Защо все трябва да противопоставяме генетика и астрология, не ми се изяснява. В интерес на истината, унаследяването не е само съкупност от различни органични киселини в структурата на ДНК. Мисля, че всеки един от нас тук трябва да е насяно, че във всяко семейство има унаследеност по отношение на аспекти, знаци, домови разположения и каквото родителите ни не са преработили преди да се родим, то остава като наш завет в колективната семейна карма и ние трябва да решим проблема. Не виждам причина да делим унаследения астропсихологически уклон от астрофизическия - напротив - там, където генетиката работи, може да работи и астрологията - без проблем и без изключение, просто има все още много неща, които трябва да научим и разберем и това тепърва ще се случва.
Аз забелязвам следната тенденция според картите, които имам на момичета, които са с хубави гърди ... луната е все в дом на материята. Има някаква логика, защото която планета падне в домовете на материята, определя физическата манифестация на астропрофила ни в най-голяма степен. Друго, което забелязвам е че жените Скорпион сякаш са по-склонни да имат по-голям бюст, дори и повече от жените Рак. Даже познавам Рачки с доста скромни размери. Та по темата от моя опит
-
Жена Риби с Луна в Рак (10 дом) в същия знак със Юпитер, но не са в съвпад-
Жена Скорпион с Луна в Козирог(6дом), тригон Юпитер, съвпад Нептун, асцендент Рак - нейните наистина бият всякакви класации по размер, плътност, форма

-
Жена Скорпион с Луна в Скорпион в 6 дом, без аспект към Юпитер и Нептун, но съвпад Плутон