Здравей Гост

Ретрограден Марс във Везни

• 53 Отговора
  • 14874 Прегледи
Re: Ретрограден Марс във Везни
« Отговор #40 -: Март 17, 2014, 08:51:34 am »
Този ретро Марс при мен се проявява като по учебник.Станала съм по-агресивна,а претенциите ми са скочили до тавана.Постоянно недоволствам от нещо и то все неща,които преди не са ме дразнели толкова и на които не съм придавала такова значение.Станала съм просто непоносима дори за себе си,а не ми се мисли какво им е на околните... :( Уж Марс при мен не е наранен по никакъв начин и не наранява някоя планета в натала ми,та се чудя дали не е понеже управителя му Плутон наранява Слънцето и Венерата ми?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #41 -: Март 19, 2014, 09:11:47 pm »
http://astronews.eu/?p=1589

А защо да не започваме нови връзки?
Това нали не е ретро венера.
Може ли да ми обясните :blink:

« Отговор #42 -: Март 20, 2014, 07:35:41 am »
http://astronews.eu/?p=1589

А защо да не започваме нови връзки?
Това нали не е ретро венера.
Може ли да ми обясните :blink:
Дали не е понеже Марс действа на секса?  ;D Марс нали в натала показва любовниците в живота ни,така както Слънцето показва съпруга,бащата...Не вярвай много на тия ретроградия...Започнах връзка при ретрограден Меркурий преди 3 години и се омъжвам след 2 седмици  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #43 -: Март 20, 2014, 08:04:10 am »
Аз пък съм започвала връзка по ретро марс и факт, че нищо не се получи. Има една астроложка  Lynn Koiner тя има обстойни статии за ретро планетите и там потвърждава същото. Марс е енергията и импулса, затова.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #44 -: Март 20, 2014, 09:19:03 am »
АЗ пък,откакто се интересувам от астрология,станах толкова внимателна,така взех да се пазя,че още не съм почвала връзка ;DПарен каша духа :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #45 -: Март 21, 2014, 08:12:01 pm »
Този ретро Марс при мен се проявява като по учебник.Станала съм по-агресивна,а претенциите ми са скочили до тавана.Постоянно недоволствам от нещо и то все неща,които преди не са ме дразнели толкова и на които не съм придавала такова значение.Станала съм просто непоносима дори за себе си,а не ми се мисли какво им е на околните... :( Уж Марс при мен не е наранен по никакъв начин и не наранява някоя планета в натала ми,та се чудя дали не е понеже управителя му Плутон наранява Слънцето и Венерата ми?

Ретро Марсът трябва да ти докосва чувствителен аспект в картата - нещо по кардиналния кръст.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Нова

• 3491
« Отговор #46 -: Март 24, 2014, 09:57:30 am »
АЗ пък,откакто се интересувам от астрология,станах толкова внимателна,така взех да се пазя,че още не съм почвала връзка ;DПарен каша духа :P

:08:

« Отговор #47 -: Март 24, 2014, 12:35:25 pm »

Ретро Марсът трябва да ти докосва чувствителен аспект в картата - нещо по кардиналния кръст.
Ретро Марса е в точен тригон с рождения ми Юпитер,който пък е в квадрат с Марса ми. Слава Богу намерих начин да оползотворявам излишъка от енергия-започнах да правя бижута от глина.Това така ме изцежда и зарежда едновременно,че нямам време да мисля за глупости.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #48 -: Март 24, 2014, 01:22:17 pm »
Аз пък никак не го усещам този ретро марс във везни. При все, че в момента е в съвпад с нодалната ми ос, опозиция с венера, тригон с наталния марс в 7ми дом (диспозитор на венера)...по същият начин и когато сатурн във везни минаваше от там. Ще кажеш, че тази венера нищо не я повлиява :-\

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #49 -: Март 24, 2014, 05:34:19 pm »
Сладурка,през мойта Венера кой ли не премина-Сатурн,Хирон,възел,Дупи,Плутон..Желязна е не ами от камък.Като паметник герой се извисява-женския образ на Альоша ;DНикой не събуди спящото ми чудовище.

« Отговор #50 -: Март 24, 2014, 06:02:55 pm »
Сладурка,през мойта Венера кой ли не премина-Сатурн,Хирон,възел,Дупи,Плутон..Желязна е не ами от камък.Като паметник герой се извисява-женския образ на Альоша ;DНикой не събуди спящото ми чудовище.
  :rolf:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #51 -: Март 24, 2014, 06:16:28 pm »

Пък моето чудовище, нали е ретро по прогресия, е събудено ама само ръмжи в пещерата. Ефект нулев :haha:

« Отговор #52 -: Март 25, 2014, 03:22:34 pm »
Преди 12години марс пак ли е бил във везни и ретрограден. Правя аналогия с Юпитер...
Но на въпроса, горе долу по това време спрях цигарите, сега го направих пак...Пушех по кутия и половина на ден....
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #53 -: Април 03, 2014, 10:24:06 pm »
Какво може да се очаква, ако купиш имот на ретрограден Марс?
Ако Марс е ретрограден в наталната карта, как се отразява транзитът на ретрограден Марс за човека?