http://astronews.eu/?p=1589А защо да не започваме нови връзки?Това нали не е ретро венера.Може ли да ми обясните :blink:
Този ретро Марс при мен се проявява като по учебник.Станала съм по-агресивна,а претенциите ми са скочили до тавана.Постоянно недоволствам от нещо и то все неща,които преди не са ме дразнели толкова и на които не съм придавала такова значение.Станала съм просто непоносима дори за себе си,а не ми се мисли какво им е на околните... Уж Марс при мен не е наранен по никакъв начин и не наранява някоя планета в натала ми,та се чудя дали не е понеже управителя му Плутон наранява Слънцето и Венерата ми?
АЗ пък,откакто се интересувам от астрология,станах толкова внимателна,така взех да се пазя,че още не съм почвала връзка ;DПарен каша духа
Цитат на: Just_a_Dream в Март 17, 2014, 08:51:34 amТози ретро Марс при мен се проявява като по учебник.Станала съм по-агресивна,а претенциите ми са скочили до тавана.Постоянно недоволствам от нещо и то все неща,които преди не са ме дразнели толкова и на които не съм придавала такова значение.Станала съм просто непоносима дори за себе си,а не ми се мисли какво им е на околните... Уж Марс при мен не е наранен по никакъв начин и не наранява някоя планета в натала ми,та се чудя дали не е понеже управителя му Плутон наранява Слънцето и Венерата ми?Ретро Марсът трябва да ти докосва чувствителен аспект в картата - нещо по кардиналния кръст.
Сладурка,през мойта Венера кой ли не премина-Сатурн,Хирон,възел,Дупи,Плутон..Желязна е не ами от камък.Като паметник герой се извисява-женския образ на Альоша ;DНикой не събуди спящото ми чудовище.