А кое може да е причина за липсата на приятели...тотална липса имам предвид?Моят 11 дом попада в Лъв/Сатурн съвпад Луна имам тук/,и вероятно точно
този съвпад е причината за това положение.Винаги приятелките ми са напускали града.Истински приятели съм нямала до момента.И сега нямам приятели...просто не съм попадала на качествени хора...а само посредствени,егоисти,лицемери...Слънцето е в 7дом.Познати имам ,но не и приятели.В интерес на истината -много съм взискателна към обкръжението си и не допускам хора,които не съм проверила и не са издържали теста/то май никой не го е издържал

/.Луната управлява 10дом,а Сатурн 4 дом.
п.с.Най-дългото ми приятелство беше с моят бивш вече мъж...Бяхме приятели дълго време,но когато нещата преминаха в интимно приятелство-всичко рухна.Тогава недостатъците му,които преди не ми пречеха - започнаха да се превръщат в проблем.Интересното е ,че той беше Рак/Луна/,с АЦ Козирог/Сатурн/...Точно планетите,които са ми в съвпад в 11дом/

.
Ако говорим за сбъднати желания и,ако гледаме Юпитер-той ми е в секстил с този съвпад-и мога да кажа,че желанията ми се сбъдват до момента...но мисля,че за късмета роля имат и др.фактори.