Здравей Гост

Работеща и неработеща натална карта

• 22 Отговора
  • 4377 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Работеща и неработеща натална карта
« Отговор #20 -: Октомври 07, 2013, 02:15:15 pm »
Догодина смятам да кандидатсвам моден дизайн и се надявам транзитите да проработят, тр. Венера ще е на МЦ, ама прави само квадратури и един тригон. Та не знам вече какво да очаквам от тези транзити :-X !

Не разчитай само на транзити, виж дали имаш благоприятни дирекции догодина.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #21 -: Октомври 07, 2013, 04:55:27 pm »
А кои планети трябва да гледам в случая ?
По принцип гледам Венера като сигнификатор на изкуството и Юпитер като сигнификатор на 9ти дом.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #22 -: Октомври 07, 2013, 06:56:05 pm »
Моята карта е работеща. Дори понякога усещам престараване от работа.... :blink:
Защо  според  Вас  работи? :rolleyes:
Няма как да не работи. Лили го написа - с наличието на толкова ъглови планети е нормално да има понякога и пренасищане.
Аз също имам доста ъглови планети, като най-важните Слънце и Луна са на асцендента. Винаги съм в устата на хората, дори и да искам да се скрия, няма как. Това е съдба и трябва да се приеме с всичките негативи. Картата ми работи до такава точност, транзитите действат до минути, но и аз съм много деен човек.
Възможно ли е карти, които не работят да не са с точен час? Или просто хората да си стоят вкъщи, да са неконтактни, да не правят нищо и така да пропускат транзити и да твърдят, че картата им не работи :rolleyes:
И в къщи да си стоиш пак картата си работи. На един приятел преди година уж му погледнах картата за нова работа, в този период беше безработен и си седеше предимно в къщи, но видях ясни показатели за нова връзка. Той се смя от сърце 'тази дама в хола ми трябва да падне за да се влюбя'. След седмица като излизал да купува хляб се срещнал със съученик от гимназията, той пък бил със сестра си, след 6 месеца се ожениха сега имат бебе със сестрата. Сега ми обяснява, че не вярвал в астрология просто аз съм му го пожелала толкова искренно, че се било случило ;D