Здравей Гост

Ретрограден Юпитер в Рак

• 95 Отговора
  • 13869 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Ретрограден Юпитер в Рак
« -: Септември 29, 2013, 02:31:55 pm »
От 7.11.2013-та голямото щастие тръгва ретро.Градуса е 20°R31. В този градус ще остане около 15 дни.
Ретро движението е до 10-я градус .През март 2014-та ще тръгне директен.
Какво очаквате?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Ретрограден Юпитер в Рак
« Отговор #1 -: Септември 29, 2013, 02:56:30 pm »
Аз съм в потрес...защото за около 2 седмици Юпитер ще аспектира наталния ми Нептун- упр. на 4-ти с тригон.
През 2014-та ,когато  ще тръгне директен ще застане в точен тригон към наталния Сатурн - управител на 2-ри дом.
При построяване на транзитна решетка средния ред е 8-ми дом. Горния ред е 7-ми/12-ти и 7-ми/3-ти.
При транзита към Нептун в долния ред 1-ви/4-ти. При този към Сатурн 1-ви/2-ри.
Аспектите са точни до минутка...както винаги. :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Септември 29, 2013, 03:11:18 pm »
В такива теми никой не казва какво очаква, нито постфактум какво му се е случило. Само е едно изброяване на аспекти, които никой не чете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Септември 29, 2013, 03:39:16 pm »
В такива теми никой не казва какво очаква, нито постфактум какво му се е случило. Само е едно изброяване на аспекти, които никой не чете.

Не мисля....Напротив доста неща са споделени. :blink: Без значение с какъв ник са казани.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #4 -: Септември 29, 2013, 04:01:03 pm »
 Юпитер / 7 дом У на 11/ ще ми е в опозиция със Сатурн/1 дом У на 1 / а тогава и прогресивната ми Венера / в 11 дом У ан  ще е съвпад със сатурн и това ще е в 1 - 7 дом ... намирисва ми на любов  :rolleyes: :rolleyes:
« Последна редакция: Септември 29, 2013, 04:07:34 pm от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #5 -: Септември 29, 2013, 04:07:19 pm »
 Ретро градусът ще бъде в точен тригон с натална венера, която управлява IC.Когато тръгне директно през 2014 ще е в абсолютно точен тригон с натален юпитер, който упр.СЛВ.Независимо от това, нищо конкретно не очаквам...или по- точно казано- мога да споделя после :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Септември 29, 2013, 04:11:50 pm »
Аз съм в потрес...защото за около 2 седмици Юпитер ще аспектира наталния ми Нептун- упр. на 4-ти с тригон.
През 2014-та ,когато  ще тръгне директен ще застане в точен тригон към наталния Сатурн - управител на 2-ри дом.
При построяване на транзитна решетка средния ред е 8-ми дом. Горния ред е 7-ми/12-ти и 7-ми/3-ти.
При транзита към Нептун в долния ред 1-ви/4-ти. При този към Сатурн 1-ви/2-ри.
Аспектите са точни до минутка...както винаги. :-\
е какво те тресе- 8д са парите на партньора, на второто ти дете, тригона дава разширение, Нептун у4 в точен тригон с ретро Юпитер - в дома ти ще има възвръщане на хармония и нежност в големи дози, а тригона със Сатурн у2- постоянни доходи в изобилие ще имаш в този период, може да са от недвижим имот, от работа вкъщи, тъй като Юпитер е съУ4

От твойте уста в божийте уши... :blink:
Благо-даря за включването... ;)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7 -: Септември 29, 2013, 04:26:50 pm »
При мен ще е точно на К6 тогава. Не знам какво да очаквам.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #8 -: Септември 29, 2013, 04:30:33 pm »
Юпитер при мен ще квадратира в този период Венера у2, У9 във 2д- ще похарча пари в чужбина и ще имам ограничен приход на пари от там, тъй като Юпитер е У4, съУ7- майка ми, която е чужденка, партньора и малката дъщеря, които изкарват пари в чужбина, но напоследък изкарват малко и отсега си знам и съм подготвена за нищожни субсидии от тях, на майка започва отоплителния сезон, пенсията ѝ ще отива за зелени, червени и всякакви енергии и преноса им  ;D
Но тук е ретро юпитер в квадрат...може и да има положителни изненади сред очакваното от теб...

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Септември 29, 2013, 04:34:59 pm »
Юпитер при мен ще квадратира в този период Венера у2, У9 във 2д- ще похарча пари в чужбина и ще имам ограничен приход на пари от там, тъй като Юпитер е У4, съУ7- майка ми, която е чужденка, партньора и малката дъщеря, които изкарват пари в чужбина, но напоследък изкарват малко и отсега си знам и съм подготвена за нищожни субсидии от тях, на майка започва отоплителния сезон, пенсията ѝ ще отива за зелени, червени и всякакви енергии и преноса им  ;D

Аз мисля, че ще похарчиш пари за луксозни вещи според ценностите си...и ще придобиеш нещо за себе си в чужбина...Не изключвам имот. :blink:

« Отговор #10 -: Септември 29, 2013, 04:52:19 pm »
При мен транзитира през 8-ми дом сега. В стационарната фаза Юпитер ще направи точен секстил с нат.Юпитер в 6-ти д., който ми е У1. На 9-ия градус ще направи квадрат с нат.Плутон в 10-ти.
Прогнозата ми е: изчистване на лични отношения и нови отговорности в работа/или нова работа. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Септември 29, 2013, 05:16:09 pm »
При мен транзитира през 8-ми дом сега. В стационарната фаза Юпитер ще направи точен секстил с нат.Юпитер в 6-ти д., който ми е У1. На 9-ия градус ще направи квадрат с нат.Плутон в 10-ти.
Прогнозата ми е: изчистване на лични отношения и нови отговорности в работа/или нова работа. :blink:

И при мен транзита е през 8-ми... ;D ;)

Не изключвам  и бременност при транзита през 8-ми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Септември 29, 2013, 05:19:27 pm »
Голямата щерка да не те направи баба? :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #13 -: Септември 29, 2013, 05:22:31 pm »
При мен ще е точно на К6 тогава. Не знам какво да очаквам.
аха да ти излезе късмета с работата и ще тръгне назад в 5д- късмет в лИбуфта  ;D
Да, така е, akruks.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Септември 29, 2013, 05:22:50 pm »
Голямата щерка да не те направи баба? :))

Като нищо..може да се случи.И..,ако смени и таткото ще съм най-щастлива!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #15 -: Септември 29, 2013, 05:56:43 pm »
При мен ще направи тригон към слънцето и меркурий, както и тр. сатурн. Тригона на двамцата към меркурий ми е важен, защото мисля да се захващам с нещо по-сериозно та дано да имам успех, когато му дойде времето.

« Отговор #16 -: Септември 29, 2013, 06:00:25 pm »

;D Надявам се, че нямаш предвид мен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Септември 29, 2013, 06:39:41 pm »

;D Надявам се, че нямаш предвид мен.

И себе си... :P
На мен ми казват :"ти си мойто бебенце"...така,че това ме успокоява. Но сме във фертилна възраст.
Обаче 8-ми нат. е 4-ти производен на 1-то дете... :P ;D

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #18 -: Септември 29, 2013, 07:03:59 pm »
И при мен транзитира през 8-ми, имам и прогресивна луна през 5-ти натален, на мен ми се иска.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Септември 29, 2013, 07:09:42 pm »
И на мен ми транзитира през 8 дом, мина през Луната... Засега такива планове нямам, аз сама едва се гледам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.