Аз имам Рак на 11, Луната е в 5, съвпад с Меркурий У10 и У АС. Имам изключително изобилие от приятели. При това истински, проверени. Появяват се и нови с времето, страхотни хора. Замислих се напоследък, че приятелите ми са моето богатство. Защото откъм всичко останало - любов, пари, роднини, работа... не върви. Много ме подкрепят, много ми помагат, аз на тях също, разбира се.
Желанията... не мога да кажа, дали ми се сбъдват. Почти цял живот не съм знаела какво искам. Каквото съм поискала е станало, но резултатите не са били очакваните, за което мисля аз съм си виновна. Това ме научи ясно да разграничавам това, от което имам нужда, от това, което искам, и вместо да се самоограничавам с второто, да бъда отворена към повече варианти (т.е. да не настоявам да стават нещата както искам, защото често удовлетворение постигам от нещо, което не съм поискала и не би ми хрумнало или пък стискало). Вътрешно имам оптимизъм (Луна квадрат Юпитер), че всичките ми желания ще се сбъднат и че всъщност трябва да бъда по-прецизна и обрана в мечтите без да се разпилявам, за да ми се получи наистина удовлетворението. Вярвам, че в това отношение имам огромен късмет.
Северният възел е в 11 в Рак, още се уча да се радвам на живота и да не живея с постоянното чувство на тежест и безкрайни отговорности на Южния кози възел. Уча се да съм по-спонтанна и най-вече чрез творчество и изкуство (освен приятелските контакти) ми се получава по-лесно. Мечтите ми като цяло са 5-домни - любов, деца, повече забавление и реализация на талантите.
Сатурн нямам в 11, но имам завъртяна рецепция - Рак на 11 (мунданен управител Уран), Луна на 5 във Водолей, Уран на ИЦ, тригон Луна Уран. Местила съм се толкова пъти, особено до тръгване на училище (7 пъти за първите 6 години и половина, а след това още няколко), че и досега не мога да се отпусна на едно място и да го възприема за свой дом. Мисля, че цял живот ще е така. Но директна връзка с 11 не намирам.
Тука исках да попитам, някой преживявал ли е транзит на Юпитер през Северен възел в 11 (а може и в друг дом), да ми сподели какво му се е случило и от какъв орбис се е задействало?