Здравей Гост

11-ти дом

• 76 Отговора
  • 10107 Прегледи
*

carmen

• *
  • 188
Re: 11-ти дом
« Отговор #20 -: Октомври 10, 2013, 10:01:27 am »
Лили, би ли споделила нещо повече за приятелствата с Плутон там и кой знак ти управлява 11?
... А иначе кръгът на моите познанства навремето бе доста широк и включваше най-различни хора, имаше дори една жена със съмнително минало. Все ги привличам такива... съмнителни, сигурно за да контрастират с мен.  ;D
А що се отнася до Плутон в 11 дом – играла съм “плутонови“ роли в доста работни колективи, т.е. нежелан/неприет/неудобен член в малка капсулирана общност със “свои“ хора. Човек, който с нещо се отличава, контрастира с мнозинството, чието присъствие трудно се “преглъща“. Плутон управлява АС и 12 дом. Намира се в един знак със СЛВ, но не са в съвпад.
И аз също имам Плутон в Д11, управител на Д12 и АСЦ, У11 е Венера ...много ми е приятно в компанията на хора със Слънце в телец,а и най-близката ми приятелка е телец. Всъщност сега се замислям, че хората, които съм допуснала до себе си са наистина красиви, колкото и смешно да звучи  :-[ сякаш несъзнателно това е първоначалния критерий. А за Плутон-още не съм стигнала до изводите, които Лили прави. Плутон там не дава ли силни разочарования,предателство от приятели. Нямам подобни драма до момента. Винаги са ми били интересни хора от "подземните кръгове", отдавам го на това и на Слънцето ми в Д8, че и Меркурий там  ;)

« Отговор #21 -: Октомври 10, 2013, 10:51:16 am »
Накарахте ме да се замисля...Заради Юпитер,който ми наближава К11 и е само на 2 градуса от Луната ми,която е кацнала там и е управител на самия дом. Интересно ми е дали ще има физическо проявление...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #22 -: Октомври 10, 2013, 11:20:45 am »
11-ти дом ми е във Везни, У е във 7-ми. Иначе имам Уран в 11-ти - наистина имам много и нестандартни приятели. Мога да общувам и приема всякакви хора, и някои от приятелствата ми са необичайни. Предимно с хора на моята възраст, но и доста по-големи. Много държа на приятелите си и наистина съм емоционално свързана с тях. Почти като семейство са ми.
Много от приятелствата ми са започнали като служебни контакти.

Аз по принцип лесно се сприятелявам, хората лесно ме приемат и ми се доверяват.
Желанията ми - досега са се сбъднали всички. Имам едно-две нереализирани сега - да е по-интересно, де.  ;)
Мисля и тях да ги сбъдна, но всяко нещо - с времето си. ;D

« Отговор #23 -: Октомври 10, 2013, 11:40:21 am »
А кое може да е причина за липсата на приятели...тотална липса имам предвид?Моят 11 дом попада в Лъв/Сатурн съвпад Луна имам тук/,и вероятно точно този съвпад е причината за това положение.Винаги приятелките ми са напускали града.Истински приятели съм нямала до момента.И сега нямам приятели...просто не съм попадала на качествени хора...а само посредствени,егоисти,лицемери...Слънцето е в 7дом.Познати имам ,но не и приятели.В интерес на истината -много съм взискателна към обкръжението си и не допускам хора,които не съм проверила и не са издържали теста/то май никой не го е издържал :-\ ;D/.Луната управлява 10дом,а Сатурн 4 дом.

п.с.Най-дългото ми приятелство беше с моят бивш вече мъж...Бяхме приятели дълго време,но когато нещата преминаха в интимно приятелство-всичко рухна.Тогава недостатъците му,които преди не ми пречеха - започнаха да се превръщат в проблем.Интересното е ,че той беше Рак/Луна/,с АЦ Козирог/Сатурн/...Точно планетите,които са ми в съвпад в 11дом/ :-\.

Ако говорим за сбъднати желания и,ако гледаме Юпитер-той ми е в секстил с този съвпад-и мога да кажа,че желанията ми се сбъдват до момента...но мисля,че за късмета роля имат и др.фактори.
« Последна редакция: Октомври 10, 2013, 11:49:47 am от venera1978 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Октомври 10, 2013, 02:55:34 pm »
Най-дългото ми приятелство беше с моят бивш вече мъж...Бяхме приятели дълго време,но когато нещата преминаха в интимно приятелство-всичко рухна.

И с моя бивш сме така - това ми е най-дългото и истинско приятелство, нищо че е мъж.

А дали имам истински приятелки жени не мога да кажа със сигурност, първо трябва да се дефинира що е "истинско приятелство" - всеки влага различен смисъл и различни очаквания в тези думи.

И в моя живот все така се случваше, най-добрите ми приятелки все ме напускаха - или те заминават, или аз.

А да си побъбриш с някого, да споделиш, да излезеш и да изпиеш кафенце - за мен това все още не е истинско приятелство. Такива приятели лесно се намират и бързо си отиват. В най-тежките моменти оставаш сам като куче.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #25 -: Октомври 10, 2013, 03:46:56 pm »
Важното когато си с френдове, да ви е готино заедно...Има хора за всичко, ама по външен вид не ги избирам, за да се гордея с тех...Ми не са добитак за показ...хахахахахаххаа...
Аз си се кефя на моя 11ти дом и не знам, защо е на несбъднатите желания...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #26 -: Октомври 10, 2013, 04:09:53 pm »
Важното когато си с френдове, да ви е готино заедно...Има хора за всичко, ама по външен вид не ги избирам, за да се гордея с тех...Ми не са добитак за показ...хахахахахаххаа...
Аз си се кефя на моя 11ти дом и не знам, защо е на несбъднатите желания...
На сбъднатите е  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #27 -: Октомври 10, 2013, 04:12:55 pm »
Дом  на реализираните желания. Мунданен водолей.Управители Уран и Сатурн /според класическата астрология/.
С 11-ти дом се свързват приятелите, проектите , протекторите. Групата по интереси.Дом на свободната воля.
Разсъждавала съм по въпроса за съседите му...10-ти и 12-ти дом...Социума и тайните.
Дълго време съм търсила и връзката му с желанията.
Разкажете за вашия 11-ти дом.Знак на куспидата, управител,аспекти и реализираните си желания...като период и транзити...
Заради това се чудя, как е на не реализираните желания..:Според мен е станала печатна грешка...Но и аз си мисля, че е на сбъднатите желания...:)...Виждала си ми натала, начи ще ми се сбъднат грандоманските мечти...ахаххахааххахахаха
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #28 -: Октомври 10, 2013, 07:35:08 pm »
Все се нищи това пусто приятелство из форумите, толкова е просто, който е приятел - има приятел. Какво значение има мъж, жена, критерии, правила... А, да, и наистина човек трябва да има очи и сърце, за да оцени приятелството и да бъде част от него, но иначе всеки претендира, че го прави.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #29 -: Октомври 10, 2013, 08:18:44 pm »
Сърце и очи имам и виждам използвачите,лицемерите,интригантите на какво са способни... Сърцето си на тепсия ли да им поднеса според теб?ДАЛИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ?...НЕ МИСЛЯ...

« Отговор #30 -: Октомври 10, 2013, 08:19:48 pm »
Сърце и очи имам и виждам използвачите,лицемерите,интригантите на какво са способни... Сърцето си на тепсия ли да им поднеса според теб?ДАЛИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ?...НЕ МИСЛЯ...
Не е сапун да се изтърка, защо да не го даваш?

« Отговор #31 -: Октомври 10, 2013, 08:24:19 pm »
It's my precious...Боли,когато го ранят,затова внимавам на кого го давам.

« Отговор #32 -: Октомври 10, 2013, 08:28:10 pm »
Не го казвам, за да се заяждам или провокирам, дано не си ме разбрала грешно. Казвам ти от личен опит, като са те контузили ставаш и продължаваш, защото утре може да се появи твоят човек и да го изпуснеш, докато се луташ в съмнения и минали заминали хора. Тук според мен, нивото на проработка на аспектите трябва да се вгледаш...Джъст адвайс..:)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #33 -: Октомври 10, 2013, 08:34:52 pm »

Разбира се. Ти решаваш на кого и колко. Че как най-ценното ще си даваме на всеки. И онова най-милото също, хм... ;D Извън шегата - думите на Нерил са самата истина.   

« Отговор #34 -: Октомври 10, 2013, 08:37:33 pm »
 ;DСъгласна съм с Нерил разбира се.Аз така и живея,не тая лоши мисли към хора от миналото...те отдавна са забравени,просто съм избирателна в контактите.

« Отговор #35 -: Октомври 10, 2013, 08:40:09 pm »
;DСъгласна съм с Нерил разбира се.Аз така и живея,не тая лоши мисли към хора от миналото...те отдавна са забравени,просто съм избирателна в контактите.
Кой избира нали знаеш лафа...хахааххахаха...
Лейдис, я не се стегайте толкова никои не знае какво му носи деня и нощта, така че...
Viva la Vita..:)

« Отговор #36 -: Октомври 10, 2013, 08:46:27 pm »
ОК Нерил...Шъ Тъ послушам...да падат бариерите!!! ;D

By the way...Търся си нови приятели ...всякакви...не подбирам...някой желаещ?

« Отговор #37 -: Октомври 10, 2013, 08:49:59 pm »

Кой предложи той заложи, ае аз ше съм пръфффф...:)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #38 -: Октомври 10, 2013, 08:55:28 pm »

Той сътвори чудо с теб. Ти направо в другата крайност.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #39 -: Октомври 10, 2013, 09:04:21 pm »
ммммммммм "Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили." Многооо убуу ;D

във ведическата (  но принципите са приложими ) 11 дом се пада важен, защото  по призиводни  излиза 10  от 2, 7 от 5 и т.н. та, за да с еосъществи 11 дом  трябва управителят  му да е  добре поставен ( не изгорен, не в 8 не в 12, не с малефик) и трябва  силна лагна!! ( начи  управител на асцендента да  е одбре поставен ,за да има успешна реализаиция на 11 дом)  по него освен  другарчетата са и  големите мангизи  и амбицията свързана с тях. Без  силна лагна си само фантазьор и мераклия:)
« Последна редакция: Октомври 10, 2013, 09:09:45 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.