Здравей Гост

Сами носим отговорност за всичко

• 110 Отговора
  • 28532 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Сами носим отговорност за всичко
« Отговор #80 -: Октомври 12, 2013, 09:12:41 am »
Този марс в риби си обича бейлиса ;D и не само ;D

Добрютро!

Днес ще правим ли детокс?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #81 -: Октомври 12, 2013, 09:13:54 am »
добре. ама - такова заглавие е невалидно. или иначе казано - няма как да се валидира. примерно - петранка си има проблеми, за нейните проблеми - петранка си носела цялата отговорност. а че проблемите на петранка се състоят в това, че мъжът й я зарязал, защото родила близнаци с тежки увреждания, не по нейна вина, и за капак - тук съвсем по нейна вина - петранка отказала да ги хвърли на боклука, и си ги гледа, пък избягалият мъж дори не плаща издръжка. петранка е гледачка на децата си, които са в нужда от 24 часови грижи, и скъпи лекарства, и искат да ядат дори, искат и дрехи, и скъпи колички за инвалидността си, искат и топло да им е през зимата. изобщо - на петранка понякога й идва да направи групово самоубийство заедно с обречените си дечица, които иначе обича безкрайно, през останалото време дерзае някак самичка във враждебния свят, но тя съвсем сама си е виновна. ц ц ц.
Ами естествено, че Петранка си е виновна! Прочетох внимателно какво си написала. всеки си има проблеми, въпроса е как ги решава и ако не може да ги реши с каква нагласа е да се справи...Простичко и ясничко..:)

В този форум се пише все по-малко за астрология. Тъжно, но факт, както казва друг.
Мирбела, пиши за Астрология, кой ти пречи?! Ще те чета с удоволствие  :blink:
Колкото до Петранка- сама си е виновна разбира се, защото всеки има свободната воля да избира и тя е направила своя избор!
Имам съученичка от средните класове, която беше със среден успех и добро поведение, омъжила се за тотален алкохолик от съседния блок, Бог да го прости, който ѝ е направил две деца, без да си направи труда да изтрезнее за тази цел и големият ѝ син е пенсионер по болест вече, страда от олигофрения, а малкият е с бъбречна недостатъчност и чака донор, но дали ще го дочака... - има събрани дарителски пари, част от които моята съученичка профука да прави ремонт на апартамента и сменя дограми. Друг случай- жена, която има претенциите да е интелектуален работник, макар да е само с езикова гимназия, десет години не е можела да забременее, разболява се от грип, приема тежки антибиотици и точно тогава е заченала, а детенцето се родило увредено- хранопровода не влизал в стомаха, с едното ухо е глухо и има поставен имплант, с другото ухо чува малко и носи апаратче на него, та кой е виновен- кондомът ли, който е забравил да отскочи от аптеката и се надене на нейния мъж на оная работа или жената, дето си е свалила гащите, без да мисли за последствията... детето взема детски 250лв и отделно еднократна помощ им отпускат от общината- за миналата година 1000лв, за разлика от здравите деца, на които държавата дава 30лв на месец  :mellow: Та сами носим отговорност за всичко, включително за собствената си безотговорност!

Аркус аз мисля и имам примери, около мен с такива случаи...преди много време един много мощен адвокат ми каза''на беден човек, НЕ ПОМАГАЙ"...И от ден на ден се убеждавам, колко е прав!
А колкото до болестите, според мен всичко е на психо основа-всичко е в главата!!!
От минималните ми знанич по астрология един аспект, сам човек си го отработва.
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Октомври 12, 2013, 09:19:02 am »
Исках да кажа-къде ти е марса, успяваш ли да извадиш всичко, да го канализираш чисто физически?
Аз малко не съм съгласна със сублимацията по отношение на марс, той си е физически и си иска мотика, пот, спорт, бой, ако трябва. :blink:

В Риби, съвпад с ИЦ, само тригони (с Луна и Уран).
Навремето спорутвах много, но тогава разполагах с доста свободно време и нямах толкова грижи. Сега просто не ми остава време и енергия да ходя някъде на тренировки. Самият живот, при тия условия, ми отнема доста енергия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #83 -: Октомври 12, 2013, 09:21:09 am »
Лил, при положение, че марс ми е в Близнаци и е неаспектиран, как имам влечение към фитнес и бойни спортове...Кои други аспекти биха могли да показват това ми влечение?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Октомври 12, 2013, 09:25:46 am »
Не знам, но наблюдявям хора с неотработен плутон-там се явяват гадните неща-чисто физически.

По мои наблюдения в такива случаи, при неотработен Плутон, същият може да не бъде в силна позиция в хороскопа. Познавам случаи със слабо поставен Плутон, а цял живот ги спохождат плутонови събития.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Октомври 12, 2013, 09:29:58 am »
Лил, при положение, че марс ми е в Близнаци и е неаспектиран, как имам влечение към фитнес и бойни спортове...Кои други аспекти биха могли да показват това ми влечение?

По тази логика и моя кекав Марс защо навремето се е занимавал съ същите спортове? :))

Обичам и да плувам, но в един момент се увличам и отивам много навътре в морето, после се чудя как да се върна обратно. :)) Веднъж, поддавайки се на тръпката, дори щях да се удавя самотно, нямаше никой до мен. Обикновено, ако реша да отида с някой на плаж, те се плацикат близо до брега и наблюдават зорко накъде съм отплувала. И като тръгна да се увличам, викат "Лили, връщай се!". :))

Но може и да има астрологично обяснение за "кекавия" Марс - имам АС в точен съвпад с марсовия възел (хелио), Слънцето е в точен съвпад с гео възела му. Изобщо за мен важи руският лаф "под горячую руку лучше не попадать", т.е. да не ми е някой в периферията, когато ме обземе бяс. :))

« Последна редакция: Октомври 12, 2013, 09:55:25 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #86 -: Октомври 12, 2013, 10:14:42 am »
Навремето и аз бях добро боксьорче,въпреки везнишкия марс.Идваха огромни момчета боксьори при мен да им показвам уменията си :-\ ;DМарс има единствено широк съвпад с Уран.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Октомври 12, 2013, 10:17:14 am »
В смисъл - тренирала си или си имала вземания-давания с побойници?

Мен спортистите не ме привличат, навремето имах само един такъв (краткотрайно) - новолунен Скорпион със светила в опозиция с ретрограден Марс в Телец.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #88 -: Октомври 12, 2013, 10:26:40 am »
НЕ,с побойници ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Октомври 12, 2013, 10:28:12 am »
Гадно, аз дотук само психотормоз съм привличала, но това доста кали характера ми, направи ме по-сдържана и овладяна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #90 -: Октомври 12, 2013, 10:29:55 am »
Мдаа...И Марс има присъствие в темата за отговорността. Действието или бездействието са свързани с него. :blink:
Интересен феномен - мутабелния Марс е свързан с бойните изкуства?! :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Октомври 12, 2013, 10:38:50 am »
Е, то ако се прави статистика, надали ще преобладават мутабелни Марсове.
Предишният ми шеф от малък се занимаваше с източни бойни изкуства, сега е треньор. Има съвпад Слънце/Плутон и Марс във Везни. Марс не участва в съвпада (но са в един знак), има квадрат с Луната.
Навремето имах една приятелка - и тя от малка се занимаваше с бойни изкуства - новолунен Скорпион с Марс в Дева. Марс почти няма аспекти, само секстил със Слънце.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Октомври 12, 2013, 10:55:07 am »
Една от  дъщерите ми също има Марс в Дева в съвпад със Слънце и тренираше айкидо.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Октомври 12, 2013, 12:05:29 pm »
Даа...Така е! Проекцията в/у самите нас е една от основните причини за бъдещето ни.
Проекцията на другите в/у нас говори преди всичко за тях , но има въздействие в/у всичко и всички.
Лошите мисли са лукс,който аз лично не си позволявам. Отговорна съм само и единственно за собствените си мисли , думи и действия...Ето защо всяка отговорност е за наша сметка.
Мислите свързвам с Юпитер , думите с Меркурий , действията с Марс и отговорността със Сатурн.
Прогресивния хороскоп ни показва развитието на процеса.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #94 -: Октомври 12, 2013, 12:24:07 pm »
Брат ми сл.скорпион,марс овен опозиция уран,тренираше бокс и водна топка.Той ме превърна в свой спаринг партньор,отделно беше гранд гамен и ме заставяше да се бия с подобни нему галактически изроди.Скоро ми се разнесе славата и започнаха да ме търсят боксьори от спортното да се бием и да им показвам мои тънкости.Минаха години,тия станаха огромни мутри,но още говорят с респект,как съм  ги тупала ;DБрат ми беше и е и досега агресивен,докато аз бях кротко дете,предпочитах да слушам опера и да рисувам,но за да оцелея станах и боксьор.Отдавна не съм се била,но когато се е наложило,да защитя себе си или някой..Истината е,че от година обмислям да се запиша,защото ми допада бокса

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Октомври 12, 2013, 12:25:49 pm »
Кикбокс съм тренирала, но като цяло повече харесвам класически източни бойни изкуства, започвах с таекуондо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #96 -: Октомври 12, 2013, 03:41:57 pm »
"Богатство и успех за една година: 52 стъпки към личното благополучие" (да се разбира това на автора)  :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #97 -: Октомври 12, 2013, 04:12:30 pm »
А кой казва, че в тази книга има нещо, заради което да си струва да я купиш ?  ;) И тя не е единствената, тази ниша е претъпкана от желаещи писачи разбирачи, гурута. Рецепти универсални на килограм няма, но търсене на такива определено има, само шараните да са повече. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Октомври 13, 2013, 12:45:22 pm »
А кой казва, че в тази книга има нещо, заради което да си струва да я купиш ?  ;)
Не съм я чела и нямам намерение да я купувам, нито я препоръчвам на някой да я купува-случайно попаднах на нея, а последното изречение в описанието ѝ ми се стори в унисон със заглавието на настоящата тема:
Богатството, властта, здравето, щастието и личното удовлетворение във вашия живот зависят от един-единствен човек-от вас самия!
Който разбрал, разбрал!  :P

Точно това беше основното на темата...като замисъл. Исках от астрологическа гледна точка да проследим кои планети и аспекти реализират този потенциал в картата..,кога и при какви мажорни и минорни транзити,прогресии и дирекции.

*

Asol

• 4140
« Отговор #99 -: Октомври 14, 2013, 02:13:50 pm »
Богатството.... във вашия живот зависят от един-единствен човек-от вас самия!

Е, и ? Ти богата ли си като това зависи само и единствено от теб ? Има ли хора, които работят много, но едва ли може да се каже, че са забогатели ?

По принцип всеки би трябвало да стои зад думите си и действията си, но колко хора го правят ? И в случай, че не им изнася си измиват ръцете с някой друг.