Здравей Гост

Ретрограден Юпитер в Рак

• 95 Отговора
  • 13885 Прегледи
Re: Ретрограден Юпитер в Рак
« Отговор #60 -: Октомври 26, 2013, 08:20:22 am »
При мене - стационарната му фаза е точно върху прогресивна луна УАСЦ -ще се отрази ли изобщо?Може да сменя външния си вид :blink:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #61 -: Ноември 07, 2013, 10:43:56 pm »
Днес изду платната на заден ход.Ако някой аспектиран го споходи нещо,може да сподели утре.

*

Divna

• 2478
« Отговор #62 -: Ноември 07, 2013, 11:49:42 pm »
"Голямото Щастие" се обръща точно върху Луната ми

Пътуване, оптимизъм, популярност, напълняване (може и забременяване), емоционално удоволетворение ... зависи как е поставена натална Луна (дом, аспекти). Като цяло това е период на материален и социален прогрес.

"Голямото Щастие" ... широк тригон с Марс (У8)...

Марс в кой градус е? Тригонът разходящ или сходящ е?

Влюбване (ако си жена) и много секс.  ;) Желание за действия, приток на енергия... Периодът би трябвало да бъде доста позитивен.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #63 -: Ноември 08, 2013, 06:06:34 am »
А при мен голямото щастие/през 12ти дом/ прави най-точните аспекти - секстил с луна/У12/ и марс У10/4гр орбис/.

Какво може да ми донесе?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #64 -: Ноември 08, 2013, 08:12:01 am »
При мен беше в сходящ тригон със слънцето (на 2 градуса от точния аспект) при обръщането си вчера. Пазарувах и получих няколко пратки от онлайн пазаруване. Толкоз от дебелия гей ;D

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #65 -: Ноември 08, 2013, 09:35:14 am »
Напоследък все повече губя апетит, от вчера до днес съм на две кофички кисело мляко, изобщо не ми се яде.
Изглежда, че при мен Сатурн действа по-силно от транзитния Юпитер в знака на Луната и предстоящата му квадратура с нат. Венера. Никакви сладости не ме изкушават, нито деликатеси, въобще не може да се говори за угаждане и прекаляване в тази насока. Гледам на света през сатурнови очила, доста е отрезвяващо усещането, но в момента ми е активна такава прогресия. В момента Юпитер ми е в точен тригон с АС, а не усещам да ме заливат "осеменяващи" юпитериански енергии.  ;D
Включвам се,защото мога да дам абсолютно същия пример, но точно с обратния резултат. При мен Сатурн наближава АСЦ и фокусирайки се над това се чудих колко още ще отслабвам, след като при съвпада му с упр.на АСЦ изкльощавях както никога досега. Наблюдавам обаче точно обратния ефект. Качих 2-3 кг и го отдавам изцяло на тригона в момента между Юпитер и АСЦ, всъщност си започна още от съвпада му с Венера. Интересното е,че не съм променила особено начина си на хранене, но стреса е доста по-малко. Явно Юпитер надделява над Сатурн, в натала и двата са в Д10, но Юпитер е в съвпад с МЦ.

« Отговор #66 -: Ноември 08, 2013, 10:55:09 am »
Юпитер стремглаво ми приближава АСЦ и надебелявам прогресивно :(
Ще си върна ли килограмите, като се разкара от там? Не мога да си вляза в дънките и имам корем :(
п.п. Ще чакаш Сатурн на АСЦ и/или/ аспект на последния към АСЦ... ;D
Много точен отговор, съдейки по себе си- бях качила килца при прехода на Юпито над АСц, а 5г по-късно Сатурн в 1д ги стопи - става на въпрос за близо 10кг

Въх, значи няма да е скоро. Сега освен дърта, ще стана и дебела :(

Не е задължително - аз имам Юпитер в момента точно върху у1 и едновременно секстил с асцендента. Сигурно и аз щях да стана едно голямо буре, но понеже попрнцип си имам 2-3 кила отгоре, отрано се готвих за този транзит именно от страх да не станат килограмите над 10.  ;D (Рак съм, обичам да ям, особено сладко). Като започнах да спортувам, забелязах, че откакто имам този аспект, по-лесно сякаш се трупа и мускулна маса с юпитер върху у1. Сега наистина тежа повече, но всички ме питат как съм отслабнала, а и лично аз се чувствам по-добре в кожата с  ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #67 -: Ноември 08, 2013, 12:51:05 pm »
Това за мускулната маса е вярно.Дълго време не се бях мерила на кантар,а вече спортувах ежедневно от 3 год.,когато се измерих,щях да припадна.Кръвта падна в петите ми,причерня ми ,потънах в грохот от ужас..Тежах повече от преди..Изпаднах в скоротечна депресия,усъмних се в псих. си здраве-как така мислех,че съм по-слаба,а пък..Изживях кошмар от чудене ;DПосле разбрах,че мускулите тежат повече.Не че при по изобилно хапване не се омазняват..

« Отговор #68 -: Ноември 08, 2013, 01:40:45 pm »

Пътуване, оптимизъм, популярност, напълняване (може и забременяване), емоционално удоволетворение ... зависи как е поставена натална Луна (дом, аспекти). Като цяло това е период на материален и социален прогрес.

Влюбване (ако си жена) и много секс.  ;) Желание за действия, приток на енергия... Периодът би трябвало да бъде доста позитивен.
Дивна,благодаря ти! Луната ми У11,точно на куспидата му е кацнала.Марс ми е У8.Така погледнато звучи като забременяване...Да пази Господ!  :o Марс ми е на 24градуса и 58 минути в 3-ти дом...Но някак не ми действа аспекта.Не съм щастлива.Изпаднала съм в отвратителна депресия,постоянно плача.Транзитен Сатурн е в апликиращ секстил АЦ.Започнах да усещам ефекта му.Подуването от което се оплаквах вече го няма.Корема ми пак е плосък без никакво старание от моя страна.Но тази депресия....
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #69 -: Ноември 08, 2013, 01:43:11 pm »
При мен беше в сходящ тригон със слънцето (на 2 градуса от точния аспект) при обръщането си вчера. Пазарувах и получих няколко пратки от онлайн пазаруване. Толкоз от дебелия гей ;D
Аз се напих вчера,не беше се случвало скоро.Иначе нищо друго...

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #70 -: Ноември 08, 2013, 03:17:41 pm »
При мен в/у про.Луна в 8д.Кво да кажа,много ниско ниво на проявление-преди малко направих 2 тави тиквеник :PВ моя защита ще заявя,че го правя за любимия племеник,който е влюбен в моя тиквеник.Вчера Дупи ми спретна отново кулинарен празник,защото майка ми бе рожденик и надвечер бях на ресторант.Не се напих,но още в 8 ме заболя глава от изпитото ;DЯвно съм примат,щом така се отработват Дуптеровите транзити при мен :-[

« Отговор #71 -: Ноември 08, 2013, 03:20:48 pm »
И мен вчера ненадейно ме поканиха на откриване на ресторант-та хапнах и пийнах доволно.Е**** тъпото проявление....

« Отговор #72 -: Ноември 08, 2013, 11:36:16 pm »
Транзитен Юпитер почти ми е достигнал Натален Марс /5 градуса орбис-съвпад/ в 9дом,
и сега започва да се отдалечава..../ретро/.
Някъде бях чела,че транзит на тежка планета върху един от сигнификаторите на мъжа/говоря във женска карта/,.....водел до появата на Партньор в живота на жената?Това вярно ли е?
Освен това Юпитер ще ми направи и квадрат с Натална Венера....,която е в 6дом...Нямам идея за какво иде реч... :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #73 -: Ноември 09, 2013, 12:40:27 am »

Дивна,благодаря ти! Луната ми У11,точно на куспидата му е кацнала.Марс ми е У8.Така погледнато звучи като забременяване...Да пази Господ!  :o Марс ми е на 24градуса и 58 минути в 3-ти дом...Но някак не ми действа аспекта.Не съм щастлива.Изпаднала съм в отвратителна депресия,постоянно плача.Транзитен Сатурн е в апликиращ секстил АЦ.Започнах да усещам ефекта му.Подуването от което се оплаквах вече го няма.Корема ми пак е плосък без никакво старание от моя страна.Но тази депресия....

Тригона на Юпитер към Марс ще е в сила следващото лято. Луна как е аспектирана натално? Юпитер може да е активирал някой по-труден аспект. Погледни натален Меркурий какви аспекти получава в момента.
От кога се чувстваш тъжна и обезкуражена? Има ли конкретна причина? Имай предвид, че сезонът е характерен за депресивни състояния (ноември и февруари са най-тежките месеци за по-чувствителните и емоционални личности).
Не познавам радикса ти, за да се опитам да ти помогна повече. 

« Отговор #74 -: Ноември 09, 2013, 10:04:24 am »

Тригона на Юпитер към Марс ще е в сила следващото лято. Луна как е аспектирана натално? Юпитер може да е активирал някой по-труден аспект. Погледни натален Меркурий какви аспекти получава в момента.
От кога се чувстваш тъжна и обезкуражена? Има ли конкретна причина? Имай предвид, че сезонът е характерен за депресивни състояния (ноември и февруари са най-тежките месеци за по-чувствителните и емоционални личности).
Не познавам радикса ти, за да се опитам да ти помогна повече.
Благодаря ти,Дивна! Иначе това е наталната ми карта с текущите транзити.Депресията отдавам на транзитен Сатурн в 3-ти дом...Мислите,които ме депресираха бяха как никога досега нещата не са се случвали както аз искам и реших,че или ще става на моето или нищо няма да става! (Плутон квадрат Слънце)

« Отговор #75 -: Ноември 09, 2013, 11:40:04 am »
Юпитер на К11 днес ме запозна на работното ми място със световно известен китарист.Покани ме на обяд...Казах му кога свършвам и сега ще дойде да се разходи с мен и моя приятел,да му покажем града. :blink:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #76 -: Ноември 09, 2013, 11:42:49 am »
Супер,реабилитираш Юпи :blink:

« Отговор #77 -: Ноември 09, 2013, 12:05:09 pm »
Чак не мога да повярвам.Говорехме си с него (аз много обичам да говоря с чужденци) и като се запознавахме след това ми каза,че е известен музикант.Каза ми името си и  вика "Напиши го в Гугъл".Като го написах щях да падна.Наистина беше той.Нямам търпение да се разходим,аз той и моя приятел.Ще бъде много забавно.Ще си направим и снимки  :blink:

« Отговор #78 -: Ноември 09, 2013, 12:05:40 pm »
11-тим дом като се замисля май е свързан с известните личности...  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #79 -: Ноември 09, 2013, 01:51:49 pm »
Аз не бих свързала тр. Сатурн в 3ти дом с депресивното ти състояние. Виждам, че той е квадратирал лични планети (Меркурий, Слънце, Венера), но това е отминало и сега му предстои тригон към Луна, с което ще помогне за емоционалното ти стабилизиране. Бих "обвинила" по-скоро тр. ретро Меркурий за лошите мисли.  ;)