаследяването не е само съкупност от различни органични киселини в структурата на ДНК. Мисля, че всеки един от нас тук трябва да е насяно, че във всяко семейство има унаследеност по отношение на аспекти, знаци, домови разположения и каквото родителите ни не са преработили преди да се родим, то остава като наш завет в колективната семейна карма и ние трябва да решим проблема. Не виждам причина да делим унаследения астропсихологически уклон от астрофизическия - напротив - там, където генетиката работи, може да работи и астрологията - без проблем и без изключение, просто има все още много неща, които трябва да научим и разберем и това тепърва ще се случва.

Аз забелязвам следната тенденция според картите, които имам на момичета, които са с хубави гърди ... луната е все в дом на материята. Има някаква логика, защото която планета падне в домовете на материята, определя физическата манифестация на астропрофила ни в най-голяма степен. Друго, което забелязвам е че жените Скорпион сякаш са по-склонни да имат по-голям бюст, дори и повече от жените Рак. Даже познавам Рачки с доста скромни размери. Та по темата от моя опит

- Жена Риби с Луна в Рак (10 дом) в същия знак със Юпитер, но не са в съвпад
- Жена Скорпион с Луна в Козирог(6дом), тригон Юпитер, съвпад Нептун, асцендент Рак - нейните наистина бият всякакви класации по размер, плътност, форма  :D
Жена Скорпион с Луна в Скорпион в 6 дом, без аспект към Юпитер и Нептун, но съвпад Плутон

« Отговор #61 -: Септември 21, 2013, 07:15:04 am »
 ;)еБ_СИ тъпата тема...остава да създадем тема и за размера на мъжкото достойнство...ХА СЕГА КОИ АСПЕКТИ ПОКАЗВАТ ГОЛЯМ АТРИБУТ...хахаха...Всичко е до природа и ген.

« Отговор #62 -: Септември 21, 2013, 08:17:17 am »
Виж не съм се сетила за Луната в земен знак. Оттук нататък ще обръщам внимание.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #63 -: Септември 21, 2013, 10:47:37 pm »
Да бе и аз с Луна в риби в съвпад с Юпитер, ама не мога да се похваля с големи цици  ;D
Хайде сега.. и аз подкрепям venera1978, нека подкараме мъжете...

« Отговор #64 -: Септември 26, 2013, 10:48:08 am »
Понеже чета едни лекции по астрология и попаднах на това, че 4ти дом в хороскопа отговаря за устройството, дейноста и здравето на гърдите и гръдния кош, дали не трябва да се гледа този дом за конкретния въпрос на тази тема?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Септември 26, 2013, 11:14:59 am »
За размера на млечните жлези не знам, но според Аюрведична астрология 4 дом е свързан с гръдния кош - белите дробове и сърцето. Всъщност според една школа сърцето е по 4 дом, според друга по 5ти (като в западната астрология).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #66 -: Септември 26, 2013, 11:26:33 am »
Аз попаднах на лекциите на Иван Антонов-Изворски  :-\

« Отговор #67 -: Септември 26, 2013, 05:59:36 pm »
Здравейте , вица, който научих днес е точно по темата ;) "9 от 10 мъже харесват жени с големи гърди, а десетият харесва останалите девет"
Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема по-дълго време.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #68 -: Септември 26, 2013, 06:42:36 pm »
Здравейте , вица, който научих днес е точно по темата ;) "9 от 10 мъже харесват жени с големи гърди, а десетият харесва останалите девет"
:haha:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #69 -: Септември 26, 2013, 07:16:53 pm »
Този десетият е просто най-нормалният от всички  :mellow:.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #70 -: Септември 27, 2013, 08:56:27 am »
Познавам две жени, с големи гърди и двете имат Луна във Водолей съвпад Венера едната, а другата само Луна във Водолей както и Ац.Първата е Слънчева Риба, а втората Овен.Повече подробности не се сещам.

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #71 -: Септември 27, 2013, 10:36:08 pm »
Луна опозиция Юпитер
май повечкото от аспектите са между луна и юпитер

« Отговор #72 -: Септември 28, 2013, 08:50:00 pm »
http://hotarena.net/katq-ot-riton-pokaza-ne-bust-a-chudo-snimki#!prettyPhoto

За феновете :) Готина е темата.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #73 -: Септември 28, 2013, 09:17:44 pm »
http://hotarena.net/katq-ot-riton-pokaza-ne-bust-a-chudo-snimki#!prettyPhoto

За феновете :) Готина е темата.
Мечтата на сукалчетата ;DКато гледам и петзнаци да нареди,ще премляскват доволно.

« Отговор #74 -: Септември 28, 2013, 10:39:54 pm »
Най-малкото това обяснява дългогодишния й брак със Здравко. Такава жена не се арязва току-така.

Трябва да видим къде са й Луната и Юпитера.

« Отговор #75 -: Септември 28, 2013, 11:09:41 pm »
 ;D ;D ;D ;D хах аз съм водолей със асцендент лъв с лунен знак РИБИ ако се съди по луната аз съм висока 170 .60 кг и гръдната ми обиколка е 117... ето от къде идвало... от лунния ми знак  ;D ;D ;D

« Отговор #76 -: Септември 30, 2013, 07:43:28 am »
;D ;D ;D ;D хах аз съм водолей със асцендент лъв с лунен знак РИБИ ако се съди по луната аз съм висока 170 .60 кг и гръдната ми обиколка е 117... ето от къде идвало... от лунния ми знак  ;D ;D ;D
Идеална си..:))))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #77 -: Февруари 21, 2014, 10:20:34 am »
Леле майко, къде такива хубави индивиди с такива пропорции избягаха...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #78 -: Февруари 21, 2014, 06:35:11 pm »
Леле майко, къде такива хубави индивиди с такива пропорции избягаха...
Според някои автори за големи гърди е необходимо връзка между луната и асцедента с 8-ми дом.Моя близка има луна -управител на 4-ти във везни в аспект към планета  в 8-ми дом и към управителя на 8-ми юпитер,както и  управителя на асцедента тригон към планета в 8-ми.-Има огромни гърди!!